ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În Jurnalul său video din 14 iunie 2023, maestrul Ion Cristoiu a vorbit despre cum a găsit statuia lui Klaus Iohannis dar și despre cum a scăpat România de Bogdan Aurescu, cel puțin momentan (VIDEO).

Un chiștoc de trabuc strivit pe asfaltul politicii dâmbovițene, Bogdan Aurescu mai poate fi comparat ca nocivitate în politica externă din România (că a României nu a fost) doar cu Adrian Severin.

Vedeți și 3 mai 1997: 26 ani de la una dintre cele mai mari TRĂDĂRI din istoria României: TRATATUL CU UCRAINA. Cum au fost cedate teritorii ale patriei-mamă la îndemnul lui Silviu Brucan - Bruckner și prin mâna lui Adrian Severin - Skvosnik, nepot al Anei Pauker

Amândoi cu aceleași origini, pesedist-fesenistice, unul vânzător al pământurilor noastre strămoșești prin Tratatul cu Ucraina, altul mut și surd în fața drepturilor românilor din bordul Bucovinei și din Basarabia istorică și a transformării Canalului Bîstroe în Canal Dunăre - Marea Neagră, cei doi dezastruoși foști miniștri de externe rămân în istorie drept cei mai mari trădători ai intereselor naționale și istorice românești în relația cu Ucraina.  Sau, așa cum spune maestrul Cristoiu cu referire la Aurescu, drept o slugă. O slugă josnică, adăugăm noi.

Reamintim că MAE a fost chemat în judecată de ActiveNews pentru Afacerea Bîstroe