ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ion Cristoiu prezintă TOPUL CIOCLILOR APOCALIPTICI și Învingatorii lor între care și ActiveNews.

Extras dintr-o emisiune de la finalul „pandemiei”: „Stimați telespectatori, timp de doi ani, în această nebunie, niște oameni s-au bătut pentru dreptul nostru de a spune ce ne trece prin cap. Au fost terfeliți, interziși, înjurați, s-a aruncat în ei... Toți dobitocii, șmecherii, toți așa zișii influențări, plătiți de Guvern, i-au tocat într-una, indiferent de ce. Cum a fost Cristi Puiu, de ajunseseră să-l conteste până și că este regizor. Acești oameni, timp de doi ani... Eu vă spun acum lista lor și vă rog să-mi trimiteți și alte nume, pentru că chiar merită să ne ridicăm în picioare - jos pălăria! -, pentru că acești oameni au fost ținta unei campanii, regizate de autorități, în-gro-zi-toa-re. (...)

Citiți și AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ pentru că devoalam Minciuna Covid. Acum vor amnistie și ne dau lecții de antivaccinism. Să nu uităm să iubim Cioclii Plandemiei: Alexandra Păcuraru și Vasile Bănescu la REALITATEA PLUS. VIDEO

(...) Și toți acei rahați, influențări, jurnaliști, moderatori, care ne-au tocat pe noi la cap, n-au zis un cuvânt când Iohannis a spus că s-a încheiat pandemia.” Integral, mai jos:

Republicare în seria Remember Plandemia, cu ocazia apariției LISTEI TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA