ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru că văd ca autoritățile publice continuă să prezinte cetățenilor informații nereale potrivit cărora vaccinarea ar înlătura posibilitatea de a face forme grave sau de a ajunge la terapie intensivă în cazul infectării cu varianta Delta, aduc la cunoștința cetățenilor următoarele informații oficiale:

Conform informării INSP - Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, publicată la data de 24 august 2021:

- dintre cele 450 persoane confirmate cu varianta Delta, 90 erau complet vaccinate;

- din cele 24 decese la cazuri confirmate cu varianta Delta, 3 dintre persoanele decedate erau persoane care fuseseră vaccinate complet:

- o persoană de sex masculin din Satul Mare, în vârstă de 72 ani, confirmată ca fiind infectată cu varianta Delta după 103 zile de la data finalizării vaccinării (administrării celei de a doua doze);

- o persoană de sex masculin din Iași, în vârstă de 72 ani, confirmată ca fiind infectată cu varianta Delta după 90 zile de la data finalizării vaccinării (administrării celei de a doua doze);

- o persoană de sex masculin din Cluj, în vârstă de 56 ani, confirmată ca fiind infectată cu varianta Delta după 164 zile de la data finalizării vaccinării (administrării celei de a doua doze).

DOVADA chiar în ANALIZA INSP (PDF)

Este inacceptabil ca cetățenii să fie obligați să analizeze în permanență datele oficiale furnizate de instituțiile abilitate pentru a verifica veridicitatea declarațiilor publice ale reprezentanților autorităților publice.

Este inacceptabil ca reprezentanții autorităților publice prin discursul public pe care îl au, nu numai să ducă o campanie înșelătoare în privința efectelor vaccinării, ba mai mult, să pună în pericol starea de sănătate a persoanelor care se vaccinează, ca urmare a faptului că li se creează impresia unei false siguranțe după vaccinare și pot să nu își mai ia măsurile personale de siguranță pentru a preîntâmpina o posibilă infectare.

Prin campania de vaccinare înșelătoare a autorităților publice s-a generat în rândul populației o stare de incertitudine și a scăzut gradul de încredere a acestora în autoritățile publice.

Este timpul ca autoritățile publice să înceteze cu această campanie înșelătoare și să aducă la cunoștința cetățenilor date corecte și complete.

Nimic nu este sigur!

Indiferent dacă te vaccinezi sau nu, există riscuri în cazul infectării, inclusiv riscul de deces.

Citiți și De ce minte Klaus Iohannis cu gura plină. Cazul Israel îi dezumflă gogoșile: 95% dintre pacienții în stare gravă sunt complet vaccinați iar a treia doză a covidit-o chiar pe ministra Științei