ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă atitudinea creștinului ar fi fost frica,toate alegerile care au revoluționat istoria și creștinismul n-ar fi fost făcute: Fecioara Maria a ales să-L nască pe Iisus deși știa că prin inima ei va trece sabie, Hristos a ales drumul Crucii deși a vărsat broboane de sudoare însângerată în grădina Ghetsimani, apostolii au ales temnița și bătăile și prigonirile de dragul vestirii Evangheliei. În fine, tinerii sau mai puțin tinerii din decembrie 1989 au ales acel „Vom muri și vom fi liberi!”, spre deosebire de unii părinți/bunici care se ascundeau în debara „că afară se trage”. Așa și noi alegem libertatea în ciuda unui Covid care face 0,013% victime dar, mai ales, în ciuda batjocurii și inchiziției declanșate de politicieni, presă, vectori de opinie, „infuenceri” ș.a.

P.S.: În decembrie 2021, ca să poți aprinde lumânări la această placă memorială, trebuie să ai certificatul rușinii, deoarece ea este împrejmuită de gardurile Târgului de Q.R. din orașul din ce în ce mai puțin MARTIR Sibiu. Rușine acestei generații care nu s-a ținut de idealul celei din 1989! Rușine și celor din generația 1989 care și-au crescut copiii pentru „o țară ca afară”! („afară” e lockdown și sunt lagăre, asta ne dorim și aici?) Mai putem recupera această (de)cădere?