ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Copilul de 3 ani aruncat de la etaj de propria mamă, și-a revenit din comă exact când se pregătea deconectarea sa de la aparate. Declarația managerului Spitalului Sf. Maria din Iași, Alina Belu, ne arată cine suntem și că absolut nimic nu depinde noi: "Acest copil ne-a demonstrat că există speranță și energie acolo unde nu avem noi o speranță!” Medici sau nu, suntem niște bieți trecători prin această lume, simpli muritori neputincioși. Și înțelegeți: "Rugăciunea nu e o repetare stearpă de formule, ci e întrebuinţarea efortului de concentrare în rugă, însoţit de o vie cugetare; aşa ajungem la vindecarea şi mântuirea omului”.” - Theo Bratosin

Pe 23 august 2023 presa scria„Minorul a intrat în MOARTE CEREBRALĂ și urmează să fie deconectat de la aparate.”

Exact ca în cazul de acum, de la Suceava, când presa ticăloșită face apel la uciderea unui copil și tranșarea lui ca pe-o halcă de carne vie aruncată pe-o tarabă pentru organe. Copilul din Suceava este încă viu în acest moment. Cine vrea să-l ucidă?

Băiatul de 14 ani, cu o boală neurologică a făcut convulsii acasă în urmă cu câteva zile. Se spune că a aspirat niște mâncare și nu a mai putut respira. Ajuns la spital, doctorii de la Spitalul Județean Suceava l-au declarat ca fiind în „moarte cerebrală” și s-au grăbit să-și anunțe colegii că e rost de organe.

Miercuri dimineață, tatăl copilului a semnat în spital documentele pentru ca fiului său să îi fie prelevate organele. În consecință, medicii au început toate procedurile pentru o intervenție chirurgicală cât mai rapidă, „informează” ProTv. Ulterior, părinții s-au răzgândit. Presa ticăloșită învinuiește Biserica. Ca de obicei.

Dan Teodorovici, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Suceava susține: ”Copilul a ajuns în comă post-resuscitare, cu manevre prelungite a pornit inima, dar din păcate la ATI s-a declarat moarte cerebrală”.

Ce spune o „eroină” hăcuitoare - Dr. Raluca Neagu-Movilă, coordonator regional Centrul de Prelevare și Donare Moldova: ”După discuția cu duhovnicul, au revenit asupra deciziei și au anulat șansele la trei copii, unul în stare gravă de la București, doi de la Iași. Au fost intimidați - POATE CHIAR AMENINȚAȚI - cu excluderea de la ritualurile creștinești dacă vor face un astfel de gest, s-au făcut numeroase demersuri, s-a încercat reluarea legăturii cu familia, nu s-a mai reușit revenirea asupra deciziei, inclusiv cu reprezentanții bisericii s-au contactat”.

În imaginea de mai sus aveți figura „eroinei” specializată în tranșat oameni de vii în momentul în care rostește minciuna ordinară că părinții „au fost intimidați - poate chiar amenințați - cu excluderea de la ritualurile creștinești”. De unde știe „eroina” datele acestea, nu ne spune. Le-a scos din creierul ei bun de transplant sau din altă parte?

Adevărul este unul singur și îl subliniem aici: atâta timp CÂT INIMA BATE, COPILUL ESTE VIU! Nu există „moarte cerebrală”.

MĂRTURIE:

Psihosociolog Dana Cleopatra Captilin oferă public mărturia sa despre propria ei mamă:

„Moartea cerebrală nu e moarte, iar singurul șoc din știrea ProTv e că a apărut ca știre.

Caz concret: mama a avut un accident cu o lovitură puternică la cap, a urmat internarea. Eu eram mică, nu știu dacă aveam 14 ani. Știam că e în spital și că, după câteva zile, a venit acasă.

Ce nu știam și am aflat târziu e că mama, în zilele alea din spital, a fost în moarte cerebrală.

Au deconectat-o, au dus-o la morgă, au lăsat-o pe hol până să îi facă procedurile, probabil.

Cert e că mama mea, foarte vie și sănătoasă și frumoasă azi, după 35 de ani de la necaz, poate confirma.

S-a trezit pentru că îi era frig și nu înțelegea de ce e dezbrăcată pe un hol întunecat și rece, nu știa ce e cu ea, unde, de ce.

Când au venit să o ia ca să o mute în sertarul acela de tablă, ea era vie! Da, după ce fusese declarată moartă!

Dumnezeu are alte planuri și NU O DATĂ am trăit personal milostivirea Lui!”

Să luăm aminte!

DOVEZI:

Redăm alte cazuri internaționale urmate de opinia avizată a unui bioetician cunoscut:

ATENȚIE! Dovada care subminează cu totul pretextele de a preleva organe din așa-zisa moarte clinică: Bărbatul care a trăit mai mult de un deceniu în comă s-a trezit pentru a spune o poveste remarcabilă

Caz șocant ! Un tânăr de 18 ani s-a trezit înainte să-i fie donate organele

Un nou miracol al vieții. O mamă aflată în moarte cerebrală timp de peste 100 de zile a născut o fetiță sănătoasă

O femeie și-a revenit după ce a stat în comă 27 de ani

Elveția: Un grup de medici cere interzicerea recoltării de organe de la persoanele declarate în „moarte cerebrală”: „Nu avem nicio dovadă că aceste persoane nu simt ce li se întâmplă, că le place această operație prin care li se ia viața”

Problema ARZĂTOARE a transplantului de organe. Știința confirmă: DONATORII aflați în MOARTE CEREBRALĂ sunt VII

APRECIERI ȘTIINȚIFICE:

Biofizician și doctor în bioetică Virgiliu Gheorghe: Conceptul de moarte cerebrală este un concept scos din mâna scamatorului

„Problema transplantului, în care toata lumea are imaginea asta… a cât de minunat este transplantul că salvează atâtea vieți, și vei spune: «Omul acela oricum a murit, nu mai ai ce face cu el, mai bine i-ai organele și folosește-le».

Ideea e următoarea, nu există transplant de organe la un om mort, în momentul în care omul a murit, în secunda următoare organul lui nu mai poate fi transplantat. Transplantul se poate face numai de la un om viu, și ca să se poată totuși să se facă transplantul într-o societate democratică în așa fel încât «Domnule nu-l pot omorî pe acela să-i iau organul», au inventat conceptul de moarte cerebrală.

Conceptul de moarte cerebrală este un concept scos din mâna scamatorului. Nu există moarte cerebrală, ce e aia moarte cerebrală?

Că nu mai are unde sau undele sunt slabe, sau e în comă. Au stat oamenii în comă zile, săptămâni, luni și ani, au revenit și au trăit ani buni. (...)

Eu personal sunt, vă spun sincer, împotriva transplantului, accept ca și părinții doar transplantul de organe pereche cum sunt rinichii, un rinichi, sau o parte din ficat, astfel încât omul de la care s-a prelevat să rămână viu și cu șanse de viață. Aceasta, spun, pentru că organul care este transplantat în rest vine de la un om care a fost practic omorât.

Știți, când se face transplantul, mortului i se face anestezie generală. Păi dacă e mort de ce îi mai faci anestezie generală dacă îi iei organele? Și mai un lucru, omul respectiv pe masa de operație începe să plângă; când începe să fie tăiat îi curg lacrimile… și lucrul acesta e trecut cu vederea. Nu că e un efect care apare așa… (...)

Deci eu cred personal că și aceasta este una din marile minciuni ale epocii moderne care va deveni o modă, în sensul că oamenii bogați să-și permită să-și cumpere organe, să-și schimbe organele stricate, iar ăia săraci vor fi… ca morți… vor fi executați și…”.

(citate extrase dintr-o conferință publică)

Amintim și că reputatul dr. Vasile Astătăstoae, fostul președinte al Colegiului Medicilor din România, afirmă într-o analiză publicată în două părți de ActiveNewsunii antropologi și bioeticeni consideră transplantul de organe o forma de canibalismul medical modern.

Știu că nu mai există deontologie în jurnalism și mai știu și că de-alungul anilor ne-am transformat în demagogi fără limite în a emite opinii despre diverse subiecte dar…..a te agăța de suferința cuiva este inuman. Nu ai cum să înțelegi durerea unui părinte decât dacă o experimentezi, nu ai cum să înțelegi alegerile unui părinte îndurerat din confortul liniștii personale, nu ai cum să comentezi despre tragedia unei familii, tu ținându-ți propriul copil la piept. Și nu, fiind vorba de Moarte, nu ai cum să ceri, să impui și să condamni. Pierderea copilului iubit este drama totală, din lumină s-a ajuns la întuneric, din veselie s-a trecut la dramă, iar nunta s-a transformat în înmormântare. Să învățăm să respectăm durerea oamenilor și mai ales deciziile.”, mai scrie Theo Bratosin, citat în deschiderea materialului nostru.

Amin!

Citiți și STUDIUL Probleme fundamentale de bioetică: Moartea cerebrală

CONCLUZIE:

TRANSPLANTUL DE ORGANE SE POATE FACE DOAR DE LA UN OM VIU. CONCEPTUL DE MOARTE CEREBRALĂ ESTE O INVENȚIE CRIMINALĂ PENTRU PRELEVAREA "LEGALĂ" A ORGANELOR DE LA DONATORII VII.