ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu mă pot bucura de răul nimănui. Doar că trebuie să știe lumea că propagandiștii plandemiei încep, tardiv, să simtă că au mințit și să se resimtă.

Unul dintre cei mai agresivi influenceri ai măștii, distanțării sociale, ostracizării ereticilor, ai vakseenării și, în genere, ai stilului sekurist - totalitarist de a face politică de sănătate publică, a făcut c_ooou_veed: Lucian Mândruță. În formă nasoală, după propriile declarații de pe feisbuc (foto mai sus).

Asta în condițiile în care obișnuia să poarte două măști pe figură, singur în mașina proprie, și în condițiile în care se lăuda că a făcut enșpe mii de doze de ser experimenal.

Evident, făcea asta pentru a ne obliga pe noi la semnalizarea virtuții de supus al prostocrației.

Și măștile, și înțepările erau foarte, foarte protective în narațiune. În realitatea reală, în realitatea adevărată, nu sunt deloc protective.

Nici vorbă de imunizare, precum s-a văzut, de altfel, și în cazul lui Arafat.

Stați să vedeți, însă, când vor apărea efectele adverse grave. Multora o să le iasă „eroismul” și militantismul pro-apartheid sanitar prin piele.

Citiți și Au apărut „solzii de pește” de după vaccin. FOTO, VIDEO și STUDIU al Centrului Național de Informații privind Biotehnologia al Statelor Unite ale Americii. Părintele Zenovie de la Mănăstirea Nechit a avut dreptate

* * *

Fostul șef al Oracle România, Sorin Mândruțescu, a făcut un acord de recunoaștere a vinovăției cu DNA, pentru 7 (șapte) capete de acuzare, adică, pentru tot atâtea fapte de corupție mare recunoscute a fi fost săvârșite.

Nu știu câte alte persoane și instituții implică acest acord, adică cine și ce anume va fi atras în cavalcada consecințelor penale ale cazului, dar trebuie spus că firma americană Oracle face în continuare afaceri cu Statul român și cu instituțiile publice românești, fix de natura celor pentru care Mândruțescu și-a recunoscut vinovăția.

Fapte care, de altfel, nu puteau fi săvârșite decât în exercițiul funcției de manager. Pentru reamintirea publică, trebuie spus că una dintre acuzațiile aduse inculpatului era mita luată de la sub-contractori - cca 800 de mii de euro - pentru ca Oracle, contractorul principal de la care autoritatea cumpăra soft, să dea preferențial sub-contracte, către companii românești care făceau propriu-zis treaba (Oracle fiind doar brandul sub care autoritățile cumpărau soft ca să dea la tot cartierul).

De regulă, în astfel de situații, persoana juridică însăși este sancționată penal, cu amendă și/sau dizolvare. Dar nu și în cazul companiilor - fanion al „aliatului strategic”. Desigur, nu se cade să deranjăm tocmai acum the freedom defender, nu?

Am mai scris despre acest caz, în 2019, când s-a pus problema arestării lui Mândruțescu (măsură evitată, totuși, prin plata unei cauțiuni de 500 de mii de euro). Iată ce am scris - bine că feisbuc, în acțiunea sa permanentă de spionaj, ține minte cam totul:

„De regulă, în cazuri de korupzion, DNA mai întâi arestează și de-abia după aceea eliberează pe cauțiune. Ei, în cazul CEO al Oracle, DNA stabilește o cauțiune de 500 mii euro pentru a evita o arestare pe motiv de mită. Nu e minunată procedura penală care NU se aplică suspecților de serviciu, dar se aplică prezumaților nevinovați din onestele multinaționale?

Treaba cu șeful Oracle, inculpat într-un dosar DNA, este cu mult mai complicată decât părea azi dimineață. Omul este și președintele, încă în funcție, al Comitetului Reprezentanților Acționarilor Fondului Proprietatea (un organism care nu există nicăieri în lege, fiind în contradicție cu sistemul legal de administrare a societăților comerciale aplicabil în Romania, sistem care nu prevede decât alternativa consiliu de administrație/consiliu de supraveghere), este coleg de comitet cu fostul ambasador al SUA în Romania, Mark Gittenstein, șef al grupului semi-ocult Re-Patriot, organizator al unui fel de „Forum Davos” pentru România, la Râșnov și, mai ales, foarte probabilul (până azi) șef al guvernului pe care și l-ar fi dorit Johannis, în urma căderii actualului guvern, după „evenimentele” (de fapt, regia) programate pentru 10 august. Ca să nu mai vorbim că, fiind prezent în biznisul mare (plin ochi de bani publici) de mai mult de 20 de ani, zisul șef al Oracle cunoaște, și-a asociat, și-a făcut solidar responsabili și se bazează pe foarte mulți oameni „de vază” din elita cvasi-clandestină și putred de bogată a României. Ar putea trage pe mulți după el, în caz de „accident”.

Ce mă intrigă este apariția acestui dosar acum, în preajma „revoluției” din 10 august. Ce-o fi cu DNA? Să se fi hotărât, oare, să renunțe la dublul standard, aplicând legea și în ce-i privește pe privații atinși de korupzion (care până acum au avut doar poziția privilegiată și imună la răspunderea penală de mituitori și de cumpărători de influență)? Sau o fi un scenariu convenabil controlorilor franco-germani și neconvenabil controlorilor americani ai coloniei România?”

Pentru conformitate, a se vedea linkul ActiveNews.

Să urmărim cu atenție și îngrijorare acest caz, totuși.