ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La propunerea prof. univ. Cristian Preda, Senatul Universității din București a decis retragerea titlului de Doctor Honoris Causa acordat mareșalului Ion Antonescu.

Un titlu simbolic, pe care nici comuniștii nu au avut chef să-l anuleze, a fost descoperit de vigilentul băsist C. Preda, decanul de la Științe Politice, care are o alcătuire impecabilă de vulcanizator sorosist - de altfel a ieșit din politică dezlipindu-se de PLUSR.

Dacă este ceva cu adevărat toxic în învățământul românesc bucureștean, sunt cele două facultăți de științe politice (SNSPA și cea din Universitate, unde este decan CP), devenite pepiniere obscene de corectitudine politică, antiromânism, politici LGBTQ, feminism, gender șamd, în fine, tot pachetul de distrugere a sentimentului de apartenență la neam, al Familiei și al sufletului creștin.

De altfel, aproape toată camarila băsistă, inclusiv cea "bisericească", s-a transformat într-un tribunal davosian, care își arogă primatul moral și oferă indulgențe, se cocoață pe cadavre sau damnează în funcție de cât de mult te închini Marii Resetări și personajelor sulfuroase pe care le emană "elitele" cu propensiuni mesianice.

Momentan, sunt pe cai mari. Însă niciodată caii nu sunt veșnici. Nici măcar cei călăriți de strigoii apocalipsei.

În foto - bucurii în nisip cu Elena Udrea, în campania electorală din 2014.