ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vineri, 10 februarie 2023, a avut loc la Palatul Parlamentului, în premieră națională o Conferință științifică și civică intitulată „Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu față medicală?”. Evenimentul a fost inițiat de societatea civilă românească și a beneficiat de prezența a numeroși medici de mare valoare. Conferință s-a desfășurat în sala Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) pentru că nici o altă formațiune politică nu și-a dat concursul în vederea organizării conferinței și nici nu și-a exprimat dorința de a participa la ea, în ciuda invitațiilor trimise. Reacția sistemului securistic nu a întârziat să apară, un ONG din rețeaua vaccinistă și președintele Colegiului Medicilor din România, dr. Daniel Coriu, deranjându-se duminică, ca la un ordin, pentru a transmite un denunț, respectiv un comunicat plin de amenințări tipice unei societăți bolșevice, nu unei democrații autentice și a unui înalt spirit științific întemeiat pe dezbateri de idei și nu pe opinii dictatoriale. Dr. Adrian Cacovean răspunde în câteva fraze la obiect acuzelor nefondate, ocazie cu care publicăm mai jos și un extras cu prelegerea sa de la Conferința în cauză, pe care dacă doriți o puteți viziona integral AICI. (Redacția AN)

Vedeți și Parlamentarii au participat la un act de Crimă împotriva propriului popor! Puteți oare încerca să reduceți efectele acestui dezastru? - Dr. Damian Baciu la Conferința Extraordinară C-19 de la Parlamentul României: ADEVĂRUL VĂ VA ELIBERA!

Am tăcut prea mult! Ei au mințit, nenorocit oamenii, distrus economia, oprit lumea și au profanat morții din pandemie prin protocoale de înmormântare profanatoare pentru decedați!

Dovezile lor sunt minciunile, secvența de 12 aminoacizi dată de guvernul chinez, testul PCR folosit fraudulos ca să creeze cazuri din pozitivitatea la propriul ADN (orice idiot știe că avem ADN), pozitivitate prezentată ca boală covid 19, ca apoi să instituie tratamente experimentale cu kaletra (medicament experimental mai toxic decât citostaticele), oxigenoterapie excesivă, sedare și în nici un caz tratamentul bolii pentru care te-ai dus la spital.

Au omorât oameni, apoi au venit cu minciuna, că vaccinul ne va salva. Numai că nu era vaccin ci manipulare genetică experimentală criminală și ilegală. Au mințit, manipulat, înșelat și ucis cu sânge rece.

Ce vă mai fac camarazii de experiment medical?

Nimic nou pe frontul imunizării experimentale?

Camarazii de șobolănie experimentală sunt toți ok? Încă nu s-a strâns lațul? Vedeți că au loturi noi de prafuri m-ARN, proaspete, conform contractului care merge înainte indiferent de ce se întâmplă în realitate.
Covidolatria, o meteahnă greu de vindecat.

Mulți nici acum nu s-au lămurit și susțin aceleași convingeri fanatice cum că covidul există, că vaccinurile salvează vieți, că de la vaccinuri nu se poate întâmpla nimic rău, că vaccinurile sunt sigure și ar trebui să le facă toată lumea, chiar experimental și dacă nu vor, să fie forțați, constrânși, obligați, chiar la alternativă cu excluderea din societate, izolarea, darea afară din serviciu, confiscați copiii, casa, conturile, memoria și istoria lor!

Covidolatrii sunt cei mai extremiști și deraiați mintal indivizi, ei continuă să creadă în covid, pandemie, măsuri, experimente medicale chiar și când le pică morți subit și „coincidental” camarazii de experiment!

Este foarte trist să vezi cum idioții care te atacă te sfidează și promovează supradozarea cu m-ARN!

Nu este nici o satisfacție să-i vezi cum o încurcă de la ce promovează.

Și nu au așteptat finalul speech-ului meu în care negam existența virusurilor și teoria virală.

A fost singurul moment în care s-a făcut liniște completă în sală.

Nimeni nu a pomenit în reacțiile de a doua zi despre asta, au pomenit despre oprirea lumii 2 ani și altele.

Oricât de înfuriați sunt pe noi și pe mine, asta că nu există virusuri le-a tăiat glasul și nu au pomenit-o ca acuzație la adresa noastră sau a mea. E prea grea informația asta că nu există virusuri, nemaipomenită și de nepomenit!

Extras VIDEO via Război Informațional: