ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu știu dacă acest individ va da socoteală, împreună cu Arafat și miniștrii sănătății USR și PNL, dar indiferent ce vor primi aici pe pământ, va fi prea puțin pentru răul făcut.

Rujatul, din spusele lui Gigi Becali - care are acces la informații - nu și-a lăsat mama să se vaccineze:
"Mama lui Gheorghiță era în spital și a întrebat-o o băbuță: maică, tu nu te vaccinezi? Nu, maică, băiatul meu e Gheorghiță - mi-a zis să nu mă vaccinez. S-au vaccinat ei? Păi nu știu ei ce e vaccinul?”

Și, deși face presiune ca să facă cu orice preț vaccinuri copiilor - CEA MAI ABOMINABILĂ CRIMĂ POSIBILĂ ÎMPOTRIVA VIITORULUI ACESTEI NAȚIUNI! - și nu exagerez cu nimic când afirm asta, întrucât o spun toți virusologii mari ai lumii, dar și experții români, mai ales că boală asta nu-i afectează cu nimic, mortalitatea este spre ZERO - Gheorghiță declară ca un dement ipocrit și iresponsabil că a hotărât, împreună cu cei doi copii ai săi, să doneze vaccinurile lor altor copii cu "afecțiuni cronice".

Părerea mea sinceră este că indivizii ăștia sunt satanizați. Bun, e treaba lor dacă se simt bine în slujba diavolului.
Problema este că nenorocesc un popor și îi distrug viitorul.

Or asta este deja problema NOASTRĂ!

Citiți și Afirmații ȘOCANTE în Parlamentul din Luxemburg. Prof. Christian Pierronne: Acestea nu sunt vaccinuri, sunt o batjocură la adresa Științei și a Dreptului. Oricine le aprobă poate fi urmărit penal. Luc Montagnier: Sunt otrăvuri! Ucid! Totul e despre CONTROL

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews