ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tânărul în vârstă de 19 ani, care a omorât doi studenți (de 20 și respectiv 21 de ani), în urma unui accident rutier, în județul Constanța, drogat fiind, a mai avut un dosar pentru consum de droguri, anul trecut. Dosarul a fost clasat!

Un judecător a considerat că tânărul Matei Vlad Pascu, consumator de droguri, nu reprezintă un pericol social.

Înainte cu două ore de cumplitul accident, acest tânăr a fost oprit de Poliție. De două ori. Nu avea nici RCA la Mercedesul de colecție. „No problem”...

Asupra lui s-au găsit droguri.

A fost testat pentru alcool. Nu a fost testat pentru droguri, deși i-au găsit droguri în mașină. Poliția se apără spunând că nu dădea semne de a fi drogat, de aceea nu i s-a făcut testul aferent drogurilor, deși a fost oprit în trafic, în urma unui apel la 112, pentru că circula haotic.

Adică: circula haotic, testul pentru alcool îi iasă negativ, îi găsești droguri în mașină, dar nu îi faci test pentru droguri și îl lași să plece?

Două ore mai tărziu tânărul în vârstă de 19 ani a omorât doi tineri și pe alți trei i-a băgat în spital.

Cine a sunat pentru el, să i se dea drumul? O chestie tipic românească! Cine a sunat penru el…îi are pe conștiință acum, pe cei doi tineri care au murit în acest accident?

Da, sau nu?

Cine răspunde pentru această tragedie?

Doar drogatul? Cum? Pentru ucidere din culpă? Atât?

Învățăm ceva din această nenorocire?

Citiți și ”Fantoma lui Soros” în România, Monica Macovei, a devenit inculpată penal oficial, după 314 zile de la comiterea accidentului grav care a dus la spitalizarea unui motociclist timp de luni de zile, fără ca aceasta să-l viziteze vreodată