ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Purtați mască în mod responsabil! Arătați că vă pasă! În imagine, Roxana Ciucă de la ANTENA 3 prezentând un model de mască adecvat pentru Răzvan Cherecheș, expert în sănătate publică. 

P.S. Dacă nu știți cum arată „expertul” Cherecheș, găsiți chipul său în primul comentariu la această postare. Iar dacă nu știți ce zicea dânsul în calitate de expert pe 16 septembrie 2021, în ZIARUL DE CLUJ, vă spun eu: „Din nefericire, ne așteaptă o iarnă lungă cu multe restricții, pregătiți-vă! Nu va ajuta deloc faptul că țările cu rată mare de vaccinare vor avea o viață normală - ne va arăta doar cum am pierdut vara 2021 ...”
 
 
Întâmplarea că e tocmai invers, adică noi ne cam „relaxăm” iar supervaccinații, în loc de viață normală, sporesc interdicțiile, nu trebuie să-l descurajeze pe domnul Cherecheș! De obicei, și nu doar în România, cei cu eticheta de „experți” și „specialiști” popularizați excesiv ca „experți” și „specialiști” prin bunăvoința lu' mass-media sunt cei care au dat cele mai multe chixuri în materie de pandemie.