ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu m-am așteptat ca Djokovic să nu fie scos din Australia, chiar dacă Justiția i-a dat dreptate în primul proces câștigat cu statul.

Prezența lui este o sfidare la adresa unui experiment social unic în "pandemie", a unei dictaturi sanitare care a împins totul la absurd.

Pe acest fond de fâsâială a covidului în lume (chiar dacă în Australia ultravaccinată avem peste 600.000 de cazuri de infectare de o săptămână, de când e Nole acolo, simptomatologia e lipsită de gravitate), este semnul înfrângerii unui sistem dement, unde un om perfect sănătos, dar care refuză vaccinarea, este privit ca un pericol pentru o tiranie mondială prin puterea exemplului.

Edificatoare a fost, la Paralela 45, reacția indivizilor pe scena publică. Nimic special, aceleași figuri de saltimbanci mediatici, de Savonarola de bâlci în haine de Halloween, pe care le știm de doi ani, au țipat ca apucate de streche, atacând firescul unui mare sportiv.

Rămâne, după tot acest circ, imaginea solidarității poporului sârb și dârzenia lui Djokovic, care a arătat lumii un rege gol, decrepit și tiranic.

Citiți și Nevaccinatul NOVAK DJOKOVIC a câștigat o bătălie pentru întreaga umanitate. Victoria lui Novak este și victoria noastră. Sârbii și suporterii lui l-au sărbătorit pe străzile din Melbourne. Fotografia și Gluma Zilei