ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Organizația Mondială a Sănătății, aflată sub președinția lui Tedros Adhanom Ghebreyesus, primul peședinte fără pregătire medicală, corupt și emanat dintr-o grupare teroristă numită „Frontul de eliberare al poporului Tigre”, a propus recent un amendament vizând Australia, identic cu prevederile Noului Regulament Sanitar Internațional discutat în 27 februarie în prezența celor 194 de țări participante la Geneva.

Art.1 începe cu constrângerile: statele nu vor mai avea dreptul de decizie asupra măsurilor sanitaro-medicale, deciziile obligatorii vor fi luate de OMS, care sunt executorii.

Amendamentele vor intra în discuție și supuse la vot în cadrul Adunării Mondiale pentru Sănătate, la ședința programată în mai 2024, care se va ține (cum altfel!) cu ușile închise.

Ce dorește această organizație și acest președinte aflat la cheremul PCC și Bill Gates (50-60% din finanțarea OMS), cei mai importanți finanțatori:

- va elabora noul tratat al pandemiilor cu modificarea reglementărilor internaționale de sănătate;

- va dicta politica sanitară;

- va ordona injectarea obligatorie,

- va ordona starea de urgență, închiderea frontierelor și a uzinelor;

- va ordona detenția persoanelor care nu se conformează ultimului mandat de injectare, sau procedurilor medicale impuse.

În virtutea acestor schimbări, autoritatea sanitară statală va da raportul direct OMS.

Statul se va conforma tuturor prescripțiilor OMS, sub amenințarea unor sancțiuni economice și financiare.

OMS se ocupă de procurarea vaccinurilor, de precizarea diagnosticelor, de tratament.

Directorul General poate declara o pandemie când dorește, pentru că a introdus conceptul de IMPACT, o noțiune care NU definește nimic precis, este aleatoriu.

Aceasta este PUTEREA ABSOLUTĂ, fără încadrare juridică și nici definiții sanitare.

Art. 22 permite retragerea din acest Regulament, refuzul lui. (Linda Simmonet, avocat pentru asociația "Sănătate, Libertate" la Sud Radio).

Cred că Rafila s-a întors deja cu toate datele clare și bine notate în carnețel, iar PM abia așteaptă să bată din călcâie cu mâna la chipiu!

Vedeți și Claudia Marcu: Ministerul Sănătății pregătește deja viitoarea pandemie. Amenzi de 3.000 de lei pentru nerespectarea restricțiilor