ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


TOTUȘI EXPERIMENTUL CONTINUĂ. "SPECIALIȘTII” SUNT ÎN CĂUTARE DE VACCINURI DE NOUĂ GENERAȚIE...

În data de 15 iunie a avut loc o videoconferința a Comitetului de Sfătuire a FDA în ce privește vaccinurile și produsele biologice înrudite la care dr. David Wiseman și-a prezentat îngrijorarea în legatură cu vaccinurile covid https://www.fda.gov/advisory-committees/advisory-committee-calendar/vaccines-and-related-biological-products-advisory-committee-june-15-2023-meeting-announcement, https://www.youtube.com/watch?v=McdInuPqqOE. Dumnealui a realizat apoi o prezentare postată pe site-ul TrialSite News în care a prezentat câteva studii mai recente care susțin temerile sale că aceste produse nu funcționează, ba mai mult, sunt nocive https://www.youtube.com/watch?v=McdInuPqqOE.

Dintre articolele foarte interesante prezentate în video, voi analiza unul care mi s-a părut foarte important, publicat în 11 ianuarie 2023 în revista Cell Host Microbe, care îl are ca al treilea autor pe celebrul Antony Fauci , fost director al NIAID pe parcursul plandemiei https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9832587/. Ne amintim cu toții cât de activ a fost acest Fauci în promovarea minciunii covid și a înțepării globale. Acest articol puțin cunoscut (eu abia acum am aflat de el) este pur și simplu răvășitor prin recunoașterea ineficienței vaccinurilor covid. Ai crede că Fauci a inghițit pilula adevărului (sau măcar jumătate din ea) înainte de a scrie acest articol. Oare autoritățile noastre au aflat despre acest articol? De ce dovadă mai puternică decât aceasta avem nevoie ca să arătăm autorităților care au făcut presiuni pentru înțepare că sunt vinovate? Titlul articolului este unul sugestiv: "Regândirea vaccinurilor de nouă generație pentru coronavirus, virusuri gripale și alte virusuri respiratorii”. 

Este un articol lung, dar relevant. Poate fi utilizat și în acțiunile în justiție pe care toți ar trebui să le inițiem. Voi prezenta în continuare câteva fragmente relevante din acest articol pe care le-am citat între ghilimele, alături de care, cu caractere italice de culoare albastră am adăugat comentariile mele, pentru o mai bună înțelegere și pentru a face mai vizibilă minciuna covid:

”Virusurile care se replică în mucoasa respiratorie umană fără a pătrunde sistemic, inclusiv gripa A, SARS-CoV-2, coronavirusurile endemice, VSR și multe alte virusuri ale "răcelii obișnuite", provoacă o mortalitate și o morbiditate semnificative și reprezintă o preocupare importantă pentru sănătatea publică. Deoarece aceste virusuri nu determină o protecție imună completă și durabilă, ele nu au fost controlate până în prezent în mod eficient nici prin vaccinuri autorizate sau experimentale. În această trecere în revistă, examinăm motivele care au împiedicat dezvoltarea unor vaccinuri eficiente la nivelul mucoaselor respiratorii, subliniind faptul că toate aceste virusuri se replică extrem de rapid în epiteliul de suprafață și sunt transmise rapid la alte gazde, într-o fereastră de timp îngustă înainte ca răspunsurile imune adaptative să fie complet mobilizate. Discutăm posibilele abordări pentru dezvoltarea vaccinurilor de generație nouă împotriva acestor virusuri, luând în considerare mai multe variabile, cum ar fi configurația antigenului vaccinal, doza și adjuvanții, calea și momentul vaccinării, administrarea booster-ului, terapiile auxiliare și opțiunile pentru politicile de vaccinare.” – În acest fragment se recunoaște că produsele experimentale anti-covid nu sunt eficiente și cănici nu pot fi realizate "vaccinuri” eficiente anti-covid deoarece nici infecția naturala nu oferă protecție durabilă. 

"Deși vaccinurile antigripale actuale reduc riscul bolilor severe, spitalizării și, într-o oarecare măsură, al decesului, eficacitatea lor împotriva infecțiilor aparente clinic este categoric suboptimală, variind de la 14% la 60% în ultimele 15 sezoane de gripă.” Se recunoaște și ineficiența vaccinurilor antigripale din ultimii 15 ani.

"Începând din 2022, după mai mult de 60 de ani de experiență cu vaccinurile antigripale, s-au observat foarte puține îmbunătățiri în ceea ce privește prevenirea infecției prin vaccinare. După cum s-a subliniat cu zeci de ani în urmă, și este valabil și astăzi, eficacitatea celor mai bune vaccinuri antigripale aprobate de noi ar fi inadecvate pentru a fi autorizate pentru majoritatea celorlalte boli care pot fi prevenite prin vaccinare. Chiar și eforturile depuse de-a lungul deceniilor pentru a dezvolta vaccinuri antigripale mai bune, așa-numitele vaccinuri "universale" - vaccinuri care ar crea o protecție imunitară mai largă, de preferință cu o durată de timp mai lungă - nu au avut ca rezultat vaccinuri de nouă generație, cu protecție largă, deși un număr mare de vaccinuri experimentale se află în faza preclinică sau la începutul dezvoltării clinice.” – Se  recunoaște clar că nici pentru gripă nu au avut soluții eficiente, după ani de studiu. Cum ar fi putut să obțină un vaccin „sigur si eficient”, după doar câteva luni, pentru un virus despre care se știa că suferă mutații?

„În timpul pandemiei COVID-19, dezvoltarea și implementarea rapidă a vaccinurilor împotriva SARS-CoV-2 a salvat nenumărate vieți și a contribuit la realizarea unui control parțial timpuriu al pandemiei. Cu toate acestea, pe măsură ce au apărut variante ale tulpinilor SARS-CoV-2, au devenit evidente deficiențele acestor vaccinuri, care amintesc de cele ale vaccinurilor antigripale. Vaccinurile pentru aceste două virusuri foarte diferite au caracteristici comune: ele generează o protecție incompletă și de scurtă durată împotriva variantelor de virus, care scapă imunității populației. Având în vedere că dezvoltarea și autorizarea vaccinurilor este un proces lung și complex care necesită ani de zile de date preclinice și clinice privind siguranța și eficacitatea, limitele vaccinurilor împotriva gripei și a SARS-CoV-2 ne reamintesc faptul că vaccinurile candidate pentru majoritatea celorlalte virusuri respiratorii au fost până în prezent insuficient de protectoare pentru a fi luate în considerare în vederea autorizării, inclusiv vaccinurile împotriva VSR, o cauză majoră de deces la sugari și la vârstnici, parainfluenzavirusuri, coronavirusuri endemice și multe alte virusuri ale "răcelii obișnuite" care provoacă o morbiditate și pierderi economice semnificative.” – Se recunoaște ineficiența vaccinurilor pentru virusurile respiratorii inclusiv covid și faptul că sunt necesare studii ce se întind pe ani de zile pentru a decide eficiența sau nu a vaccinurilor, nu câteva luni, cum s-a întâmplat în cazul covidului.

"În urmă cu peste 50 de ani, dezvoltarea vaccinurilor de succes împotriva unora dintre cele mai importante virusuri respiratorii, inclusiv rujeola, oreionul și rubeola, a condus la speranța că în curând vor putea fi dezvoltate vaccinuri pentru toate celelalte virusuri respiratorii. Cu toate acestea, infecțiile naturale cu aceste trei virusuri respiratorii controlate prin vaccin, precum și cu virusul variolei și virusul varicelo-zoster (VZV), nu sunt reprezentative pentru infecțiile cauzate de majoritatea virusurilor respiratorii. Acestea diferă în cel puțin trei moduri extrem de importante care explică succesul controlului lor cu ajutorul vaccinurilor:

(1) după ce se replică pentru prima dată la nivelul mucoaselor, aceste virusuri respiratorii sistemice provoacă toate o viremie semnificativă care însămânțează un număr enorm de virioni infecțioși în tot organismul, punându-i în contact cu mai multe compartimente imunitare și celule competente din punct de vedere imunitar,

(2) acestea au perioade de incubație relativ lungicare reflectă replicarea inițială la nivelul mucoaselor și răspândirea sistemică ulterioară a virionilor infecțioși, ceea ce lasă timp pentru inducerea întregii forțe a imunității adaptative, și

(3) ele determină o imunitate protectoare pe termen lung sau pe viață.”

Dacă se recunoaște că infecția cu aceste tipuri de  virusuri respiratorii cu pătrundere sistemică (rubeola, rujeolă, oreion) determină imunitate de lungă durata, uneori pe viață , de ce nu se face o determinare a anticorpilor înainte de administrarea acestor vaccinuri? De asemenea, de ce se administrează vaccinuri pentru rubeolă și pentru oreion copiilor, bolile determinate de aceste virusuri în copilărie fiind ușoare și cu imunitate pe viață? De ce se tot promovează acest vaccin trivalent ROR ? Se știe că vaccinurile dau o imunitate limitată în timp și că persoanele tinere, vaccinate ROR în copilărie rămân fără protecție in perioada de adult tânăr, exact când este mai multă nevoie – oreionul putând determina infertilitate masculină dacă infecția are loc după pubertate, iar rubeola determinând malformații fetale severe dacă infecția are loc in cursul sarcinii. Această vaccinare nenecesară face fie jocul industriei farma, fie face parte din planul de infertilizare a populației. Nu pot să nu amintesc că în urmă cu câteva luni a fost adoptat planul de vaccinare ROR care prevede administrarea acestui  vaccin femeilor la vârsta fertilă, administrarea tuturor persoanelor din focarele de rujeolă, și în jurul acestor focare, indiferent de statusul vaccinal. Ce argumente științifice stau la baza acestor decizii? Eu nu văd decât mari interese financiarei și probabil nu numai, având în vedere ca aceste vaccinuri au și reacții adverse.

"În contrast, virusurile respiratorii nesistemice, cum ar fi virusurile gripale, SARS-CoV-2 și RSV, tind să aibă perioade de incubație semnificativ mai scurte și un curs rapid de replicare virală. Acestea se replică predominant la nivelul mucoaselor, fără a provoca viremie, și nu se confruntă în mod semnificativ cu sistemul imunitar sistemic sau cu întreaga forță a răspunsurilor imune adaptative, care au nevoie de cel puțin 5-7 zile pentru a se maturiza, de obicei mult după vârful replicării virale și transmiterea la alte persoane. A fost raportată "ARNemia" SARS-CoV-2 (circulația ARN-ului viral în sânge, așa cum se observă în cazul majorității infecțiilor cu virusuri respiratorii ale mucoaselor, spre deosebire de virusurile respiratorii sistemice care determină viremie, în care virusurile infecțioase pot fi cultivate din sânge), iar nivelurile RT-PCR ale ARN-ului viral au fost legate de boala severă, similar cu studiile privind ARN-emia gripei. Ca urmare, virusurile respiratorii cu replicare nesistemică, care se pare că includ SARS-CoV-tind să reinfecteze în mod repetat oamenii de-a lungul vieții lor, fără a obține vreodată o protecție completă și durabilă.

Un alt factor important este faptul că deși virusurile ARN au în comun o rată de eroare inerentă determinată de ARN-polimeraza ARN-dependentă, diferiți viruși (și diferite open reading frame din genomurile lor) diferă în ceea ce privește predispoziția pentru mutații. ... Variațiile rapide ale  antigenelor afectează controlul epidemiilor anuale de gripă și complică efortul de a produce vaccinuri antigripale "universale", cu protecție largă. Proteina spike a SARS-CoV-2 a demonstrat o plasticitate similară, cu apariția mai multor variante cu antigenicitate modificată , ceea ce a complicat controlul acesteia prin strategiile actuale de vaccinare.” – Se  recunoaște deci că se știa că virusurile gripale și SARS-Cov 2 suferă mutații datorită ARN-polimerazei ARN dependente care determină o rata inerentă de astfel de mutații la aceste tipuri de virusuri la care se adaugă și o predispoziție particulara a fiecarui tip de virus la mutații.  Se recunoaște că vaccinurile antigripale nu controlează eficient epidemiile anuale de gripă. De asemenea, se recunoaște că proteina spike are o mare variabilitate, ceea ce complică controlul virusului SARS Cov 2 prin vaccinare. Aceste constatări expuse în articol, nu pot fi acceptate ca fiind "informații proaspete”, erori neintenționate. Era clar încă de la început că era puțin probabil ca vaccinurile anti SARS CoV 2 să fie eficiente și ca vaccinarea să fie singura soluție pentru p(l)andemie.Premeditarea rezultă și din implicarea nejustificată a politicienilor în deciziile de vaccinare a întregii planete până în 2022 și presiunile multiple la care au fost supuși oamenii pentru acceptarea produselor genetice ARNm.

"Deși mutațiile rapide ale virusurilor respiratorii mucoase, variabile din punct de vedere antigenic, cum ar fi virusurile gripale A35 și SARS-CoV-2, complică proiectarea vaccinurilor de generație următoare, alte virusuri respiratorii care afectează numai mucoasa, cum ar fi RSV, au demonstrat o plasticitate antigenică mult mai redusă; cu toate acestea, continuă să provoace infecții repetate pe parcursul vieții, fără a dezvolta o imunitate protectoare pe termen lung.  Astfel, deși variabilitatea genetică și antigenică a unor virusuri precum gripa și SARS-CoV-2 face ca proiectarea vaccinului să fie mai dificilă, doar acești factori nu pot explica în totalitate lipsa de declanșare a imunității protectoare pe termen lung împotriva altor virusuri respiratorii mucoase, precum RSV, mai stabil din punct de vedere fenotipic.

Luând în considerare toți acești factori, nu este surprinzător faptul că niciunul dintre virusurile mucoaselor respiratorii nu a fost vreodată controlat în mod eficient prin vaccinuri. Această observație ridică o întrebare de o importanță fundamentală: dacă infecțiile naturale cu virusuri la nivelul mucoaselor respiratorii nu determină o imunitate protectoare completă și pe termen lung împotriva reinfecției, cum ne putem aștepta ca vaccinurile, în special vaccinurile non-replicative și care sunt administrate pe cale sistemică, să facă acest lucru? Aceasta este o provocare majoră pentru dezvoltarea viitoare a vaccinurilor, iar depășirea ei este critică pe măsură ce ne străduim să dezvoltăm vaccinuri de "generație următoare".” – Este surprinzător... ba mai mult, ȘOCANT, ORIPILANT, că acești pretinși specialiști ne oferă aceste informații vechi și  își mărturisesc incertitudinile abia acum, când 70% din populația planetei a primit cel puțin o doza de vaccin... https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?zoomToSelection=true&time=2020-03-01..latest&facet=none&country=~OWID_WRL&pickerSort=asc&pickerMetric=location&Metric=People+vaccinated&Interval=Cumulative&Relative+to+Population=true&Color+by+test+positivity=false

"Provocări cheie în dezvoltarea vaccinurilor de generație viitoare împotriva virusurilor mucoaselor respiratorii, inclusiv SARS-CoV-2, a virusurilor gripale A și a virusurilor pandemice emergente și a altor virusuri importante.

(1) Este posibil ca infecțiile naturale cu virusuri respiratorii ale mucoaselor să nu fie complet controlate de răspunsurile imune umane, deoarece sistemul imunitar uman a evoluat pentru a le tolera în timpul unor intervale foarte scurte de replicare virală la nivelul mucoaselor

(2) Deoarece imunitatea mucoasă și sistemică protejează doar parțial împotriva infecției cu virusuri respiratorii mucoase, trebuie să profităm de mecanismele imunitare alternative ale gazdei

(3) Corelațiile imunitare ale protecției împotriva virusurilor respiratorii mucoase sunt incomplet înțelese, variază între tulpinile și subtipurile virale și prezintă variații interindividuale

(4) Chestiunile legate de vaccinuri privind calea de administrare, configurația antigenului, adjuvarea și asocierea cu terapia adjuvantă sunt de mare importanță pentru cercetarea actuală

(5) Gazdele vaccinate și grupurile de risc ale gazdelor sunt numeroase și eterogene

(6) Considerentele de sănătate publică legate de vaccinurile respiratorii de generație următoare trebuie să se focalizeze pe modelarea designului vaccinului, calendarul vaccinal, rolul booster-ului , frecvența vaccinării și durata/amplitudinea protecției, efectele secundare și acceptarea de către public.” – Faptul că se afirmă clar necesitatea unor vaccinuri de noua generație este încă o recunoaștere a ineficienței actualelor produse denumite vaccinuri.

"Negocierea imunologică "Faustiană" dintre toleranță și controlul infecției, care permite ca o infecție tranzitorie și moderată cu agenți respiratori cu patogenitate scăzută sau intermediară să limiteze răspunsul imun de eliminare, poate ridica probleme pentru controlul virusurilor respiratorii prin vaccinuri, nu numai în ceea ce privește detectarea locală și sistemică a antigenelor din vaccinuri, ci și în ceea ce privește declanșarea unor răspunsuri imune optime. Nu este surprinzător faptul că toleranța imunitară este mai pronunțată în tractul respirator superior, unde sunt inoculate virusurile respiratorii, în comparație cu tractul respirator inferior, de unde unele virusuri respiratorii se pot răspândi dacă nu sunt oprite. Acest lucru reprezintă o provocare suplimentară pentru dezvoltarea de vaccinuri care, în mod ideal, ar trebui atât să diminueze inițierea infecției virale, cât și să controleze infecția după inoculare.” – În  cest pasaj se recunoaște că acest virus are o patogenitate scăzută sau intermediară, deci nu este virusul mortal de care se vorbea la începutul p(l)andemiei. De asemenea, reiese din articolele citate că informațiile cu privire la toleranța imună a tractului respirator superior pentru virusurile respiratorii mucoase era cunoscută dinainte de inventarea vaccinurilor covid, ceea ce înseamnă că se știa încă de la început că aceste produse nu vor împiedica infectarea și transmiterea virusului, deci nu aveau cum să stopeze p(l)andemia. Dezvăluirea unor astfel de informații ne face să credem că suntem într-un coșmar. Cu ce fel de indivizi criminali avem de-a face? Cum este posibil ca aceștia să ajungă în astfel de poziții din care să dicteze măsuri pentru sănătatea noastră și a copiilor noștri???

„Paradigma toleranței umane/răspunsului imunitar nu este unică. O versiune mai extremă se întâlnește la unele specii de lilieci: în timpul hibernărilor lungi, liliecii își conservă energia de supraviețuire tolerând o încărcătură enormă de infecții pe perioade lungi. Acest fenomen prezintă un interes mai mult decât trecător, deoarece poate explica, în parte, de ce liliecii sunt incubatoare pentru numeroase virusuri (coronavirusuri, filovirusuri, henipavirusuri, virusuri ale rabiei etc.) cu potențial de trecere la om. În mod ironic, mecanismele de toleranță imunitară la lilieci și la alte specii gazdă pot fi factori determinanți importanți ai apariției epidemiilor și pandemiilor la om, la fel cum aceste mecanisme  facilitează răspândirea de la om la om a virusurilor adaptate la om.” – Se  pare  că ipoteza armei biologice covid nu este luată în calcul de acești autori, deși dovezile abundă în acest sens. 

"Deoarece imunitatea mucoasă și sistemică protejează doar parțial împotriva infecției cu virusuri respiratorii mucoase, trebuie să profităm de mecanismele imune alternative ale gazdei.

De exemplu, fenomenul recent apreciat al " antrenării imunității înnăscute" poate fi utilizat ca viitoarele vaccinuri să stimuleze răspunsurile imune înnăscute fie la agenți patogeni specifici, fie nespecifici. Cu toate acestea, rămâne o întrebare cheie fără răspuns - cum să fie controlate aceste răspunsuri pentru a evita consecințele inflamatorii dăunătoare.” – Se dorește deci crearea altor vaccinuri experimentale, care ar putea prejudicia persoanele injectate. Faptul că primul experiment cu produse ARNm nu a funcționat, că sunt dovezi clare că imunitatea dobândită natural scade major riscul de boală severă și deces, că sunt numeroase raportări de reacții adverse, nu a determinat oprirea experimentului pe populația globului, ba mai mult, se dorește continuarea lui sub alte forme.

"Numeroase studii efectuate la oameni și animale de laborator, unele înainte ca sIgA (IgA secretor) să fi fost recunoscută (22 , 58 , 79 , 80 , 81), indică faptul că imunitatea secretorie a mucoaselor este, în general, mai eficientă decât imunitatea sistemică pentru controlul virusurilor respiratorii mucoase (18, 79 , 82) și că celulele T cu memorie rezidente în țesuturi pot fi eficiente pentru răspunsul rapid la infecția mucoaselor. Principalii efectori umorali la nivelul mucoaselor sunt sIgA exprimate pe suprafețele mucoaselor de către plasmocitele/plasmoblastele locale care secretă IgA și celulele T cu memorie și efectoare din MALT. SIgA (IgA secretoare nazale) se corelează cel mai bine cu protecția împotriva RSV  în studiile de provocare cu acest virus chiar și în absența celulelor B producătoare de IgA sistemică. Rezultate similare sunt observate și în cazul altor virusuri, inclusiv SARS-CoV-2. Deși virusurile mucoase fără replicare sistemică determină și efecte imune sistemice, inclusiv plasmocite producătoare de IgA sistemice și, în unele cazuri, niveluri ridicate de IgA și IgG serice, nici anticorpii circulanți, nici plasmoblastele, nici celulele sistemice B sau T sau T efectoare nu funcționează în mod optim la nivelul mucoaselor. Acest lucru se datorează în parte diluției anticorpilor transudați și faptului că multe dintre aceste celule efectoare nu sunt direcționate către aceste situsuri.” – Halucinant!  Aceste lucruri erau clare încă dinaintea campaniei globale de compostare intramusculară așa cum arată chiar studiile citate în acest articol (ex. excelentul articol nr. 81 din bibliografie în care se afirmă că administrarea intramusculară a vaccinurilor determină apariția de IgA care nu ajung la nivelul mucoaselor și de IgG și IgM ce  pot produce inflamație prin capacitatea de activare a complementului, macrofagelor, neutrofilelor și celulelor NK, IgA neavând aceste proprietăți inflamatorii ). Chiar și eu, medic fără titluri universitare, am afirmat aceste lucruri despre importanța imunoglobulinelor IgA de la nivelul mucoaselor în prevenirea infecției și a transmiterii virusului, despre ineficiența vaccinurilor administrate intramuscular în prevenirea infecției și transmiterii virusurilor respiratorii, într-una din petițiile mele trimise în februarie 2021 către Colegiul Medicilor din România și Comisia de Sănătate din Parlamentul României https://www.activenews.ro/stiri/EXCLUSIV.-Un-medic-roman-a-remis-un-studiu-Parlamentului-privind-NOCIVITATEA-MASTILOR-165721. După ce a fost realizat răul, se recunoaște rece , „științific”, fără vreun regret, că s-a greșit, dar nu oficial cum ar fi trebuit, ci dosit într-un articol de care eu am aflat abia acum , după 6 luni de la apariția lui. Abia acum și-au dat ei seama că niște vaccinuri inhalatorii ar fi fost mai potrivite... Totul este cusut cu ață albă. Devine evident faptul că, pentru a-și atinge planurile, maleficii aveau nevoie de calea intramusculară.

"Deoarece sistemul imunitar pulmonar este semi-autonom, poate fi dificil ca vaccinurile administrate fie pe cale sistemică, fie pe cale respiratorie superioară (ultimele fiind concepute să prevină infecția), să împiedice și infecția pulmonară, dacă infecția respiratorie superioară se extinde la plămâni. De exemplu, deoarece IgA pare a fi un efector mai bun în tractul respirator superior, în timp ce IgG este mai bun în plămâni, poate fi dificil să se dezvolte vaccinuri unice care să protejeze toate componentele tractului respirator. Implicațiile pentru vaccinologie sunt clare: prevenirea infecției virale a căilor respiratorii superioare și limitarea răspândirii virale postinfecție la compartimentele respiratorii învecinate sunt ambele esențiale, dar s-ar putea să nu fie ușor de realizat cu vaccinuri unice.” – Oare  de ce nu am văzut aceasta frământare științifică înainte de a se hotărâ înțeparea cu produsele experimentale a întregii populații a globului? Nouă nu ni s-a spus decât că sunt sigure și eficiente... În condițiile în care erau atâtea incertitudini în ce privește eficacitatea vaccinurilor, de ce nu a fost pus accentul pe medicația administrată precoce, cu medicamente verificate, folosite de ani de zile, așa cum au fost protocoalele doctoriței Flavia Groșan sau ale doctorului Peter McCullough?

"Pentru a înțelege modul în care vaccinurile ar putea proteja împotriva infecțiilor respiratorii inferioare, va trebui să aflăm cum se coordonează și se controlează colaborarea dintre sistemul imunitar al căilor respiratorii superioare, cel al căilor respiratorii inferioare și cel sistemic, la nivelul receptorilor celulari, al detecției antigenului, al prezentării antigenului și al numeroaselor funcții efectoare. De asemenea, trebuie să investigăm mai amănunțit dezvoltarea și menținerea celulelor B și T cu memorie specifice virusului în plămâni, modul în care se poate crește persistența lor în plămâni și rapiditatea cu care pot fi mobilizate către zonele infectate ale mucoaselor.” – Și  din acest fragment reies o mulțime de nelămuriri cu privire la funcționarea vaccinurilor (deja administrate)  precum și dorință de a continua experimentul, cu alte încercări pe cobaii umani.

"Corelațiile imune ale protecției împotriva virusurilor respiratorii mucoase sunt incomplet cunoscute, variază între tulpinile și subtipurile virale, în funcție de mutațiile virale și prezintă variații interindividuale.

În dezvoltarea vaccinurilor de generație următoare, va trebui să identificăm corelații imunologice puternice ale protecției împotriva fiecărui virus respirator al mucoaselor și să convenim asupra relevanței acestora pentru obiectivele de vaccinare în domeniul sănătății publice. Sunt necesare în mod clar studii suplimentare privind corelațiile imunologice la omși ar trebui să fie o prioritate de cercetare. În urma infecției gripale la om, studiile au identificat de mult timp corelații cu imunoglobulinele serice și ale mucoasei și corelații imune ale celulelor T. În schimb, un studiu de provocare la om a gripei după vaccinarea cu vaccinuri inactivate sau cu vaccin gripal viu atenuat (LAIV), urmat de provocarea cu LAIV, nu a reușit să găsească nicio corelație imunologică a protecției.” – Situația  este chiar mai gravă decât ne-am fi așteptat, deoarece se afirmă nonșalant în acest pasaj că de fapt, nu se știe nici cum acționează vaccinurile clasice...

"Sistemul imunitar este un sistem complex, cu numeroși efectori. Este posibil ca titlurile serice de anticorpi împotriva diferiților epitopi virali să fie corelate doar indirect cu protecția, din cauza asocierii cu alți efectori imunitari mai importanți (dar care nu sunt de obicei măsurați), cum ar fi imunoglobulinele mucoasei sau, de exemplu, interacțiunile sterice ale anticorpilor stem ai hemaglutininei care au ca rezultat inhibarea neuraminidazei...Pe scurt, corelațiile dintre titlurile serice de anticorpi și susceptibilitatea la infecția gripală pot fi valide din punct de vedere statistic în studiile de mari dimensiuni, dar imperfecte în contextul variației individuale, al evoluției rapide a virusului și al scăderii titlurilor.” – Se știe că unul din parametrii care au fost utilizați pentru a demonstra în studii eficacitatea vaccinurilor covid a fost și determinarea titrurilor de anticorpi anti SARS, iar acum aflăm că , de fapt nu se corelează direct titrul de anticorpi cu protecția. Să nu uităm că în perioada vaccinării era chiar promovată o isterie a obținerii unor niveluri cât mai mari de anticorpi, ca și cum aceasta era o garanție a protecției față de boală.

"Pentru fiecare virus al mucoaselor, trebuie, de asemenea, să ajungem la un consens asupra nivelurilor de protecție dorite; de exemplu, obiectivele de protecție ar putea fi:

- prevenirea în întregime a infecției, așa cum pot face vaccinurile pentru virusurile respiratorii sistemice;

- limitarea replicării virale sau prevenirea transmiterii, ca în cazul imunității antineuraminidazice împotriva gripei;

- prevenirea bolii; sau

- prevenirea doar a bolilor grave(de exemplu, care necesită spitalizare), așa cum pare a fi cazul unor vaccinuri împotriva virusului gripal și a SARS-CoV-2.” 

De aici rezultă că abia de acum încolo se dorește a se acționa planificat, cu urmărirea de obiective, modul de a acționa de până acum fiind unul pompieristic. Pentru SARS-CoV se recunoaște că nu s-a obținut decât prevenirea bolilor grave (lucru care nu este unanim acceptat) și nu s-a obținut limitarea replicării virale sau prevenirea transmiteri. Designul studiilor ne confirm faptul  că acestea nu au urmărit demonstrarea prevenirii transmiterii virusului (pentru că , ținânt cont de informațiile de mai sus, se știa că nu o vor preveni ). In aceste condiții, de ce au fost administrate aceste produse experimentale copiilor și tinerilor care nu aveau risc semnificativ de boală severă și deces prin covid?

"Deși vaccinurile împotriva gripei și a SARS-CoV-2 reduc gravitatea bolii dar nu reușesc să prevină infectarea, încă mai apare un număr semnificativ de decese, ceea ce duce la zeci de mii de decese anuale cauzate de gripă în Statele Unite. Având în vedere imperfecțiunile acestor vaccinuri, pare un imperativ de sănătate publică să se urmărească în mod agresiv vaccinuri și strategii de vaccinare mai bune.” – Pe    lângă faptul că se recunoaște că  superbele produse experimentale nu împiedică infectarea, se afirmă că nu previn optim nici decesele. În loc să conștientizeze că drumul pe care au pornit nu duce la destinația dorită, ei se incăpățânează să caute noi tipuri devacccinuri și, ce mă înspăimântă mai tare, și strategii de vaccinare mai bune , adica presiuni sporite asupra populației de vaccinare. 

"Trebuie analizate cu atenție căile de vaccinare, dozele și programele de revaccinare, inclusiv căile de vaccinare care maximizează dezvoltarea memoriei imunitare a celulelor B și T din mucoase, precum și a sIgA; posibilele avantaje diferențiate ale vaccinării pe căile respiratorii superioare, pe căile respiratorii inferioare și sistemice sau combinații optimizate ale acestora. Încercarea de a controla virusurile respiratorii mucoase cu vaccinuri nereplicante administrate pe cale sistemică a fost până acum în mare parte nereușită, ceea ce indică faptul că sunt necesare noi abordări. De exemplu, în timpul perioadelor de circulație virală semnificativă în cadrul populațiilor umane, se poate obține o protecție mai bună prin doze repetate sau prin vaccinare secvențială, la nivelul mucoaselor și sistemică? Este o opțiune viabilă administrarea frecventă de boostere, de exemplu, prin vaccinuri nazale autoadministrate la domiciliu? De asemenea, trebuie luate în considerare posibilele roluri auxiliare ale antiviralelor profilactice, inclusiv "antivirale programabile" care vizează structuri conservate, anticorpi, inclusiv IgA terapeutice și stimulatori ai imunității înnăscute pentru a îmbunătăți vaccinurile imperfecte. Rămâne de văzut dacă vaccinarea și profilaxia pot fi combinate eficient la nivelul populației.”Ce mai este de spus după înșiruirea aceasta aberantă de metode de bombardare a bietului organism cu produse experimentale, "imperfecte”,  pe toate căile , cu administrări frecvente? Aceste persoane nu văd decât vaccinuri în fața ochilor, foarte mari profituri financiare precum și alte obiective, mai puțin cunoscute publicului, de infertilizare și reducere a populației.

"O provocare cheie pentru vaccinurile de generație următoare este de a determina dacă vor fi utile vaccinurile unice sau vaccinurile destinate unor grupuri cu risc. Este inevitabil ca diverse grupuri de risc uman să necesite diferite vaccinuri sau formulări de vaccinuri. De exemplu, știm că infecțiile cu VSR sunt cel mai bine prevenite prin imunitate umorală la copii, dar prin imunitate mediată celulară la vârstnici. Mai mult, copiii pot avea nevoie de doze de vaccin diferite față de adulții tineri, care, la rândul lor, pot avea nevoie de doze diferite față de vârstnici.” – Abia  acum își pun problema că poate nu ar trebui vaccinată toata populația, ci doar anumite grupuri cu risc? De ce au fost vaccinați inutil tinerii, copiii?

"De asemenea, va fi important să aflăm mai multe despre diferențele genetice dintre indivizilegate de detectarea antigenului viral la nivelul mucoasei, predispoziția pentru severitatea bolii și protecția vaccinală; de exemplu, variațiile în IFITM3145 și alte gene asociate căii IFN, deoarece multe dovezi sugerează că bolile respiratorii virale severe reflectă adesea factorii de susceptibilitate genetică a gazdei.” – Se recunoaște abia acum că un vaccin universal nu poate fi eficient deoarece există diferențe genetice între indivizi, care determina predispoziție diferită la boală.

"Observarea faptului că expunerile repetate ale sugarilor la VSR reduc boala severă la infectarea ulterioară, împreună cu datele experimentale, sugerează că momentul și frecvența vaccinului respirator pot fi importante. Într-adevăr, o teorie controversată recentă susține că determinantul cheie al protecției imunitare/vaccinale nu este memoria imunitară, ci expunerea antigenică repetată. Această propunere pare să fie contrazisă de multe fenomene observabile, dar este în același timp în concordanță cu observația că menținerea celulelor T cu memorie în plămâni este asociată cu expunerile antigenice repetate. Datorită implicațiilor sale pentru vaccinologie, această întrebare poate și ar trebui să fie testată experimental.” – Se  recunoaște deci că teoria boosterelor este controversată!!! 

"Observații finale

Până în prezent, eforturile de obținere a vaccinurilor cu protecție durabilă împotriva virusurilor nesistemice ale mucoaselor respiratorii, cu rate ridicate de mortalitate, au fost eludate.

Provocările legate de dezvoltarea vaccinurilor respiratorii de ultimă generație sunt numeroase și complexe. Trebuie să înțelegem mai bine de ce infecțiile multiple ale mucoaselor cu aceleași virusuri respiratorii, de-a lungul deceniilor de viață, nu reușesc să declanșeze imunitatea protectoare naturală, în special în cazul virușilor care nu prezintă o variație antigenică semnificativă (de exemplu, VSR și parainfluenzavirusuri),  dacă dorim să dezvoltăm în mod rațional vaccinuri care să le prevină. Trebuie să ne gândim la soluții pentru a realiza vaccinuri de generație următoare care să declanșeze o protecție imunitară împotriva virusurilor care supraviețuiesc în populațiile umane datorită capacității lor de a rămâne în afara zonei de protecție prin imunitate înnăscută și adaptativă.

Încercările nereușite din trecut de a obține o protecție solidă împotriva virusurilor respiratorii mucoase și de a controla epidemiile și pandemiile mortale pe care le provoacă au reprezentat un eșec științific și de sănătate publică care trebuie abordat de urgență. Suntem entuziasmați și revigorați de faptul că mulți cercetători și grupuri de colaborare regândesc, de la zero, toate ipotezele și abordările noastre din trecut pentru a preveni bolile virale respiratorii importante și lucrează pentru a găsi noi căi îndrăznețe de progres.” – Finalul este într-adevăr apoteotic. Se recunoaște , fără a individualiza, că "vaccinarea” globală reprezintă o "ÎNCERCARE NEREUȘITĂ ” și "UN EȘEC ȘTIINȚIFIC ȘI DE SĂNĂTATE PUBLICĂ CARE AR TREBUI ABORDAT DE URGENȚĂ”!!!

 

CE AȘ MAI PUTEA ADĂUGA? RĂMÂI FĂRA CUVINTE CITIND ACESTE RÂNDURI.

VĂ ROG SĂ CITIȚI ȘI SĂ DISEMINAȚI ACEST ARTICOL LA CARE AM LUCRAT CÂTEVA ZILE CA SĂ-L TRADUC PARȚIAL ȘI SA-L COMENTEZ  PENTRU A FI ÎNȚELES DE CÂT MAI MULȚI OAMENI, CHIAR DACĂ NU AU PREGĂTIRE MEDICALĂ.

ARĂTAȚI-L MEDICILOR CARE VĂ TRATEAZĂ, POLITICIENILOR, COLEGILOR!

PÂNĂ NU SE FACE LUMINĂ ÎN ACȚIUNEA COVID, NU PUTEM MERGE MAI DEPARTE!

NU TREBUIE SSĂ AȘTEPTĂM ALEGERILE DIN 2024 PENTRU A ÎNCEPE ACȚIUNILE ÎN JUSTIȚIE, PENTRU A CERE TRAGEREA LA RĂSPUNDERE A CELOR VINOVAȚI DE IGNORANȚĂ,  CRIMĂ!

SĂ NU UITĂM CE A SPUS PĂRINTELE IUSTIN PÂRVU : "O țară nu înflorește din parlament, nici din guvern, înflorește din străduința și din conștiința fiecărui individ în parte."

DOAMNE AJUTĂ!