ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă în 2012, presa scria despre "Miracolul de la Ciuperceni", unde Dragnea "înviase" morții, și îi pusese să voteze PSD, acum, când numai în statul Michigan s-a descoperit că 10 000 de decedați au votat pentru Joe Biden, e liniște... mormântală - presa mondială a instituit Omerta.

Ascultându-l pe Rudolph Giuliani e greu să-ți stăpânești râsul. Dar gândindu-te că democrații au transformat America într-o țară cu nimic mai prejos decât Rusia sau Belarus, îți vine mult mai ușor s-o faci.

"Acest oras are o istorie trista de frauda electorala. Pana si Joe Frazier mai voteaza inca aici. E dificil, e complicat, fiindca a murit acum 5 ani, dar Joe nu se lasa, voteaza in continuare. Daca-mi amintesc bine, Joe era republican, asa ca poate n-ar trebui sa ma plang. Dar ar trebui sa vedem daca voteaza republican sau democrat, acum ca e in mormant. Si tatal lui Will Smith a votat aici de doua ori, de cand a murit. Nu stiu cu cine a votat acum ca este secret. In Philadelphia optiunile electorale ale mortilor sunt tinute secret. Macar pentru asta puteti fi laudati! " - Rudolph Giuliani vorbind la Philadelphia cu ocazia uriasei fraude electorale comisa de democrati.

DEAD MAN VOTING. Fostul mare boxer Joe Frazier nu mai boxează. Dar votează! Smokin' Joe și tatăl actorului Will Smith, ambii decedați, pe lista celor care au votat cu brio în Philadelphia