ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Proaspăt bronzat și apretat, actorul de Bollywood Klaus Iohannis a ieșit la un nou curs de citire prompteristică, reușit parțial, cu silabisirile retarde de rigoare.

El și-a început exercițiul de dicție cu o primă minciună: că ne aflăm în „valul 4 de pandemie”. Poate cineva să ne arate valul 3? Vedeți A treia doză de otravă, al patrulea val de minciună

Apoi a continuat cu alte minciuni, între care cea că vaccinarea este singura soluție de a se salva populația și mai ales copiii de „al patrulea val”.

"Un lucru este cert: amploarea efectelor acestui val pandemic depinde direct de gradul de vaccinare a populației României. Chiar zilele trecute, experții din sănătate au făcut publice o serie de analize din care rezultă că persoanele nevaccinate constituie majoritatea covârșitoare a cazurilor de infectări cu SARS-CoV2 și de decese din cauza Covid înregistrate în ultima vreme în România", a spus rezidentul de la Cotroceni citat de Antena 3.

Logica strâmbă a președintelui are nevoie de o corecție: este absolut normal ca majoritatea celor care ar fi bolnavi să fie formată din nevaccinați pentru simplul fapt că majoritatea românilor nu este - Slavă Domnului! - vaccinată.

Dar asta înseamnă, că, procentual, după cum știm, minoritatea care s-a vaccinat este și ea îmbolnăvită așa cum rezultă că apare chiar în analizele „experților în sănătate” prezidențiali.

Adică, mai simplu, ca pentru domnul președinte: procentul de îmbolnăviri respectă și reflectă exact starea actuală a „imunizării” populației: 75% nevaccinați, 25% vaccinați.

Problema este, așadar, nu că se îmbolnăvesc nevaccinații, care și-au asumat obținerea imunității naturale în fața Covidului, ci taman invers: că se îmbolnăvesc vaccinații, aia imunizați, cică, de armata lui Gheorghiță de la sculărie.

Un discurs responsabil ar fi sunat așa: „Chiar zilele trecute, experții din sănătate au făcut publice o serie de analize din care rezultă că persoanele vaccinate se numără în mod semnificativ între cazurilor de infectări cu SARS-CoV2 și de decese din cauza Covid înregistrate în ultima vreme în România."

Având în vedere acest lucru, cum poți să le spui părinților că vaccinarea este singura soluție ca să nu li se infecteze copiii? Completată cu aberanta samavolnicie a sufocării lor cu total inutilele măști, după cum a confirmat-o însuși guru-ul vaccinștilor mondialiști, Anthony Fauci, alias „Dr. Moarte”.

Dacă îi plac procentele, un mic curs de îndreptarea logicii strâmbe a președintelui se poate realiza prin lecturarea următoarelor materiale:

SUA GENERAL: Fully Vaccinated People Represent Over 50% of Cases and Hospitalizations in Several Regions, Weeks After the CDC Stopped Tracking Breakthrough Cases

SUA LOCAL/ CNBC: CDC study shows 74% of people infected in Massachusetts Covid outbreak were fully vaccinated

ISRAEL TOTAL: 95% dintre pacienții în stare gravă sunt complet vaccinați

Israelul, cu o populație de circa 9 milioane de locuitori, stat aproape complet vaccinat, a depășit azi 10.000 de cazuri de infectare, deși peste 1 milion de israelieni și-au primit și a treia doză. Iar ministra Științei s-a și infectat după ce și-a luat a treia porție de vaccin.

Și atunci, despre ce vorbim?

Apoi, ne-am fi dorit ca președintele să ne recomande și „vaccinul salvator”. Care mai este acela?

Pfizer, despre care Israelul afirmă că a scăzut în eficiență la 39% și care a dezlipit recent epiderma de pe fața și corpul unei americance?

Serul experimental de la Moderna, pe care Japonia tocmai l-a aruncat la coș în număr de numai 1,6 milioane de doze?

Johnson & Johnson care a ucis zilele trecute un fotbalist de 23 de ani din Irlanda?

Sau AstraZeneca, care a omorât-o pe îndrăgita prezentatoare BBC Lisa Shaw, conform rezultatelor oficiale ale autopsiei.

Autopsie care ar trebui realizată și sutelor de cazuri de decese post-vaccin din România, după cum evidențiază doctorița Mihaela Secară.

În încheiere, Iohannis a cerut „implicarea tuturor actorilor” de la nivel central și local pentru impunerea „priorității 0 (zero)”: vaccinarea.

Probabil singurul adevăr din „speach”-ul său prompteristic.

Dar acum dacă am înțeles că toți sunt actori, iar scenariul l-am citit deja, ne poate spune ceva și despre regizor?