ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deși a primit cel puțin 15 sesizări scrise, CNA refuză să ia în discuție LEGALITATE spotului publicitar în care sunt folosiți copiii care fac reclamă la un produs farmaceutic al companiei Pfizer [vaccin], deși promovarea acestuia este ILEGALĂ!

În timp ce membrii CNA în mod ilegal refuză să se pronunțe asupra acestor spoturi publicitare, la radiouri și TV curge mizeria ilegală și abuzivă cu "Vaccinul înseamnă să mă bucur de copilărie..."

Domnilor procurori și judecători, de ce nu faceți nimic?

Textele de lege sunt clare: este INTERZISĂ reclama la produse medicale, mai ales că în reclamă SE ÎNCALCĂ DUBLU LEGEA întrucat NU sunt prezentate reacțiile adverse indicatechiar  de Pfizer în prospect.

Conform practicilor Uniunii Europene, „consumatorii europeni beneficiază de protecție împotriva a două categorii principale de practici comerciale neloiale: practicile înșelătoare, care se manifestă prin acțiune directă (furnizarea de informații false) sau omisiune (nefurnizarea unor informații importante) și practicile agresive” - adică ceea ce face CNCAV pe toate canalele.

În plus, chiar într-un studiu al CNA se scrie negru pe alb (ce-i drept, între niște paranteze - nu li s-a părut subiectul mai important!): „Cum se știe, "copiii” și "sexul” vând bine” și „reglementările europene incriminează ca "incitatoare” practicile folosirii copiilor în publicitate”. 

Citiți și Avocat Elena Radu: Orice publicitate la vaccin este interzisă, potrivit legislației europene și românești. ÎN ATENȚIA GUVERNULUI!

 


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews