ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Puțini înțeleg emoțiile exteriorizate prin minute bune de plâns în hohote....atunci când ești blamat, respins, amenințat, când familia îți este denigrată, când lumea nebună este împotriva ta, când colegii care până mai ieri păreau a fi prieteni acum te atacă. E un fapt miraculos să poți lupta la un astfel de nivel și să spulberi orice adversar. Nu a câștigat doar un turneu de tenis, Novak a câștigat o bătălie mult mai mare! Felicitari omului Nole!” - Stel Negru

VICTORIA LUI NOVAK - Reprezentantul psihopaților și un tenisolog local au asistat la propria lor execuție. Av. Florentin Țuca: Nole-Stefanos, 6-3, 7-6, 7-6; Djokovic-Gates, 6-0, 6-0, 6-0 

„Veninosul Cristian Tudor Popescu, moștenitorul Scânteii, prin ziarul Adevărul, nu s-a uitat la finală pentru că tatăl lui Djokovic s-a fotografiat cu niște ruși.

Cei din generația mea cunosc câte destine au fost distruse numai pentru că părinții lor au fost moșieri, legionari, liberali, țărăniști sau s-au opus colectivizării.

După acest CTP ar trebui să scoteam din biblioteci și cultura universală toți scriitori/poeții, oamenii de știință ruși, mulți laureați ai premiului Nobel, iar cărțile acestora să le ardem în piețe publice.

Această Năpârcă, de fapt, este un stalinist convins!” - Viorel Nițipir

CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE) 

„Am o dorință *. Aș vrea să-i vad fața celebrului bălos îmbătrânit în rele, marele analist CTP. Cum o mai scrâșni el din dințișori acum de ciudă că Djokovic a câștigat Australian Open. Novak cel suduit, porcăit, arestat, scuipat și aruncat în stradă fix acum un an în aplauzele cetepeilor de pretutundeni. Novak s-a ridicat și le-a dat o palmă tuturor cetepeilor de pe lumea asta. Ce dramă o fi acum prin studiourile tv. Cum le mai potrivește el Bunuțu pe toate.” - Octavian Pescaru

* Dorință împlinită de ActiveNews