ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Să fii președintele unei țări în care oamenii suferă de frig, la propriu, pentru că nu își permit să plătească facturile pentru încălzire cu cele mai mari tarife din Europa și tu să ieși zilnic public să latri despre încălzirea globală se numește autism sau schizofrenie? Omul e dereglat iremediabil, e daună totală, nu se mai poate recupera decât o poală de dinți din el.”, a scris, cu temei, jurnalista Adriana Vitan Balint, pe contul său de Facebook.
 
La rândul său, jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob a comentat despre același personaj, în stilul său sarcastic, prezentând fotografia de mai sus:
 
Fiindcă vă văd prea relaxați după sărbători, să vă amintesc una măruntă: dacă izbucnește oarece deranj militar în partea noastră de Europă pe motiv de Rusia și Ucraina, Klaus Iohannis e comandantul suprem al forțelor armate!...”