ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai știe cineva ceva de doctorul Craiu Mihai, ăla de propovăduia otrăvirea, deoarece așa au zis "specialiștii" (plătiți de cei care produceau otrava eficientă și sigură), sau de "profesorul" Grămăjoară Superbă Cercel 7,2 m/s? Că Arafat s-a dat la fund... (probabil că acesta e o exprimare nefericită).
 
Înțelesei că golanul lui Ghilezan, care făcea bani cu așa-zisele "teste" (care nu testează nimic!), e la boxă, dar nici concitadinul Oancea, care ne aștepta cu lumânări, nu mai cuvântă nimic?
 
Dar Țincu? Țincu, frate! Ăla cu facultatea la Titu Maiorescu! Prețiosul Țincu mai viețuiește?
 
Beatrice Mahler Cea Rece și Eroină mai avertizează, mai amenință, mai bagă groaza-n populație?
 
Adrian Gabriel Marinescu a aflat ce e imunitatea? Știe acum să ne dea definiția?
 
Dar Octavian Jurma-milioanedemorți? Mai cercetează, mai predă, mai "abnegă", se mai vaietă, se mai dă de ceasul morții, mai atrage atenția și antipatia? Mai există în România un impostor de același calibru?
 
Și, dacă Musta e la bulău, Prof. Dr. Carmen Mihaela Dorobăț de ce nu este? A furat mai puțin de la studenți decât șoricelul timișorean de la pacienți?
 
Mă mai interesează de Nea Limbri. E tot ferm, la locul lui?
 
Rafilaaaaaa! ești bine? Ponderat, uman, calm, incompetent... Mai râzi de cocoașele lui Tătaru?
 
Fotomodelul Andrei Baciu, inteligenta Adriana Pistol, nelămuritul Horațiu Moldovan mai există, personificarea ignoranței agresive Laura Ghibu mai degajă dioxid de carbon?
 
Dar colonelul rujat Valeriu Gheorghiță? O fi plecat în Ucraina să salveze planeta de ruși?
 
Cum să-l uităm totuși pe "Șuviță" Dr. Nelu Tataru, transpiratul, Incompetența Bulbucată care fugea prin țară să convingă medicii să falsifice certificatele de deces?
 
Și, peste toți, prezidentul Daniel Coriu, ultrasponsorizatul și tăcutul care s-a trezit la CMR fără să știe de ce, așa că a avut doar trei preocupări: Hagima Geanina, Flavia Grosan și cu mine. Nu cred că și-a mai bătut cineva joc de menirea Colegiului Medicilor așa cum a făcut-o Daniel Coriu. Excelent, domnule profesor! „Consiliul Național al Colegiului Medicilor din România a susținut și a demarat modificări legislative - propuneri de texte de lege pe care le-am înaintat Parlamentului României - care să permită sancționarea oricărui medic prin suspendarea exercitării profesiei, dacă medicul prezintă în spațiul public teorii care nu sunt validate științific, iar prin informațiile transmise poate duce în eroare populația în privința stării de sănătate și poate periclita sănătatea publică”, zis-a prezidentul.
Cu ce am greșit noi, medicii obișnuiți, să avem atâta golănime ieșită la suprafață?
 
P.S. Mi-ați reproșat că am uitat de rătăcitul Cîțu, Vela Giacă de Piele sau psihiatrul Diaconu Manele pe Piele, ori plagiatorul fără drept de liberă practică Dr. Vasi Rădulescu Broșurică pentru Toți, dar eu încercam să includ doar medici, după cum impunea și titlul. Despre abuzatorii de litere, autori de cimilituri-fluviu, din care un om sănătos nu apucă să citească mai mult de 5-6 fraze, ne vom ocupa în viitorul apropiat. La fel, și de megafoanele stipendiate Gâdea, Chirieac etc.