ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cititoarea noastră care semnează cu numele de Enya ne-a răspuns mesajului pascal din paginile ActiveNews cu următorul comentariu plin de entuziasm și credință:

ADEVARAT A INVIAT!

Tuturor ZIARISTILOR de la ActiveNews, care mi-au permis sa-mi exprim toate sentimentele si emotiile in "pandemie” si acum in "razboi” la articolele domniilor lor, acestor adevarati ziaristi care in cea mai mare farsa si frauda a umanitatii au facut cat toata presa romaneasca la un loc, vanduta pe averi mari cainilor straini si demonilor ce vor Creatia si Terra lui Dumnezeu, tuturor acestor suflete de romani care au reinviat demnitatea cuvantului "patriot” ce se dizolvase sub maldarul de arginti spurcati sub care este acum ingropata TOATA presa romaneasca, le urez 2 lucruri:

Tinerete vesnica
si
ca ActiveNews sa devina ZIAR NATIONAL!

Tuturor fratilor mei romani din Romania noastra si din toate colturile lumii le doresc speranta si incredere in viitor, caci viitorul va fi asa cum il construim noi! Nu mai conteaza ce-a fost pana acum, conteaza ce facem de-acum, iar noi nu ne lasam, nu vom accepta sub nici o forma agenda satanista si ne vom lupta cu toate armele pe care le avem deja sau pe care le vom inventa impotriva tradatorilor, agentilor, colaborationistilor care si-au pierdut demult si sufletul, si esenta divina si care au de-acum incolo in fata numai drumul fara intoarcere catre Iad, imbranciti fara mila de stapanul lor satan!

Va multumesc cu sufletul meu de romanca ce iubeste Romania pe care nu o va parasi niciodata (daca si eu plec, si mai pleaca si altul ca mine, si inca unul, si inca unul, cine mai ramane aici sa aiba grija de pamantul acesta superb si frumos si bogat care ne da energie, vitalitate, viata, bucuria de a trai, sau de fratii nostri mai putin tineri, sanatosi, puternici sau optimisti??) si va transmit din adancul inimii mele curaj, sa nu va fie frica pentru ca indiferent de ce vom trai de-aici incolo, vom ramane treji si mai ales uniti!

Tuturor, va daruiesc optimismul meu (pe care il doresc inapoi din cand in cand, daca se poate :) ) si o imbratisare imensa!  

ActiveNews, ZIAR NATIONAL!

Da, este momentul ca ActiveNews sa devina ziar national!

Ceea ce s-a intamplat numai si numai pozitiv cu acest site in ultimii aproape 2 ani si cum a reusit sa adune deopotriva ziaristi si colaboratori deosebiti, conservatori si patrioti, dar si comentatori romani din toate colturile lumii, face ca acesta sa devina ZIAR NATIONAL cu drepturi depline!

Am cercetat lista cu ziarele nationale si am gasit infiorator si inadmisibil ca zisele ziare nationale care au tradat si vandut Romania sa aiba aceasta denumire, iar ActiveNews sa figureze doar ca site de stiri, asa ca este cazul ca noi, cititorii, sa cerem aceasta reparatie morala care ne va face bine tuturor: undeva in partea de sus, sa vedem la un moment dat scris Ziarul nationalist ortodox ActiveNews!

Nu ii lipseste absolut nimic din atributele unui ziar national adevarat:

- il avem pe seniorul care da greutatea Ziarului, pe dl. Adrian Patrusca, ale carui articole impecabile iti dau tot timpul fiori, poate fi cineva "mai” ziarist decat domnia sa, ca sa ma exprim in felul acesta?

- avem ziaristele si ziaristii valorosi care posteaza zilnic

- colaboratorii

- psihologi, avocati, medici, oameni de cultura, preoti, doctori in bioetica, ortodocsi adevarati, teologi

- editorialisti din toate domeniile (vezi Redacția)

- cu totii patrioti si romani adevarati, carora nici macar nu le amintesc numele sa nu cumva sa-mi scape vreunul, pentru ca fiecare a contribuit la ridicarea acestui Ziar

- traducatori cum sunt Spring si alte persoane care imi scapa acum (stiu ce greu e ceea ce fac pentru ca mie mi-a luat o noapte sa transcriu din romana in romana un video, nu sa traduc!)

- avem comentatori romani din toate colturile lumii, care au venit mereu cu atatea si atatea informatii exceptionale si care au analizat cu sufletul, cu inima de romani

- si nu in ultimul rand, ci la fel de "in primul rand”, pentru ca odata cu munca sa de 20/24, ActiveNews a explodat si s-a consolidat ca Ziar, il avem pe ziaristul Victor Roncea, cel care a preluat un site de stiri pe care l-a transformat intr-un timp record de 1 an si jumatate intr-un ZIAR NATIONAL, crestin ortodox, cu valori profund nationale, aparator al familiei, al drepturilor si libertatilor divine si sacre, al valorilor reale si al sacrificiilor elitelor tarii, nationalistilor autentici si taranilor-ostasi care au intregit cat au putut ei Romania!

Spuneti-mi, ce ii lipseste acestui Ziar sa fie recunoscut? Nimic! Pentru ca prin efortul si munca tuturor acestor ziaristi, ActiveNews si-a creat deja identitatea si originalitatea in presa romaneasca!

Nota Redacției: Îi mulțumim călduros cititoarei nostre fidele Enya - totodată publicistă ActiveNews - pentru aceste cuvinte pline de dragoste și optimism. Adevărul este că ar trebui să ne mai întărim redacția și departamentele tehnice și de marketing pentru a deveni mai vizibili pe plan național - în condițiile în care suntem „declasați” și atacați constant de BigTech (Google și Facebook) și organizațiile antiromânești cu ramificații externe - iar toate acestea costă. Poate, cu ajutorul Domnului și al cititorilor noștri, vom reuși să ne dezvoltăm în această direcție. Oricum, nu ne lăsăm! Doamne, ajută!

Hristos a înviat! Adevărat a înviat!