ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu pot să înțeleg de ce George Simion salvează un cadavru politic băsist, făcând o infuzie de 14 parlamentari PMP-ului chiar la două zile după ce acest partid avortat a votat în Parlamentul European PENTRU SECRETIZAREA CONTRACTELOR dintre Pfizer și Ursula von der Leyen (Comisia Europeană). 

De ce ar resuscita un stârv în putrefacție, intrând în disputa internă dintre Diaconescu și Tomac, ambii două conserve pline de vid politic? 

Care ar fi beneficiul preluării acestei ghiulele din bălegar cu care s-ar lega la picior o nouă construcție „conservatoare”, după ce acest partid globalist a susținut vocal terorismul medical din ultimii doi ani? 

Ce să faci cu reziduurile toxice băsiste?! 

Mi se pare un joc politic absolut de neînțeles, probabil făcut ordinul unor forțe din afara zonei politice. Tocmai întrucât nu are niciun sens, această combinație dă naștere la orice speculație.
 
După ce a fost cooptată în conducerea partidului o altă conservă (goală) ca Georgescu, iar ulterior lăsată la bordură, acum este preluat molâul Diaconescu, om de Sistem, cu tot cu conflictul dintr-un partid ratat al conservei securiste Petrov/băsescu. Un partid făcut de turnător pentru ca să-și ajute ibovnica Udrea în demersul participării în alegerile pentru președinție (!) Vă mai aduceți aminte de toate panglicile omagiale ale corifeilor Baconschi (campionul onctuozității repugnante), Cristi Preda și Toader Paleologu. 

Acum nici trei luni, Diaconescu spunea despre AUR că, citez: „reprezintă extremism, antieuropenism, politici care merg împotriva sensului legat de combaterea pandemiei, agresivitate fără proiect pozitiv în spate”. Liderul PMP susținea că, în acel moment, „un anume filorusism” care nu a fost „contestat cu mare fermitate” și „radicalismul ieftin” fac imposibilă cooperarea dintre PMP și AUR.

Deciziile din ultima vreme luate de George Simion sunt cel puțin stranii. 

Asta nu ar însemna mare lucru dacă nu ar fi fost vorba de un partid în care au fost puse mari speranțe de redresare, în viitor, a țării.