ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La începutul campaniei de propagandă pentru vaccinarea cu seruri Covid aflate în fază experimentală, unul dintre agitatorii vaccinism-bolșevismului, gherilistul dă Cluj Răzvan Cherecheș, flabula fără jenă în spațiul public oferind 9 motive pentru care s-ar injecta. O tânără din Cluj-Napoca l-a crezut. Acum e moartă.

Pentru cei care n-au reținut personajul de cavernă, amintim că ca consilier al unei alte făcături ajunsă cu greu pe făraș, Vlad Voiculescu, Cherecheșul se bucura ca oamenii suferă din cauza restricțiilor aberante ale autorităților care decretau înmulțirea virusului fix după ora 22.00, lăudăndu-le drept o măsură bună. „De unde știm că este o măsură bună?” - spunea el. „Pentru că îi deranjează pe oameni”. Pe el se pare că nu l-a deranjat. Absolut normal. Așa cum spunea chiar el - deranja oamenii.

Între „argumentele” lui pentru vaccinare, Chelecheș debita și următoarea enormitate:

„Zecile de mii de oameni care au participat la faza 3 a trialului clinic COVID-19 au fost protejați peste 90%. Vreau să mă alătur lor, vreau să am șanse de peste 90% să fiu protejat, nu șanse foarte mici să mor sau șanse mari să infectez pe altcineva care să moară (și eu să știu că sunt responsabil).”

Mizeria de fake news tip publicitate înșelătoare era însoțită, după cum se vede din captura regretabilă de mai jos, de o imagine care întărea falsul ridicând procentul inexistent de „protejați” la 100%!

Realitatea din lagărul de vaccinare Israel demontează inepțiile propagandistului. Oamenii mor pe capete și umplu spitalele până la refuz ca vaccinați (95%!, afirmă medicii israelieni). Același lucru, sunt convins, se petrece și la noi, dar medicii sistemului securist bolnav mint cu ticăloșie. Nu va mai dura mult nici minciuna asta.

Dar nu numai că „imunizații” sunt internați în masă; după cum s-a demonstrat, vaccinații mai și infectează în masă. Cu atât mai grav acum, când o fac cu „pașaport verde”.

Protecția aia de „peste 90%” pe care cherecheșul o arunca din nebuloasa lui intercraniană a ajuns la 80%, apoi la 64%, la 50%, pentru ca în cele din urmă specialiștii Ministerului Sănătății din Israel să anunțe că vaccinul Pfizer mai are doar 36% eficiență în combaterea covidului. Ah, desigur, variantele sunt de vină... Uitasem!

Contează cumva pentru „expertul în sănătate publică” că rata de vindecare de Covid (exceptând victimele „protocoalele”) este de peste 99%? Chiar 99,8%? Nu. Asta a uitat să zică specialistul în dezinformare.

Dar a vrut să ne spună că nu vrea să fie responsabil cu infectarea cuiva care să moară.

Și atunci ce ne facem în privința cazului creatoarei de modă Briggita Dachmann din Cluj-Napoca? Biata de ea, l-a crezut pe „specialist”.

Infectată cu virusul informatic al aberațiilor lui Cherecheș tânăra de numai 29 de ani s-a vaccinat. Apoi a murit. Sau mai precis a fost transformată în moartă, ca să nu zic a fost omorâtă. Dar mai întâi a intrat în comă după un AVC, un „rar” „efect secundar” al vaccinurilor experimentale. Atunci când e recunoscut, ceea ce îl face și mai rar.

La doar trei zile după colapsul tinerei iubitoare de artă și copii, medicii din Cluj, de comun acord cu familia artistei aflată în stare de comă, au tranșat-o de vie și i-au extras din organe, pe care le-au trimis apoi în cinci părți (gratis, pe bani, cine mai știe?). Ei spuneau că tânăra a intrat (oare cum? sau asta nu contează?) în „moarte cerebrală”. O formulă inventată de hoții în halate albe de organe umane. Pentru că „moartea cerebrală” (un exemplu de „mort cerebral” înviat aici) NU EXISTĂ. Aspectul e dezbătut de bioeticieni și e explicat foarte clar de profesorul Josef Seifert, într-un interviu publicat și de România liberă.

Dar aceasta este altă discuție.

Ce ne interesează este faptul că tânăra credulă s-a luat după fanfaronul cu trotinetă cu girofar și și-a semnat propriul sfârșit vaccinându-se. Dacă nu o făcea, acum trăia. Și se bucura, fericită, de viață.

Credeți că se simte cumva acest Cherecheș, măcar așa, un dram din toată protecția aia de „peste” „100%”, vinovat? Sau măcar responsabil, așa cum nu-și dorea?

Eu cred că ar trebui.

Așa cum mai cred că organele de anchetă ar mai trebui - pe lângă cercetarea achiziționării de vaccinuri într-un număr de peste șase ori mai mare decât populația României - să  deschidă și Dosarul Vaccinarea, mai precis Dosarul Morților de Vaccin.

Până atunci, toți cei care au susținut deșănțat că vaccinarea este „sigură” și „eficientă” să se gândească măcar o clipă că într-o zi vor da ochii cu toate victimele lor.