ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Azi, joi 5 august 2021, spre seară, Consiliul Constituțional al Franței va decide în legătură cu legea sanitară care prevede, printre altele, izolarea obligatorie a bolnavilor (de covid), vaccinarea obligatorie pentru anumite profesii și ocupații, instaurarea pașaportului (sau a permisului) sanitar. Consiliul Constituțional va confirma sau nu, de asemenea, vaccinarea copiilor, măsură extremă, arbitrară, periculoasă, care pare să vizeze scopuri sumbre, ce țin de infertilitate și de diminuarea populației (Malthus) pe termen lung. (Vezi update la finalul articolului)

Nimeni nu se așteaptă ca foarte obedientul consiliu să refuze în bloc legea. Cel mult poate refuza câteva detalii, câteva puncte secundare, cum ar fi obligația pașaportului vaccinal pentru terasele barurilor și restaurantelor amplasate în aer liber. Consiliul Constituțional francez e compus din nouă membri (plus foștii președinți ai Republicii, membri de drept), aleși pentru nouă ani de președintele țării, de președintele Adunării Naționale și de președintele Senatului, câte trei fiecare. Cei mai cunoscuți membri ai Consiliului sunt foștii prim-miniștri Laurent Fabius (președinte al consiliului), socialist, și Alain Juppé, conservator. Amândoi au avut procese grele, care au durat ani buni – primul, Laurent Fabius, a fost implicat în procesul „sângelui contaminat”, iar al doilea, Alain Juppé, în atribuirea de slujbe fictive la primăria Parisului (asemenea cu Liviu Dragnea în Teleorman).

Legea sanitară ar trebui să-și producă efectele începând cu 9 august și va ține până la 15 noiembrie, când va trebui revăzută. Legea anunțată de Emmanuel Macron în discursul de pe 12 iulie, la începutul vacanțelor „sacre” din iulie și din august, a scos lumea în stradă la un nivel nemaivăzut în această perioadă a anului și a împărțit Franța în două, în casta la putere (vezi comentariile lui Eric Verhaeghe pe site-ul Le Courrier des stratèges), plus „martorii covidului”, locuitorii cartierelor bogate ale marilor orașe, electoratul lui Macron, pe de o parte, și „rezistenții”, „refractarii”, „deplorabilii”, susținuți de o întinsă rețea de intelectuali care se exprimă în media independentă și pe rețelele sociale, de militari, de Vestele galbene etc., care contestă în întregime gestionarea crizei sanitare, iar azi, vaccinarea forțată și pașaportul vaccinal. Macron pare să fi reușit : Franța e ruptă în două între „vaccinați” și „nevaccinați”. În realitate, mulți vaccinați îi susțin în mod necondiționat pe nevaccinați și manifestează alături de ei, căci adevărata problemă stă în manipularea politică pregătind tirania cu controlul instituit până la urmă asupra întregii populații prin pașaportul sanitar.

Președintele Consiliului Constituțional, Laurent Fabius, pare să fie într-un grav conflict de interese. Fiul său, Victor Fabius, conduce cabinetul american de consultață financiară McKinsey din Franța. McKinsey consultă deopotrivă guvernul francez și Big Pharma, adică producătorii de vaccinuri. Tatăl, Laurent Fabius, va stabili dacă fiul său, Victor, l-a consultat corect pe Emmanuel Macron să forțeze populația să se vaccineze și să umple buzunarele acționarilor Big Pharma (Vanguard, BlackRock, State Street Corporation – fonduri de investiții, „pseudonime” ale marilor averi). Se va dezista președintele Consiliului Constituțional pentru decizia de astăzi de la Paris ? Greu de crezut.

Ce se întâmplă cu legea sanitară în Franța interesează în cel mai înalt grad toate țările din UE și chiar SUA, deci și România. Cum s-a observat, România, cu Grupul de Comunicare Strategică (adevăratul guvern din ultimul an și jumătate), condus de Raed Arafat și de un fantomatic fost ziarist, Manciu, procedează în general la un sănătos copy-paste. Ce se implementează azi în Franța se va implementa în cel mai scurt timp și în România. Trebuie observat totuși că urgența sanitară nu este prevăzută în Constituția franceză. Toate deciziile aferente se bazează invariabil pe un vid constituțional. Lucru care nu se întâmplă și în SUA, unde legile statelor prevăd urgența sanitară. Toate aceste decizii au fost deci imaginate mai întâi în SUA ? Majoritatea Constituțiilor europene au fost ignorate cu brio în ultimul an și jumătate și aruncate la coș. Ca și democrația, de altfel.

Dar ce se urmărește cu adevărat prin vaccinarea obligatorie și prin pașaportul sanitar ? De ce Emmanuel Macron și majoritatea sa din Parlament, compusă din LREM în primul rând, după ce Senatul a respins vaccinarea copiilor, a insistat atât de brutal totuși cu vaccinarea acestora ? Brandon Smith, un foarte cunoscut editorialist american, are niște ipoteze cu adevărat înspăimântătoare : „Ceea ce mă preocupă este că programul Marii Resetări al lui Klaus Schwab e imposibil de aplicat în mod permanent, doar dacă nu cumva populația umană se reduce foarte puternic într-o perioadă scurtă (o generație sau două). Mondialiștii vorbesc mereu de controlul și de reducerea populației. Elitele, de tipul Bill Gates, sunt celebre pentru asta. Mai trebuie să ne mirăm că ar concepe un plan ca să le declanșeze ? Și dacă, așa cum au sugerat numeroși experți, efectele secundare ale vaccinurilor ar crea condiția pentru diminuarea populației ? Dacă despre asta ar fi vorba ? Nu vom ști cu certitudine înainte de cel puțin câțiva ani, căci tulburările autoimune și infertilitatea se manifestă în timp în sânul unei populații : intervalul mediu pentru a diagnostica o afecțiune autoimună e de 4-5 ani. Pentru a pune un diagnostic de infertilitate e nevoie de șase luni până la un an. Dacă milioane de persoane sunt tot nevaccinate în următorii doi ani, ele vor constitui un grup de control consistent și indiscutabil. Un grup-martor e un grup de subiecți care funcționează ca un eșantion pur, neatins de vreo experiență cu un medicament sau un vaccin. Dacă grupul vaccinat se îmbolnăvește sau moare din cauza unor boli specifice, iar grupul-martor nu prezintă aceleași boli, e un semn clar că vaccinul sau medicamentul luat e o otravă. 

Jumătate dintre americani și procente mai mici din alte țări constituie un grup de control pentru vaccinurile experimentale. Dacă merge ceva foarte prost cu vaccinurile, noi vom fi dovada. Eu bănuiesc că de asta se tem cu adevărat elitele. Trebuie să încerce să ne forțeze să ne vaccinăm și noi – noi toți, astfel încât să nu existe grup de control, și deci nici probe pentru ceea ce au făcut. Vor putea pur și simplu să dea vina pentru problemele de sănătate în masă pe covid sau pe vreun alt fals vinovat. Dacă vaccinurile sunt un cal troian care provoacă o boală sau o sterilitate generalizată, iar mondialiștii sunt prinși asupra faptului pentru că există un grup de control, asta înseamnă pentru ei că vor avea parte de o rebeliune în toată puterea cuvântului, cu ștreanguri și lampadare. „Marele” lor „reset” se va prabuși” (Brandon Smith – „Why are globalists and governments so desperate for 100 % vaccination rates ?”, www.alt-market.us, 29.07.2021). Și acestea nu sunt singurele ipoteze interesante din articolul lui Brandon Smith.

Avem deja o probă teribilă împotriva guvernelor europene și a „consiliilor științifice” medicale din mai multe țări : refuzul inexplicabil de a trata populația în prima și cea mai dificilă parte a pandemiei cu medicamentele ieftine și verificate (mai ales de savanții chinezi), aflate la îndemână, cum sunt hidroxiclorochina, ivermetctina, azitromicina, pentru a face loc medicamentelor scumpe, noi dar ineficiente, cum e Remdesivir-ul (produs de Gilead), și, mai ales, vaccinurilor experimentale, nesigure încă, vândute scump direct statelor. O a doua probă o constituie folosirea pe scară largă a uner teste inadecvate pentru a crea panică și a justifica măsuri restrictive extreme, care este deja subiect de procese. În ultima vreme se tot inventează „varianți” care de care mai periculos, e speriată populația prin mass-media cumpărată și se pregătește pentru toamnă vaccinarea generală, de fapt, a tuturor. Guvernele naționale, aservite sistemului financiar mondial, la indicațiile OMS, s-au pretat la ceea ce, poate, va fi definit cândva ca o crimă de masă. 

La ora 16 (ora Franței), adică 17 la noi, Consiliul Constituțional și-a dat verdictul. Astfel, izolarea obligatorie a bolnavilor de covid pentru 10 zile a fost refuzată, ca fiind o măsură privativă de libertate, care nu e nici necesară, nici adaptată și nu e proporțională. Dimpotrivă, consiliul a înăsprit măsurile care privesc centrele comerciale, garantând totuși „accesul persoanelor la bunuri și servicii de primă necesitate, de asemenea la mijloacele de transport”. Contractele de muncă nu vor putea fi anulate, în schimb, în absența pașaportului sanitar, dar posesorii contractelor de muncă pe termen nedeterminat vor putea să nu fie plătiți pe durata crizei sanitare. După câte se poate înțelege din primele comentarii de după decizia Consiliului Constituțional, acesta a confirmat monstruoasa măsură a vaccinării copiilor, aliniindu-se președintelui Emmanuel Macron, majorității parlamentare și Consiliului de Stat. Doar Senatul (de dreapta) a cerut anularea vaccinării copiilor.

În orice caz, așa-zisa lege sanitară nu poate fi socotită o lege. Atâta timp cât poliția și toate forțele de ordine nu sunt obligate să se vaccineze, deși intră în contact cu populația, ca și transportatorii (dimpreună cu restaurantele lor !), care au fost exceptați, ca să nu facă greve, blocând astfel țara, ne găsim în fața unei decizii de tip Ludovic al XIV-lea, a bunului plac al suveranului. Nici o legătură cu democrația.

Ce urmează e ușor de anticipat. Sunt deja declarate greve și demisii ale personalului sanitar, ale pompierilor (ei trebuie să se vaccineze), boicotarea restaurantelor care aplică legea, a parcurilor de distracții, a multor magazine, manifestații de amploare, posibilă grevă generală etc. S-a observat că avem de-a face cu o lege improvizată, imposibil de aplicat (vezi Henri Guaino, fost consilier al lui Nicolas Sarkozy, fost deputat). Revolta sau revoluția anticovid abia începe.