ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


1 APRILIE

Noi traim un "1 APRILIE" constant, de doi ani de zile!

Si cand spun asta nu ma refer la faptul ca eu nu cred in virus (asa cum se grabesc sa ma acuze niste creiere "spalate", asta este "arma" lor, daca nu traiesti in frica si teroare alaturi de ei).

Nu am cum sa nu cred in virus atata timp cat 99% dintre oamenii din jurul meu au fost infectati si am avut ocazia sa vad toate formele de infectie (de la asimptomatici pana la forme mai complicate). Am citit enorm despre acest virus, am reusit sa nu ma infectez (am avut o ambitie uriasa in acest sens, usor "diabolica" uneori), nu o sa stiu niciodata cat a fost contributia mea (prin tratamente profilactice), cat a fost destin, sau alte aspecte legate de puterea organismului meu.

Nu o sa stiu aceste amanunte, pentru ca lumea medicala, "specialistii" au refuzat categoric sa faca "lumina" in acest sens. Singurul aspect trambitat in pandemie a fost: "bolnavii cronici sunt predispusi la forme complicate de infectie cu acest virus"!

Dragii mei "specialisti", eu sunt pe una dintre listele bolnavilor cronici (de peste 20 de ani) si nu m-am infectat, desi 99% din anturajul meu a fost infectat, deci m-am intalnit cu virusul de sute (mii) de ori! Probabil a stat de sute de ori cu mine la "aceeasi masa" (eu nu mi-am "inchis viata" intr-un glob de sticla, in aceasta perioada, desi conform amenintarilor voastre... ar fi trebuit sa o fac)! Nici nu am avut pretentia ca cei din jurul meu sa ma protejeze, pentru ca eu sunt (conform spuselor voastre) in "grupa de risc"!

Am considerat ca daca intr-adevar exista risc, este riscul meu si trebuie sa fiu capabila sa ma protejez singura, fara sa impovarez pe cineva cu aceasta "poveste"!

De aici si pana la faptul ca prin acest virus "scapat" din laborator s-a distrus planeta... e cale lunga! Noua ordine mondiala (amintita si de catre presedintele Biden, recent, intr-o conferinta de presa - video mai jos) a fost gandita demult si acest plan diabolic cu omenirea a fost stabilit in cel mai mic detaliu, de zeci de ani! S-au folosit de un virus pentru a ajunge la "noua ordine mondiala" (scopul pandemiei covid-19).

Cu siguranta mintile diabolice care au pus la cale asa ceva nu au putut sa creada (cand au facut planul) ca societatea este chiar atat de slaba, ca marionetele lor sunt chiar atat de "ieftine" si predispuse la "vanzare", ca guvernele din toata lumea pot fi atat de draconice, ca presa poate fi cea mai mare marioneta a autoritatilor, ca intreg sistemul medical accepta sa isi inchida portile daca este platit dublu fata de salariul initial, ca cetatenii au un instinct de sclavi...incredil de dezvoltat, ca cei puternici (care ar fi putut sa se opuna) sunt total lipsiti de empatie si sunt capabili (pentru bani) sa sustina si sa intretina orice dezastru!

Cu siguranta, azi, nu avem dreptul sa pacalim pe nimeni din jur, deoarece noi inca traim intr-o mare minciuna, inca acceptam frica, inca credem in presa, inca ne uitam la televizor sa urmarim jocuri video, comentate de generali din armata, ca fiind scene dintr-un razboi din zilele noastre!

Eu as vrea sa am o zi in care sa pot sa sarbatoresc adevarul, nu o zi in care sa imi aduc aminte de minciunile si dezinformarile in care traiesc de doi ani de zile!

Video cu Noua Ordine Mondială a lui Biden de la Forbes: