ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unul dintre cei mai mari gânditori creștini români din istorie, un geniu filosofic, economic, sociologic și teologic, este prigonit după moarte de urmașii bolșevicilor care l-au ucis în plină maturitate creatoare.

Este strigător la cer ca unui om de o bunătate dusă până la sacrificiul de sine, care la moarte a transmis îndemnul hristic "Să nu ne răzbunați", să-i fie hăituită memoria de acești hingheri ideologici.

Pentru cine nu știe, după ce au dat greș în demolarea bustului lui Mircea Vulcănescu din Parcul Sf. Ștefan, acum Institutul Wiesel face presiuni ca să se schimbe denumirea liceului ce poartă numele acestui martir creștin.

Numele lui, care ar trebui trecut și în sinaxare, într-o țară demnă ar trebui purtat de facultăți din marile centre universitare ale țării.

Ce nu i se iartă lui Mircea Vulcănescu este că și-a iubit țara și neamul. Și îl iubește până dincolo de mormânt, în Veșnicie.

Vedeți și Mihai Tîrnoveanu: Acțiune de susținere pentru păstrarea numelui Liceului Mircea Vulcănescu - azi și Joi, 16 februarie 2023, ora 11.30, în Șoseaua Vitan-Bârzesti nr. 11. TRANSMISIE -VIDEO