ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Citim și ascultăm cu interes  și cu o oarecare satisfacție declarațiile tardive și încă prea puține ale  unor policiticieni, ca cea a domnului Kazuhiro Haraguchi, fost ministru al Afacerilor Interne și al Comunicațiilor din Japonia și actual membru al Camerei Reprezentanților, în care se regretă administrarea vaccinurilor covid populației https://www.activenews.ro/stiri/Fostul-ministru-japonez-al-Afacerilor-Interne-si-a-cerut-scuze-public-pentru-victimele-vaccinurilor-anti-COVID-Atat-de-multi-au-murit-si-nu-ar-fi-trebuit-sa-moara-189737.

Astfel de declarații prin care se recunosc cu mare întârziere greșelile ultimilor patru ani (care de fapt au fost premeditate), ne dau speranța unor schimbări majore de atitudine ale celor care au promovat aceste experimente globale, dar de fapt ele ne distrag atenția și ne demobilizează de la hotărârea de a lupta împotriva valului de schimbări planificate fără acordul nostru. Salvarea noastră se va obține ca urmare a fermității opoziției și a luptei fiecăruia dintre noi față de anomalii și nu din schimbarea atitudinii politicienilor corupți și incompetenți, care au fost de acord cu această crima globală.  Ritmul în care unii politicieni recunosc greșelile este mult sub viteza cu care majoritatea implementează schimbările: identitatea digitala,  închisorile digitale -  orașele de 15 minute,  inteligența artificială menită să preia din ce în ce mai multe acțiuni umane, tehnologia 5G/6G instalată peste tot, nanotehnologia administrată prin medicamente, vaccinuri, alimente , aer.  

De asemenea, pe 1 iunie 2024 au fost adoptate de către OMS amendamentele Regulamentelor Internaționale de Sănătate care facilitează declararea pandemiilor, presiunile asupra populației pentru efectuarea de teste și vaccinuri și direcționarea unor importante sume de bani către industria farmaceutică https://apps.who.int/gb/ebwha/pdf_files/WHA77/A77_ACONF14-en.pdf. Se pare că mai avem cca 10 luni în care putem să facem presiuni asupra guvernanților noștri pentru ca aceste amendamente să fie refuzate de România , așa cum au decis Costa Rica și Slovacia https://jamesroguski.substack.com/p/the-amendments-to-the-ihr-have-been.

Despre NANOTEHNOLOGIA NEREGLEMENTATĂ din vaccinuri, despre banii investiți in nanotehnologie de către Japonia, despre cercetările avansate ale acestei țări în domeniul INTERFEȚEI CREIER-COMPUTER nu suflă nimeni niciun cuvânt. Știm că Japonia este printre țările campioane la vaccinarea covid, peste 80% din populație fiind vaccinată până în noiembrie 2021 https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?facet=none&Metric=People+vaccinated&Interval=Cumulative&Relative+to+Population=true&Color+by+test+positivity=false&country=~JPN , în timp ce numărul de cazuri covid a început să crească abia din ianuarie 2022 https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?zoomToSelection=true&facet=none&uniformYAxis=0&country=~JPN&pickerSort=asc&pickerMetric=location&Metric=Confirmed+cases&Interval=Cumulative&Relative+to+Population=true&Color+by+test+positivity=false. Este clar că și în Japonia vaccinarea nu a avut nicio justificare și că AVUT ALT OBIECTIV DECÂT COMBATEREA COVIDULUI.

În plus, este intrigant că descoperirea contaminării cu ADN plasmidic și a secvenței SV40  atât în  produsele vaccinale Pfizer cât și în cele Moderna a avut loc SIMULTAN, CA LA COMANDĂ, în aprilie 2023 atât în Japonia (Prof. Murakami de la Universitatea de Știință din Tokyo) https://www.truthforhealth.org/2023/04/breaking-pfizers-jab-contains-the-sv40-sequence-which-is-known-as-a-promoter-of-the-cancer-virus/ cât și în Statele Unite (dr. Kevin McKernan, fondator al companiei Medicinal Genomics) https://osf.io/preprints/osf/b9t7m. CE COINCIDENTA!!!!! Mă întreb de ce aceste rezultate UIMITOARE nu au fost publicate în vreo revista medicală, așa cum a mai fost cazul și al altor informații importante, neplăcute pentru oficialități. Aceste știri au fost preluate DE CĂTRE MAI TOATĂ OPOZIȚIA FĂRĂ ALTE INVESTIGATII, ÎN TIMP CE Subiectul nanotehnologiei din produsele experimentale a rĂmas, surprinzĂtor, tot în întuneric în ciuda abundentei de informații despre acest domeniu https://www.activenews.ro/opinii/Dr.-Geanina-Hagima-Noua-medicina-tehnologizata-post-covid-%E2%80%93-directie-ceruta-sau-impusa-APEL-PENTRU-REALIZAREA-DE-DEZBATERI-PE-TEMA-TEHNOLOGIILOR-INVIZIBILE-189132și a expunerii de către Forumul Economic Mondial a obiectivelor sale transumaniste ce pot fi realizate prin folosirea nanotehnologiei.  Cum este posibil ca eu si alți câțiva investigatori sa nu găsim azot si fosfor în aceste produse (elemente esențiale ce intră în compoziția ARN-ului cât și a ADN-ului) dar, în schimb, să găsesc un procent important de siliciu, element care face parte din compoziția semiconductorilor, a punctelor cuantice , a nanotehnologiei https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/VIDEO-Dr.-Ana-Maria-Mihalcea-a-realizat-un-interviu-cu-Dr.-Geanina-Hagima-Noua-analiza-a-armelor-biologice-C19-silicon-si-metale-toxice-folosite-in-nanotehnologie-gasite-inclusiv-in-anestezice-dentare-si-in-vaccinul-Pneumovax-185909

Mi-aș fi dorit să văd o preocupare pentru efectuarea unei ANALIZE OFICIALE SAU MĂCAR A UNEIA realizate de OPOZIȚIA AMERICANĂ SAU JAPONEZĂ A PRODUSELOR EXPERIMENTALE COVID, prin implicarea de EXPERȚI IN NANOTEHNOLOGIE SI MICROSCOPIE ELECTRONICA. Din păcate constatat o evitare aproape totala a acestui subiect sau negări fără argumentare.

DE CE DUPĂ ATÂTEA „LUPTE” NU A FOST INIȚIATĂ O PETIȚIE INTERNAȚIONALĂ PENTRU AFLAREA COMPOZITIEI ACESTOR PRODUSE? DE CE NU SE PREA MAI VORBEȘTE DEPRE TEHNOLOGIA 5G/6G SI DESPRE EFECTE SALE ASUPRA SĂNĂTĂȚII, 5G/6G-UL  și NANOTEHNOLOGIA FIIND ESENȚIALEPENTRU ATINGEREA OBIECTIVELOR CELEI DE-A PATRA REVOLUTII INDUSTRIALE A FORUMULUI ECONOMIC MONDIAL?

 SUSPECT!

SE VORBEȘTE MULT SI NU SE FACE MAI NIMIC!

SUNTEM DEVIAȚI DE LA DRUMUL CĂTRE ADEVĂR  ÎN TIMP CE PLANUL TRANSUMANIST/POSTUMANIST CONTINUA NESTINGHERIT.

NU PUTEM AVEA ÎNCREDERE ÎN NIMENI PÂNĂ LA SFÂRȘIT. SALVAREA VINE DIN ACȚIUNILE FIECĂRUIA DINTRE NOI.

SIGUR , TOATE ACESTEA SUNT NIȘTE OPINII PERSONALE...

DOAMNE AJUTĂ!