ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


NU VĂ TEMEȚI!
 
Transplantul de organe înseamnă hăcuirea unui om care este viu încă. Este o mare minciună că se face de la un mort. Organele unui mort nu sunt viabile! "Moartea" cerebrală nu este o moarte efectivă, sunt cazuri în care pacienții și-au revenit. E dovedit însă că pot înțelege ce li se întâmplă, chiar dacă funcțiile neurologice sunt căzute.

Singurul transplant de organe dezirabil este acela al unei rude sau prieten care donează de bună voie un rinichi sau o parte din ficat, grefă de piele etc, pentru salvarea celui în suferință.
 
Faptul că s-a dezvoltat o întreagă industrie criminală, inclusiv în zonele de conflict, unde prizonierii sănătoși sunt deposedați de organe (inimă, plămâni, ochi șamd), arată doar lăcomia unui sistem medical care are ca principal scop profitul cu orice preț, medicina fiind adresată din ce în ce mai mult doar celor bogați.

Vedeți ce se întâmplă în Occident, unde o operație simplă a devenit prohibită pentru un om "de rând", și vorbim de clasa medie.

Ca o concluzie, cei care atacă un preot care a sfătuit părinții să nu-și măcelărească copilul de fapt au această viziune mecanicistă asupra vieții, complet străină de Învățătura Evangheliei și a  Sfinților Părinți, în care corpul e văzut ca un depozit de "piese" demontabile, care pot fi luate, inclusiv cu forța, unui muribund.

Nu vă lăsați influențați de demonia lumii și învățați cu toții că, indiferent de vârstă, omul poate fi luat de Dumnezeu. Moartea e o Taină. Iisus Hristos - Dumnezeul nostru, ne-a arătat calea spre Înviere.

Nu prin prelungirea cu orice preț a vieții ne putem mântui, iar El ne ia pe toți când avem starea duhovnicească cea mai bună sau când vede că nu se mai poate face nimic.

Forțarea prelungirii vieții, inclusiv prin uciderea altuia, acoperiți fiind de "știință" (care am văzut unde ne-a dus pe toți în ultimii ani) e de la diavol, nu va fi niciodată o viziune creștină. Toți vom muri - asta este singura certitudine pe care o avem. Să fim pregătiți duhovnicește cu sufletul care e Veșnic, nu cu "piese" de schimb ale altor muritori. Trupul este Templul Duhului Sfânt, iar cel curățat de păcate ne va fi dat la Parusie. 

Cei care instrumentalizează cazul bietului tânăr a cărui familie a refuzat să-i fie ciopârțit trupul sunt aceiași dușmani ai Bisericii, nu e nimic nou. Noi trebuie să ne ridicăm și să apărăm doar Adevărul, fiind conștienți că suntem contra duhului acestei lumi, deci vom fi din ce în ce mai puțini.

Însă Hristos ne îndeamnă mereu în Evanghelii să ne bucurăm și să nu ne temem!
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews