ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


E LIMPEDE

Să mă iertați că în aceste zile sfinte vin să fac o precizare în ceea ce privește marea manipulare în care a fost implicat, în mod samavolnic, numele Părintelui Arhimandrit Ciprian Grădinaru.

Da, ceea ce am scris, combătând marea manipulare în care au fost angrenate agenția guvernamentală Agerpres și trustul Patriarhiei - Basilica, a fost în adevăr.

Tot eșafodajul minciunii a făcut implozie.

Dacă nu ar fi fost Sfintele Paști, probabil ar fi fost scandalul jurnalistic al acestei primăveri.

Toată campania de dezmințire dusă de ActiveNews a ținut piept imposturii cu iz securistic prin care a fost folosită imaginea unui Părinte duhovnicesc în sprijinul vaccinării, a avut ca scop nu un facil beneficiu editorial, ci restabilirea adevărului în matca sa. Apropos, vă dați seama cu toții ce implicații există dacă s-au dedat, fără jenă, la aceste tertipuri abjecte, care puteau aduce enorme prejudicii Bisericii!

Interviul făcut de România TV, din care am preluat strict fragmentul semnificativ, nu face decât să pună punct definitiv acestei chestiuni.

Desigur, ar fi interesant de văzut cine a fost master mind-ul din spatele acestei cabale obscene.

Vă doresc, în continuare, să vă bucurați de aceste zile binecuvântate!

Hristos a Înviat!


VIDEO:

ACTUALIZARE 5.05.2021. Precizările Agenției AGERPRES în Cazul Pr. Ciprian Grădinaru. VIDEO