ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ați văzut cu toții afișele propagandistice din perioada de început a așa-zisei pandemii, nu-i așa? Mai țineți minte figurile acelea concentrate de doctori și asistenți medicali transpirați de efortul de a lupta cu așa-numitul virus ucigaș?

Mai țineți minte fotografiile acelea patetice cu cadre medicale cu cearcăne la ochi sau dormind ghemuiți pe culoarele spitalelor? Mai țineți minte cum urlau ambulanțele pe străzile golite de impunerea carantinei? Mai țineți minte fotografiile acelea de un dramatism sfâșietor cu tărgi înghesuite pe culoarele spitalelor, pentru că, vezi Doamne, nu mai existau paturi de spital libere? Aproape că-ți dau lacrimile de emoție când te gândești la acești îngeri salvatori care veghează la sănătatea noastră...

Hai... gata cu smiorcăiala... acum ștergeți-vă lacrimile de crocodil și luați un creion și o foaie de hârtie. Avem niște calcule de făcut!

La numai trei luni de la debutul pandemiei în România erau mai puțin de 4000 de suspecți de infectare. Numărul de paturi de spital în România era estimat atunci undeva pe la 120000. La data respectivă gradul de ocupare a acestor paturi era estimat undeva sub 70%. Făcând un calcul matematic sumar rezultă că erau undeva pe la vreo 36000 - 40000 de paturi de spital libere. De vreo 10 ori mai mult decât suspecții de infectare cu virusul fantomă Băi nenică... și tu vrei să-mi spui că nu mai ai locuri în spitale??? Și că trebuie să trimiți acasă bolnavi de cancer și pacienți proaspăt operați, pentru că, vezi Doamne, nu mai ai locuri în spitale???

Să mergem mai departe... La acea dată în România erau înmatriculate vreo 3000 de mașini de ambulanță ale sistemului de sănătate public și vreo 1000 de mașini de ambulanță ale sectorului privat de sănătate. Asta înseamnă aproximativ o mașină de ambulanță pentru fiecare suspect Păi, fiecare suspect ar fi putut fi trimis într-un tur complet al spitalelor din România... cu ambulanța lui personală!!! Și tu vrei să-mi spui că serviciul de ambulanță nu mai făcea față???

Mai vreți matematică? La începutul anului 2020 numărul de medici din România era estimat undeva pe la vreo 64000. Aproximând gradul de ocupare al numărui de medici în raport cu gradul de ocupare a paturilor de spital... ar rezulta că numai vreo 44000 de doctori erau cu adevărat ocupați cu un pacient. Restul de vreo 20000 erau, teoretic vorbind, disponibili pentru urgențe. Păi, asta înseamnă vreo 5 medici pentru fiecare suspectHo... ho... ho... rezultă că fiecare suspect ar fi putut avea o gardă personală de 5 medici la dispoziția sa!!!

Cred că v-ați dat seama cam cum stătea treaba cu "pandemia".... Fiecare suspect de infectare cu virusul fantomă... ar fi putut fi trimis într-un sejur de cel puțin 10 zile... cu cazare în paturi din spitale diferite... cu ambulanță la dispoziția lui și cu gardă personală de 5 medici! Păi, băi nenică... numai miliardarii și-ar putea permite luxul acesta În tot acest timp nouă ne erau prezentate imagini cu spitale supraaglomerate și cu eroii din prima linie... obosiți de lupta cu virusul ucigaș...

Nu știu cum să vă spun, dar matematica nu minte și nici nu lăcrimează când aude de eroi. Fie că-ți place fie că nu, 1 + 1 = 2... oricât ai fi tu de erou. Conform matematicii nu a existat nicio pandemie. Quod erat demonstrandum!

PS: Asta ca să nu mai pomenesc de faptul că aceiași eroi din prima linie au injectat cu inconștiență în oameni un ser netestat Orice prăpădit de medicament, chiar și o banală aspirină, trebuie să stea vreo câțiva ani în teste, pentru a putea fi observate efectele sale colaterale. E lege! Cum naiba să injectezi în oameni ceva despre care nu știi nimic Pentru că așa-zisa terapie cu ARN mesager e complet nouă... și despre efecte sale reale nu se știe absolut nimic! Nu știu cum să vă zic, dar sună cam a genocid, măi "eroilor"...

Citiți și E VREMEA DICTATURII MEDICALE! - Politrucul Imbri în August 2020. REMEMBER PLANDEMIA - REVISTA PRESEI MITUITE