ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În anul 2022 am realizat un studiu cu tema " CONSECINȚELE DEZASTRUOASE ALE MĂSURILOR LUATE ÎN ULTIMII DOI ANI. ROMANIA ÎN PERICOL DE A FI DEPOPULATĂ IN RITM ACCELERAT” https://www.activenews.ro/covid/Dr.-Geanina-Hagima-Consecintele-dezastruoase-ale-masurilor-luate-in-ultimii-doi-ani.-Romania-in-pericol-de-a-fi-depopulata-in-ritm-accelerat.-STUDIU-EXCLUSIV-174457 .

Am trimis acest raport mai multor instituții, printre care și Comisiei pentru Sănătate din Parlamentul României. De aici a fost trimis mai departe spre analiză la INS. INS a verificat datele l-a actualizat cu datele definitive pentru 2020. Rezultatele obținute de mine au fost similare cu cele rezultate din verificarea INS-ului https://www.activenews.ro/covid-dezvaluiri-covid/CINEVA-OMOARA-ROMANIA-Dr.-Geanina-Hagima-SE-POATE-SUSPECTA-tradarea-intereselor-nationale.-Adevaratul-razboi-este-aici-in-interior-in-Romania.-STUDIU-despre-consecintele-dezastruoase-ale-masurilor-luate-in-ultimii-doi-ani-cu-actualizarile-INS-175159 . Deși foarte documentat și cu concluzii foarte grave, studiul a rămas fără ecou în rândul autorităților, aceasta fiind, din punctul meu de vedere, încă o dovada că totul este planificat.

În această analiză am constatat un exces de mortalitate semnificativ în anii 2020 și 2021, pentru care covidul a fost responsabil de un procent de doar 50 %. Restul de 50% din excesul de mortalitate s-a datorat altor cauze, printre care  un rol important l-a avut restricționarea accesului la serviciile de sănătate prin condiționarea de testare sau de vaccinare.

De asemenea, în acest studiu am constatat în anii 2020  și 2021 o scădere îngrijorătoare a sporului natural (ce este rezultatul diferenței dintre numărul de nașteri și numărul de decese). România avea un spor natural negativ încă din 1992, cu o medie de minus 52526 persoane anual între anii 2014-2019.Însă, în 2020 sporul natural al populației a fost de minus 96802 persoane, iar în 2021 de minus 154978persoane, situație alarmantă. Orice autoritate sincer preocupată de viitorul acestui popor ar fi reacționat prompt la aceste date; se pare însă că autoritățile nu mai sunt în slujba noastră.  În 2022 si în 2023 situația în ce privește sporul natural a continuat să fie foarte îngrijorătoare. Dacă în anii 2020 și 2021 sporul negativ s-a datorat în principal creșterii numărului de decese, în anii 2022 și 2023 sporul negativ s-a datorat în principal scăderii numărului de nașteri! Scăderea semnificativă a numărului de nașteri s-a constatat încă din 2021, an în care s-a declarat că a fost înregistrat cel mai scăzut număr de nașteri din 1930 https://www.g4media.ro/grafic-cel-mai-mic-numar-de-nasteri-din-istoria-masuratorilor-statistice-inregistrat-anul-trecut-nicio-masura-de-stimulare-a-natalitatii-pana-acum-desi-in-programul-de-guvernare-scrie-ca.html.  În concluziile studiului meu publicat în mai 2022 am prevăzut scăderea numărului de nașteri având cauze atât medicale cât și non medicale. Cauzele medicale ale infertilității în perioada covid și post-covid  pe care le-am menționat au fost: probabila infertilitate pe termen mediu și lung determinată de serurile experimentale (în ciuda asigurărilor fără temei ale „specialiștilor”), știut fiind că nanoparticulele din compoziția lor ajung în ovare și hipofiză (o glandă din creier care reglează printre altele si hormonii sexuali), îmbolnăvirea populației aflate la vârsta fertila prin administrarea inutilă a serurilor experimentale ceea ce a scăzut dorința sau posibilitatea obținerii unei sarcini și sechelele psihice ale așa-zisei pandemii și ale măsurilor de distanțare care au favorizat însingurarea persoanelor. Principalul motiv non-medical menționat în studiu, deloc de neglijat, a fost scăderea fertilității și natalității prin criza gravă economică provocată care avansează cu pași repezi și care anulează dorința multor cupluri de a obține o sarcina.

Din raportarea INS https://insse.ro/cms/sites/default/files/com_presa/anexa_date/pop12r23.xls se poate calcula că sporul natural a fost în anul 2022 de minus 91443, iar în anul 2023 de minus 87647.

 

Scăderea dramatică sporului natural față de media anilor 2014-2019  este consecința scăderii alarmante a nașterilor  - vezi tabelul  și figura de mai jos.

 

Într-un document  al Comisiei Europene din ianuarie 2023 https://commission.europa.eu/system/files/2023-01/the_impact_of_demographic_change_in_a_changing_environment_2023.PDF se preconiza o scădere până în anul 2030 a populației unor țări membre ale UE:Bulgaria, Grecia, Croația, Italia, Letonia, Lituania, Ungaria, Polonia, precum și România. În schimb, în altele ca Danemarca, Irlanda, Cipru, Luxemburg, Malta și Suedia, se așteaptă o creștere a populației. De asemenea, într-un document ONU referitor la populația globului se afirmă că procentul populației din țările UE raportat la  populația lumii a scăzut din anul 1960 pană în prezent de la 12 % la 6 % și va scădea în continuare la 4% pana în anul 2070 https://population.un.org/wpp/ . Pe ce se bazează aceste predicții? Ce știu ei și nu știm noi?   

ONU prevede și o  scadere a  populației globului https://population.un.org/wpp/Graphs/Probabilistic/POP/GrowthRate/900 .

 

Chiar și OMS constată pe o pagina actualizată la 3 aprilie 2023 că "la nivel mondial aproximativ 17,5% din populația adultă – cca 1 din 6 persoane– se confruntă cu infertilitate” https://www.who.int/news/item/04-04-2023-1-in-6-people-globally-affected-by-infertility .

Autoritățile noastre însă păstrează tăcerea pe această temă. Ba mai mult, încurajează vaccinarea de orice fel, cu vaccinuri noi sau clasice. Ați observat vreo reacție, vreo îngrijorare, vreo măsură a autorităților române privitoare la această problema scăderii natalității? Poate asta se urmărește de fapt. Îmi revin în minte afirmațiile lui Dennis Meadows, coautor al cărții Clubului de la Roma "The Limits to Growth” publicată în 1972 https://www.clubofrome.org/publication/the-limits-to-growth/. Acesta afirma că resursele planetei sunt limitate și că planeta nu poate suporta opt miliarde de oameni, considerând că doar un miliard, maxim două, ar fi limita acceptabilă a populației planetei. El considera că reducerea populației ar trebui făcută „în mod pașnic”. Acest mod pașnic de reducere a populației îl vedem în prezent prin apariția de plandemii, cu administrarea de tratamente și de „vaccinuri” noi, despre care se știa de la început că nu vor fi utile ba chiar vor fi nocive, având componente ce ajung în organele reproducătoare, precum și prin administrarea de vaccinuri clasice pentru care nu exista studii de impact asupra fertilității, asupra carcinogenicității, de toxicitate a adjuvanților  cu rol de "potențare” a răspunsului imun https://www.activenews.ro/opinii/Dr.-Geanina-Hagima-Raspunsul-ANMDMR-la-petitia-referitoare-la-nanomedicamente-vaccinuri-partea-II-187990, prin folosirea de pesticide, de tehnologii cu radiații electromagnetice, etc.

Pe măsură ce aprofundez subiectul vaccinării,căruia , recunosc, nu i-am acordat importanță până în momentul plandemiei covid, mi se întărește convingerea că vaccinarea este o fraudă medicală de proporții care are ca scop controlul numeric al populației și înrobirea acesteia de către industria Pharma. Citind articolul lui A. Fauci publicat pe 11 ianuarie 2023 în revista Cell Host Microbe https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9832587/ aș fi râs dacă nu era de plâns că nu se știe cu certitudine cum funcționează vaccinurile și că "vaccinarea” globală reprezintă o "ÎNCERCARE NEREUȘITĂ ” și "UN EȘEC ȘTIINȚIFIC ȘI DE SĂNĂTATE PUBLICĂ CARE AR TREBUI ABORDAT DE URGENȚĂ”, împunându-se obținerea unor vaccinuri îmbunătățite!!! Încă și mai tulburătoare a fost citirea cărții publicate în anul 1889 de către Alfred Wallace "Vaccinarea - dovedită inutilă și periculoasă” cu dovezi statistice pe o perioadă de 45  de ani în ce privește impactul vaccinării antivariolă https://ia801605.us.archive.org/12/items/b2136140x/b2136140x.pdf. Mă voi strădui într-un articol viitor să fac un rezumat al acestei cărți tulburătoare prin similitudinea frapantă  cu vaccinarea și măsurile  din actuala situație plandemică. Recomand citirea în original a acestei cărți atât de către medici cât și de către cei fără pregătire medicala. Nu mi-am imaginat că  problema vaccinării a fost atât de controversată de-a lungul timpului. Tind să cred că domnul Alfred Wallace a înțeles  ce se urmărește de fapt prin acțiunea inutilă și chiar periculoasă de vaccinare , din moment ce în biografia sa https://en.wikipedia.org/wiki/Alfred_Russel_Wallace  am găsit următoarele informații  << Wallace s-a opus eugeniei, o idee susținută de alți gânditori evoluționiști proeminenți din secolul al 19-lea, pe motiv că societatea contemporană era prea coruptă și nedreaptă pentru a permite orice decizie rezonabilă despre cine era potrivit sau nepotrivit. În articolul său din 1890 "Selecția umană" a scris: "Cei care reușesc în cursa pentru bogăție nu sunt în niciun caz cei mai buni sau cei mai inteligenți..." El a afirmat: "Lumea nu vrea ca eugenistul să o îndrepte", "Dați-le oamenilor condiții bune, îmbunătățiți-le mediul și toți vor tinde spre cel mai înalt tip. Eugenia este pur și simplu amestecul unor persoane științifice și arogante.>>

In ultimii ani, deși cheltuielile în sănătate au crescut amețitor, populația a devenit din ce în ce mai bolnavă, inclusiv în rândul oamenilor tineri. Câteva date din ultimele statistici ale INSP-ului sunt relevante în acest sens. Numărul de cancere nou înregistrateîn primele 9 luni ale anului 2023 a crescut cu 9505 cazuri ( cu 21,98%)față de primele 9 luni ale anului 2022 https://insp.gov.ro/download/buletin-informativ-principalii-indicatori-ai-starii-de-sanatate-9-luni-2023-comparativ-cu-9-luni-2022/?wpdmdl=124592&refresh=65ef38f25103b1710176498 . Numărul bolnavilor rămași în evidență  pentru cancer în perioada ianuarie-septembrie 2023 a fost de 553277 comparativ cu 530940 bolnavi rămași în evidență în aceeași perioadă a anului 2022. Numărul cazurilor noi de diabet zaharat a crescut cu 14532 cazuri ( cu 23,67% ) în primele 9 luni ale anului 2023 față de primele 9 luni ale anului 2022. Numărul bolnavilor rămași în evidență pentru diabet zaharatîn perioada ianuarie-septembrie 2023 a fost de 1.351.079 comparativ cu 1.256.989bolnavi rămași în evidență în aceeași perioadă a anului 2022.  De ce nu se vorbește despre aceste probleme extrem de grave? Se vorbește în schimb aproape exclusiv despre vaccinare, se aruncă cu bani pentru vaccinuri și teste. Vaccinurile au devenit leacul pentru orice boală, sunt o parte esențiala a "noii medicine de catastrofă”.  Definiția  vaccinului va trebui să fie din nou schimbată, deoarece vaccinurile nu mai au rol doar în prevenția bolilor infecțioase ci și în tratarea cancerului... Cum este posibil să schimbi definițiile pentru a aduce aceste produse experimentale mai repede și fără suficiente teste de eficiență și siguranță în practica curentă?  

Oarecum și când ne vom reveni? Este nevoie de schimbări majore în viața, în atitudinea fiecăruia dintre noi. Trebuie să ieșim din ignoranța, obediența, lenea încurajate în anii pre-plandemici. Trebuie să ne preocupăm de sănătatea fizica și psihică prin stil de viață sănătos, credință, acțiune. Să nu mai acceptăm promisiunile și intervențiile experimentale ale industriei Pharma asupra corpurilor noastre și ale copiilor noștri. Avem mult de lucru! Important este SĂ VREM și SĂ ACȚIONĂM!

Doamne ajută!