ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ofensiva ideologiei sexuale purtată de Europa Occidentală, spațiu complet laicizat și ateist, a devenit azi mai ferventă ca oricând. Și este evident că cele ce se întâmplă mai ales în ultimele luni se află în directă legătură cu recenta alungare prin fraudă a lui Trump de la Casa Albă – și instalarea și acolo a unei administrații parte și ea a globalismului neo-marxist. Ne aflăm în săptămânile în care Berlinul, Parisul și Bruxellesul încearcă un asediu asupra Europei de Est – creștină și abia ieșită din iadul comunismului marxist. Tocmai se încearcă executarea Ungariei, sub motiv că „a adoptat o lege împotriva promovării homosexualității în rândul minorilor” (crimă de neiertat, cum altfel...).

În urmă cu o săptămână, pe 25 iunie, a fost pus în scenă un așa-zis summit al 17 țări vest-europene, prezidat de secretarul general al ONU (absurdul uriaș al unei intenții rele pe măsură!), care, citez, „și-au declarat opoziția fermă față de legea maghiară. Potrivit multor observatori prezenți, niciodată un summit european nu a apărut atât de tensionat și emoționant, prim-ministrul olandez Mark Rutte sugerându-i șefului guvernului ungar Viktor Orban să părăsească UE. Deci 17 țări și-au indicat opoziția față de Ungaria în chestiunea acestei legi controversate. Dar UE are 27 de țări. Cine sunt cele 9 care lipsesc? Bulgaria, Croația, Letonia, Lituania, Polonia, Republica Cehă, România, Slovacia și Slovenia - 9 țări din Europa Centrală și de Est, care amintesc de existența unei fracturi geoculturale. În Bulgaria, Croația, Letonia, Lituania, Polonia, Slovacia sau România, căsătoria între persoane de același sex este neconstituțională. Liberalismul cultural nu a trecut încă de Cortina de Fier.” Am citat pe larg din relatarea propagandiștilor instigatori de la Le Figaro, scriitori de liste negre pentru neo-marxiștii sataniști ai lumii, relatare ce  seamănă leit cu mai tot ce-au scris și alte tribune neo-marxiste franceze și germane.

Așadar, Europa de Est refuză să se alinieze „liberalismului cultural” dictat de vestici. Sintagma „academică” pe care am tocmai am citat-o deghizează ateismul agresiv al Occidentului neo-marxist, care urmărește să înfăptuiască ceea ce n-a reușit marxismul în jumătatea de veac de comunism criminal: să rupă pe om de Dumnezeu, să-i pervertească credința și obiceiurile și să descreștineze pe repede înainte Estul european nesupus relelor lui plănuiri.

Voi reaminti aici că România s-a făcut auzită pe tema aceasta, în urmă cu doi ani, de la tribune plasate în chiar inima Occidentului european, prin vocea ei cea mai legitimă, aceea a Coroanei – instituție depozitară a tot ce țara are mai scump ca istorie și cultură. „Noi, românii, suntem mai religioși, și avem perspective diferite asupra vieții sociale și obiceiurilor noastre. Ceea ce nu înseamnă că Vestul are dreptul să ne trateze de <reacționari> (iar aceasta pentru că valorile noastre nu pot fi la modă doar în unele părți ale Europei, ele sunt valori care aparțin în mod istoric continentului” (Custodele Coroanei, conferințe la Haga și Copenhaga, în 2019).

Cât mă privește, repet, am fost și voi rămâne un apărător al drepturilor persoanelor indiferent de orientarea lor sexuală. Deci și al egalității de tratament și nediscrimnare în drepturi și libertăți fundamentale – naturale, adică, incluse în constituții și tratate internaționale, și nu inventate prin „strategii” și „rapoarte” ale neo-marxiștilor ateiști, noii cruciați anticreștini. După comunism m-am numărat printre aceia care au militat pentru dezincriminarea penală a relațiilor dintre persoanele de același gen; am crezut și cred că statul nu are a reglementa intimitatea din patul adulților. Din aceeași convingere am contribuit și la constituirea Asociației care apără în România drepturile persoanelor LGBT. În același timp, însă, când statul al cărui cetățean sunt, și cei care-i dictează din afară, îmi impun norme ce-mi agresează și-mi pângăresc credința – mie, alor mei și acestui neam – am datoria să devin pe loc un ostaș al lui Hristos gata oricând să-L mărturisesc și să-mi dau și viața pentru El. Astfel cum și El, Dumnezeu fiind, și-a dat viața pentru mine și pentru fiecare om, de la protopărinții noștri și până la sfârșitul veacurilor.

Pas cu pas, mai ales acum după alungarea lui Trump din fruntea țării sale, Europa Occidentală și America, prăbușită și ea în urâciunea de pe urmă, se dedau concertat la un asalt  provocator fără precedent. Urmărind între multe altele pervertirea copiilor cu ideile halucinante că fiecare poate alege să fie băiețel sau fetiță, că organele lor genitale pot fi permutate precum zecile de piese ale cubului Rubik, că bărbații au dreptul să nască și tot așa. Ce trebuie înțeles și spus răspicat acestor oameni cu mințile stricate e că tot ce încearcă ei – prin tot felul de rapoarte și strategii, cum spun – este complet ilegal, în sensul în care în tratatele internaționale și constituțiile naționale nu există smintelile pe care vor ei să le vâre pe gât popoarelor fără a le consulta prin referendumuri, adăugând astfel ilegal la tratate și constituții naționale. Dar, mai mult decât atât, toate tratatele internaționale și Constituția țării mele, îmi garantează inechivoc dreptul de a-mi mărturisi liber credința; liber însemnând fără spaima că voi face 6 ani de închisoare pentru inclusiv „incitarea la discriminare” a răului, cum tocmai a votat Parlamentul nostru obedient sub presiunile externe (completări ale Codului penal, operate de fapt pentru implementarea „Strategiei UE privind egalitatea pentru persoanele LGBTIQ 2020-2025”, Strategie pe care Parlamentul obedient o votase de asemenea în prealabil).

În sfârșit, a ne mărturisi liber credința înseamnă inclusiv să spunem celor ce vor să ne-o pângărească că faptele pentru care cetățile Sodomei și Gomorei au fost pustiite nu sunt motive pentru care pe bulevardele Capitalei țării noastre să se organizeze (corupând copiii nu doar în sălile de clasă) festivaluri ale exhibiționismului sexual (să luăm aminte: Trump a plătit pentru că n-a fost un fan al lor). Iar mărturisirea în acest mod a credinței este, desigur, o formă de exercitare a dreptului la liberă exprimare. Exercitare care, potrivit tratatelor și Constituției țării, nu poate fi restrânsă sub pretextul apărării unor drepturi inventate pervers, ce se vor statuate prin proceduri într-atât de ilegale încât vor putea face oricând obiectul unor procese istorice în fața curților penale internaționale.