ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ai vacanța distrusă? Compania aeriană a anulat zborul și nu ai găsit nimic alternativ?

Una dintre cauzele anulării zborurilor este și asta: au rămas fără piloți, personal de zbor, personal de aeroport. Într-adevăr. Dar doar atât?

Pe lângă concedierile masive din perioada de lockdown cu nerevenirea acestui personal după încetarea restricțiilor, una dintre cauzele majore ale lipsei de piloți și de personal este siguranța zborurilor.

După câteva accidente de aviație soldate cu evenimente majore datorită problemelor de sănătate ale piloților survenite în timp ce pilotau avioane, unii cetățenii au cerut ca pentru siguranța zborului piloții să nu fie vaccinați.

Cerință cam greu de îndeplinit piloților punându-li-se condiția de a fi vaccinat cu dozele la zi pentru a putea rămâne în serviciu. Așa că acum cu greu se mai găsește un pilot nevaccinat.

Aceeași situație va fi pusă și la șoferii de autobuz, autocar, TIR, conductori de tren și poate chiar șoferilor auto.

Dacă se constată că vaccinații pot face AVC, infarct miocardic, pierderi de cunoștință, vertij, poate că unii dintre Dvs sunteți indiferenți, că voi nu călătoriți cu avionul sau cu trenul și poate nici cu mașina, dar un astfel de autovehicul poate intra peste voi pe trotuar și oriunde sunteți cu un șofer, pilot, conductor lat pe volan sau pe manșă sau să facă o manevră aiurea la aterizare sau decolare care să nu mai poată fi corectată.