ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cititorul nostru Claudiu Mincu ne-a lăsat un comentariu pertinent la articolul Moarte subită la 23 de ani. Zi de doliu în sportul românesc: Andrei Drăghici, un poloist de la Dinamo, a decedat chiar în timpul unui meci. Valeriu Gheorghiță poate ajuta familia cu niște explicații?. Îl publicăm, cu mulțumiri, mai jos: 

Având în vedere că vaccinarea a ajuns la capătul drumului, trebuie să solicitam public domnilor Gheorghiță și Rafila să prezinte public certificatele de vaccinare ale copiilor lor. În cazul primului, milostivii lui copii nu trebuie să-și mai facă griji că alți copii nu au acces la vaccin, în cazul celui de-al doilea, a trecut ceva vreme de când băiatul a fost infectat cu sars-cov 2, deci poate fi vaccinat.


Dacă merg la pușcărie pentru crimele comise cu bună știință (în special dom' colonel), atunci copiii lor, care nu au decât vina că le poarta numele, să nu fie înțepați. Toată lumea îl face pe Putin criminal de război. Evident, așa este, trebuie judecat pentru atrocitățile pe care le face.

Cu ce sunt mai prejos domnii Gheorghiță și Arafat ? Au făcut la fel de multe atrocități obligând într-o formă sau alta milioane de oameni să se vaccineze. O parte dintre aceștia au murit și alții (să dea Dumnezeu să fie cât mai puțini) vor mai muri. Pentru asta, trebuie să plătească.

Putin= Arafat= Gheorghiță, toți sunt criminali de război. Lista este lungă, nu trebuie să lipsească din ea Ursula, Cîțu, Imbri, Mahler etc.

Cu voia dvs, l-aș adăuga aici și pe Zelenski. Nu de alta, dar să nu se simtă nedreptățit.