ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Drepți și cu vaccinu-n piepți (pardon, umăr)

Pe propria semnătură,

Cu găleata-n mână,

Rece și cu cheagu-n cap!

Verde în certificat,

Unii dup-o lună,

Imun pentru turmă!

Ați observat cum vaccinarea a stopat pandemia? Morții nu mai pot transmite molima, evident! Nici face reclamă la vaccin! Se moare subit, liniștit, ușor, confirmând formele mai ușoare de îmbolnăvire.

Vaccinarea chiar a schimbat soarta acelor oameni, nici unul nu s-a chinuit.

Este macabru? Toți au crezut minciuna și toți au pus presiuni pe societate, să devenim cobai.

Unii încep să se trezească. Semnele de ieșire din mirajul minciunii narațiunii oficiale au fost la început timide.

Primii au negat măsurile criminale și lipsa reală de măsuri, manifestată prin mortalități aproape de 100% la ce intra în reanimare. Ei începeau timid cum că nu contestă pandemia, nici virusul covid-19, dar .....

Apoi au început să conteste virusul și vaccinurile ARNm, nu și vaccinurile clasice și teoria virală. Unii au făcut recent progrese și contestă acum teoria virală și toate vaccinurile.

Puțini știau încă de la început despre ce este vorba și care au deschis gura mai clar au murit, unii chiar înainte de începerea pandaliei covid-19, alții au murit pe parcursul pandaliei chiar în calitate de președinți de țară contestatari sau de laureați ai premiului Nobel chiar pe temele pandemiei, foarte mulți au fost hărțuiți, anchetați, destituiți, falimentați, blocați pentru orice încercare de a expune adevărul, de a ajuta oameni și a opri răul.

Narațiunea oficială a avut nevoie de morți, suferință colectivă mondială, frică, teroare, încălcarea legislațiilor, constituțiilor, drepturilor omului, limitarea circulației adevărului, șantajarea profesioniștilor din sănătate, mită.

Conspirația este a lor, a celor care au făcut acestea, au conspirat la ordinea lumii, la sănătatea lumii, la bunăstarea lumii, la economia lumii, la viitorul lumii, la genele date de Dumnezeu oamenilor (asta este cea mai mare crimă a lor, pe care o fac și acum acei nebuni care vor să modifice genetic omul).

Ei se luptă cu Dumnezeu direct, toți oamenii de pe Planeta Terra fiind creația Lui Dumnezeu! Dumnezeu nu-și va lăsa copiii batjocoriți de cei aliați cu Satana!

Citiți și Dr. Geanina Hagimă, după noua anchetare de la Colegiul Medicilor: RĂSPUNSUL INADECVAT LA PLANDEMIE ESTE O RECIDIVĂ PREMEDITATĂ! Dennis Meadows: Depopularea planetei de la 8 miliarde la 1 miliard poate avea loc în mod pașnic