ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O scrisoare deschisă către postul de radio „România muzical"

În timp ce așteptam în seara de 14 cireșar o emisiune dedicată unei creații a lui Gustav Mahler, pe la ora 18,58 am avut surpriza de a auzi difuzată de postul dv. pe care-l respectam într-o măsură mai mare decît pe altele pentru calitatea celor puse în undă, o reclamă ciudată la „vaccinare". E vorba mai degrabă despre un șantaj decît despre o reclamă, conținînd, între altele interogația „Ce conține vaccinul?" rostită de o plăcută voce tinerească masculină. Pe cît de atrăgătoare era vocea, pe atît de monumental-naivă era gîndirea din spatele ei, căci îndată s-a auzit răspunsul dezinvolt: „bucuria de a călători". Desigur, stupizenia răspunsului aparținea alcătuitorului textului-șantaj, izvorîtă din gîndirea odios-mercantilă a guvernanților disperați de a nu-și ține cuvîntul dat dinaintea profitorilor globaliști ai prezentului privitor la proporțiile beneficiilor comercializării serurilor denumite impropriu „vaccinuri", ele fiind de fapt tratamente experimentale genetice (cu ARN mesager).

Răspunsul pe care-l am eu la întrebarea redată ca introducere la reclama-șantaj cu pricina este prozaic, dar realist, spre justa informare deontologică a ascultătorilor postului dv. de radio:

LISTA CU INGREDIENTELE DIN VACCINUL PFIZER:

- 2-fenoxietanol (antigel);

- aluminiu (neurotoxină) din sînge de bovină ce a avortat. Cauzează SM, ALS, boala Alzheimer;

- formaldehidă (cauzează cancer);

- gelatină (de la animal, aparent neutră);

- albumină umedă (din sînge uman, cu valoare antropofagică, nerecomandabilă creștinilor);

- mononatriu L-glutamat (cauzează obezitate și diabet);

- MRC-5-celulă (țesut mort de la fetuși de 14 săptămîni avortați. La valoarea antropofagică se adaugă  utilizarea în ritualuri vrăjitorești!);

- neomicină (antibiotic);

- polimixină B (antibiotic);

- polisorbat 80 (emulgator care cauzează cancer și deschide bariera hematoencefalică din creier, astfel încît nanoparticulele de aluminiu sau technetiu radioactiv din testele PCR să poată pătrunde în encefal);

- kaliumklorid (utilizat în injecții mortale pentru eutanasiere);

- kaliumfosfat (îngrășămînt lichid!);

- natriumborat (Borax, utilizat pentru combaterea gîndacilor?!);

- natrium-citrat (aditiv alimentar ce cauzează obezitate morbidă);

- natrium-hidroxid (risc coroziv!);

- natrium-fosfat (otrăvitor pentru celule);

- natrium-fosfat monobazic monohidrat (otrăvitor pentru celule);

- sorbitol (îndulcitor?);

- streptomicină (antibiotic);

- proteină de drojdie (ciupercă);

- uree (deșeuri metabolice din urină umană);

- RNA („vaccinul" conține nanotehnologie ARN mesager, care funcționează ca o foarfecă genetică și care modifică ADN-ul);

- alte substanțe chimice.

FDA avertizează asupra a peste 22 de efecte secundare, inclusiv moartea prin infarct.

În final, trecînd peste ticălosul șantaj-reclamă, v-aș adresa și eu două întrebări, ca oameni ai media românești ce sînteți care trebuie să se informeze în permananță pentru a fi la rîndul lor în stare să informeze corect și la zi publicul ascultător:

1) Ce legătură spirituală (alta decît cea odioasă grosier-materialistă, politico-mercantilă) există între „vaccinare" și muzică?

2) Cum interpretați evenimentele care au loc în Senatul american ce se pot rezuma: „Corona este o minciună"! Mass-media acoperă adevărul în favoarea Big Pharma, Big Tech, Fauci, OMS!


À bon entendeur salut!