ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Codul QR nu va fi provizoriu, ci va fi permanent și va înlocui buletinul, CNP-ul, pașaportul, carnetul de partid, rovigneta, carnetul de asigurat, contul la bancă și chiar persoana, care va deveni un număr de deținut la Dachau!

Codul QR este un fel număr de înmatriculare în Noua Ordine Mondială, o decăderea a omului la nivel de animal de experiență, pierderea liberului arbitru, a umanității, tăierea aripilor omului și înlocuirea lor cu coarne!

Codul QR este provizoriu până la cip, ocazie cu care codul QR va fi incorporat definitiv și fizic în om.

Atunci omul întreg poate fi poprit, cum poprește ANAF toate conturile până nu plătești dările obligatorii.

Te poprește NWO când nu ai achitată rovigneta către Pfizer, când spui adevărul, când nu faci ce ți se dictează, când te uiți urât sau cârtești, gata: nu mai mergi nicăieri, nu mai ai acces la telefon, la net, nu mai pleci din casă și te urmăresc peste tot. Ești anulat!

Am ajuns la legarea codului QR de implantarea de cipuri! Se ține NOM de plan sau tot nu pricepi și tot niznai ești?

Vedeți PROFEȚIILE PĂRINTELUI JUSTIN ÎMPLINITE: În Suedia, microcipul implantat în mână este folosit deja ca Pașaport de Vaccinare COVID. Angajații se bucură să fie scanați precum animalele pentru a putea intra cu micro-certificat la locul de muncă