ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A apărut filmul "Arsenie. Viața de apoi". Au început jignirile la adresa creștinilor, miștocăreala, batjocura etc. Purtătorul de cuvânt al BOR a tăcut mâlc. Nu a ieșit public să arate că Biserica dezavuează această "artă" execrabilă - fiind cea mai simplă și corectă mișcare.

După puțin timp, Arhiescopia Sibiului a ieșit public cu o scrisoare în care cerea interzicerea filmului în județul Sibiu. Era doar o epistolă informală.

Pac! Și-a făcut apariția Bănescu, conturând imediat o postare în care critica mișcarea reprezentanților Bisericii Ortodoxe din Sibiu.

Păi, dacă dumnealui, care era cel mai îndreptățit să arate că Biserica condamnă o producție batjocoritoare la adresa creștinilor, a tăcut, Arhiepiscopia Sibiului a făcut și ea ce a putut.

Între timp, domnul purtător de cuvinte filosofice este din ce în ce mai lăudat/admirat/apreciat - cum vreți să îi spuneți - în lumea progresiștilor.

Doar am expus câteva etape legate de acest subiect. Poate reușim să tragem niște concluzii referitoare la întrebarea din titlu!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews