ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


IUDA VINDE VACCIN CU 30 DE ARGINȚI

Am avut foarte acut sentimentul, confirmat ulterior de alți prieteni sau de fiii duhovnicești ai Părintelui Ciprian, că articolul PRELUAT DE BASILICA DE LA AGERPRES este o făcătură ordinară.

Agerpres este o agenție de știri guvernamentală, adică de stat. Guvernul PNL - PLUSR este, am obosit să o spun, unul impus de Marele Imperiu Corporatist ca să ducă România în sapă de lemn, să o demanteleze sistematic (spitale, scoli, economie, istorie, societate). Iar pentru distrugerea statelor, narațiunea Covid este esențială.

Cum lumea a început să se trezească, mortalitatea la boala dată de virusul SARS-CoV 2 fiind mică (99,6% dintre cei infectați sunt ori asimptomatici, ori fac forme ușoare sau medii), spre disperarea Marelui Imperiu, implicit a cozilor de topor locale, Afacerea Vaccinul - poate cea mai profitabilă financiar minciună din istoria umanității - riscă să se gripeze. Lumea nu se mai vaccinează, valul de entuziasm s-a pierdut in nisipul întrebărilor fără răspuns.

Fiind o minciună perpetuă, sutele de miliarde de euro care ar trebui să intre periodic în buzunarele BigPharma, an după an, riscă să rămână la stadiul de potențialitate. Or, asta înnebunește de-a dreptul marile reptile ale lumii, care au făcut din vaccinare și frică nu numai o sursă obscenă de profit, ci și un instrument de sugrumare a libertății cetățeanului. Surpriză: treisprezece județe nu mai au nicio persoană pe listele de așteptare pentru vaccinare, conform situației de ieri.

Acum trebuia să intre obligatoriu în funcțiune mașina de propagandă, iar una dintre principalele pârghii necesare în acest impas este Biserica Ortodoxă Română (BOR), ca procentul de maximum 30% vaccinați, conform statisticilor oficiale, să crească precum producția la hectar în timpul propagandei comuniste.

Au fost activați acoperiții din presă și deontologii medicali (CTP, Mixich etc), trompetele Sistemului, care au cerut expressis verbis Bisericii să se implice direct în promovarea vaccinării.

Revenind, traseul minciunii se oprește în chiar oficiosul Patriarhiei, trustul Basilica.

Este cel puțin straniu faptul că jurnalistul Sorin Ionițe de la Basilica A PRELUAT DECLARAȚIILE UNUI ARHIMANDRIT DE LA AGERPRES!

Adică un jurnalist al unui trust care reprezintă Biserica, în loc să-l întrebe pe Pr. Ciprian dacă opinia sa despre vaccin (așa cum am anticipat, total opusă celei din așa-zisul interviu) este conformă cu aceea reprodusă de agenția guvernamentală de știri, MAI ALES PE O TEMĂ AȘA DE SENSIBILĂ, în loc să sune la Ecleziarhul Catedralei Neamului și să întrebe dacă este reală informația, "jurnalistul ortodox" o ia și o reproduce sec, fără scrupule.

O ticăloșie de tip securist care produce un seism în rândurile credincioșilor și pornește atacurile zelotiste/sectare asupra BOR, chiar în proximitatea Săptămânii Patimilor. Care pune în pericol imaginea Bisericii în acest apus de civilizație, când ne agățăm de Corabie cu disperarea unor oameni luați de valuri.

Cui prodest? (Cui folosește?)

Este de neconceput ca să fie folosite metode atât de josnice pentru promovarea unei metode de tratament extrem de controversate chiar în rândurile experților și care pune mari probleme de bioetică în rândul credincioșilor din toate religiile abrahamice - desi Vaticanul a dat binecuvântarea sa acestor procedee, sunt voci catolice care critică vocal brusca permisivitate papală - din cauza manipulării celulelor de fetuși avortați.

Chiar dacă aduce beneficii uriașe în buzunare private, există limite.

Prin manipularea grosieră a spuselor unui Părinte duhovnicesc, este sfâșiată dvera de la ușa altarului!

Dacă purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, în încercarea de a fi în ton cu vremurile, se poate trezi în ridicolul situației de a se fi îmbolnăvit de covid DUPĂ CE ȘI-A FĂCUT RAPELUL cu așa-zisul vaccin, nu putem permite ca manipularea creștinilor să ajungă la un nivel atât de abject, PRIN ATRIBUIREA UNOR FRAZE VICLENITE UNUI OM DUHOVNICESC!

ESTE INACCEPTABIL!

Iar cei care l-au folosit în campania de propagandă ideologică (pentru că asta este Covidul astăzi), inclusiv cei de la Basilica, trebuie să plece din trust, deoarece îl decredibilizează total!

Nu înainte de a retracta mizeria manipulatoare și de a-i restabili cinstea, integritatea și imaginea unui duhovnic de talia Părintelui Ciprian Grădinaru. Pentru aceasta, cu ajutorul ActiveNews, a fost inițiată o petiție (*) care denunță această lucrătură incalificabilă și pe care vă sfătuiesc să o semnați.

Cer Biroului de Presă al Patriarhiei Române ca să repună Adevărul în matca sa și să nu lase ca astfel de uneltiri diavolești să murdărească fața Bisericii înainte de cel mai important praznic al creștinătății ortodoxe, Învierea Domnului!

(*) Nota redacției: Petția a fost inițiată de dl. Mihai Făgădaru. ActiveNews a publicat știrea: Mihai Făgădaru susține că arhimandritul Ciprian Grădinaru a confirmat că îndemnul la vaccinare nu îi aparține. A fost lansată o petiție pentru dezmințirea știrii difuzate de Agerpres și Basilica

ACTUALIZARE: ActiveNews a solicitat Agerpres clarificarea pentru a nu fi acuzată de Fake News de Stat.

Comentariu primit pe FB: Siminel Petrisor: Îl cunosc pe Părinte de 21 de ani. În clipa când a apărut știrea eram în Mănăstirea Sihăstria unde era și dansul prezent. Am stat 4 zile acolo pana duminica. L am informat despre acest articol și am primit confirmarea certa ca nu a vb cu absolut nimeni de la Basilica. Tot ceea ce este scris acolo este o minciună scrisa și inventata de ei. Părintele lasă persoanele sa fie propriul lor arbitru dar nu îndeamnă sa se vaccineze.

Comentariu primit de AN: Mă numesc Cristian și am pregatire de biolog-genetician.
Referitor la articolele de presă privind afirmațiile provaccin ale părintelui Ciprian Grădinaru de la Paraclisul Catedralei, depun mărturie ca acestea sunt false. Mă spovedesc la Părintele și dansul are o opinie contrarară alegațiilor provaccin apărute de curând în presă pe seama sa.
Puteți face publică mărturia mea, dacă este cazul.
Mulțumesc!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews