ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acesta este raportul deceselor prin viroza numită "scandalul secolului", din săptămâna 42, publicat de UK Health Security Agency, pe care îl voi analiza. Ridică o serie de întrebări, absolut justificate.

Există o seamă de medici, cărora le-am acordat o anumită considerație și care au insistat permanent pentru injectarea categoriilor de vârste vulnerabile (bunicii) sau a celor cu comorbidități (în mare parte tot la cei cu vârste respectabile, dar nu numai). Ar fi de dorit să-și reconsidere poziția, este simplu și nu cere prea multă reflecție.

Și ce constatăm: începând cu vârsta de 50 ani, cei injectați au sucombat cu de 2,21 ori - până la 9,28 ori mai mult decât cei care au refuzat experimentul. Termenul de decimare mi se pare corect ! De ~6 luni, în foc continuu, sunt vizați, insistent și agresiv, copiii (5-18 ani), fie că trebuie să-i protejeze pe bunici, fie că...e posibil să..., chiar dacă și anul acesta rapoartele referitoare la neafectarea lor sunt foarte bune!

Și ce ne spune raportul: din 5 decese, 4 au fost la cei neinjectați (80%!!!).Tot catastrofală este situația și în continuare, până la vârsta de 50 ani, unde, de la 80% scade la 53%, dar trebuie remarcat % celor injectați care crește serios de la 20% la 47% (vârstă 50 ani), până la 90% (vârstă 80 ani și >). Deci situația este cât se poate de clară: ESTE SIGUR ȘI EFICIENT!

Cred că și ultimul naiv, care gândește cât de cât, și-a dat seama că regimul dictatorial politico-sanitar din România este un jalnic executant al ordinelor primite (amintesc în treacăt doar "sparangheliada"). Și atunci, dacă un tânăr cu malformație cardio-vasculară decedat (test negativ) este înregistrat ca mort virusal la modă, credeți că această practică este pur românească și că deținem monopolul? Acesta este un comentariu sumar, sunt multe alte aspecte care ar prezenta interes de discuție! Dacă vor reuși să-și realizeze scopul propus de la început, nici nu puteți gândi ce or să vă facă!