ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Monica Macovei, fost ministru al Justiției și europarlamentar PDL, s-a prezentat, astăzi, 18 august 2023, în fața procurorilor din Constanța pentru a-i fi adusă la cunoștință calitatea de inculpat penal în dosarul accidentului în care a fost implicată anul trecut, pe DN 39, respectiv la curba de coborâre a podului dintre 2 Mai și Mangalia, atunci când a încălcat linia dublă continuă și a rănit grav un motociclist aflat pe banda lui de mers.

Macovei a fost citată și s-a prezentat, în această dimineață, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, acolo unde procurorul de caz i-a adus la cunoștință calitatea de inculpat în dosarul accidentului care a dus la vătămarea corporală gravă a motociclistului Constantin Ilie.

Înainte de a intra în sediul Parchetului, Monica Macovei a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor, potrivit televiziunilor de știri.

Monica Macovei, numită ministru al Justiției în urma traficului de influență la cel mai înalt nivel al miliardarulului maghiar George Soros, potrivit apropiaților de atunci ai lui Traian Băsescu, a comis sâmbătă, 8 octombrie 2022, în jurul orei 13.05, pe DN 39, între localitatea 2 Mai și municipiul Mangalia, un accident soldat cu rănirea gravă a unui motociclist care circula regulamentar pe banda lui de mers, potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.  

Victima, motociclistul Constantin Ilie, fost cadru al ISU, a suferit operații și a stat internat în spital, imobilizat la pat, luni de zile. Macovei nu și-a vizitat niciodată victima la spital, ba mai mult, a mințit, în aceeași zi cu accidentul, că motociclistul este cel care a accidentat-o pe ea, în ciuda expertizelor de la fața locului.

Rezultatele investigației profesioniste a Poliției și Parchetului și dovezile de la fața locului prezentate și de ActiveNews, demonstrau că Monica Macovei a mințit când susținut public că motociclistul Constantin Ilie, fost salvator ISU, rănit grav în accident (video), este cel care a intrat în ea. 

Fosta procuroare comunistă trimisă oficial de Procurorul General al României pentru anchetarea studenților bătuți în Piața Universității în 13-15 iunie 1990 și reținuți ilegal în Lagărul de la Măgurele a fost audiată o singură dată, după luni de zile, în inauarie anul acesta.

Astăzi s-au împlinit 314 zile de la accidentul grav pe care l-a comis și Monica Macovei fără ca carnetul să i se suspende.

În această perioadă, Macovei a îndrăznit să-și dea în judecată victima ca să-i plătească reparația SUV-ului. Motociclistul făcut terci de Macovei se afla încă pe patul de spital de unde a făcut, în sfârșit, plângere penală. CIUMA NU MAI SCAPĂ

Macovei a fost numită de un jurnalist de investigații din SUA Fantoma lui Soros în România.

Fosta ministră și candidată prezidențială a lui Soros este membră fondatoare și de onoare a ACCEPT, asociația activiștilor homosexuali din România și a întreprins trafic de influență la nivel înalt pentru organizarea primei manifestații stradale a homosexualiștilor în București.

Purtătorul ei de servietă fidel a fost și rămâne Adrian Papahagi, care o vedea drept o Hillary Clinton și Angela Merkel a României. VIDEO:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews