ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Se întâmpla acum doi ani. În august 2020. Nu foarte demult. Am zis, totuși, că e bine să vă aducem aminte despre această „epocă” în cadrul rubricilor Remember Plandemia - Revista Presei Mituite.

Managerul Institutului „Victor Babeș” din București, Emilian Imbri, un politruc fără nici o specializare medicală, declara senin la Digi24:

„A cam trecut vremea poveștilor spuse la ceas de seară de persoane care își spală adidașii! (? - n.n.) E vremea dictaturii medicale, adică doctorii să fie înțeleși și crezuți. (...) Să dispară comentariile că de ce nu putem bea pe terase până dimineață, că să ne strângem în brațe și să tragem o horă. Nu e suficient ce se întâmplă în jur?”

La un an distanță, în noiembrie 2021, politrucul recidiva: „Vin sărbătorile de iarnă și am un mesaj: gândiți-vă că vine frigul și pământul este destul de înghețat și tare”, a zis Emilian Imbri la B1 TV, citat de RomâniaTV.

Citiți și Eroii din prima linie. Artimetica Genocidului

VIDEO DIGI24: