ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bine v-am regasit draga redactie Active News si cititori! Am lipsit ceva vreme, dar va sigur ca am "scutire" pentru absenta mea. M-am intors in tara dupa ceva vreme traita pe meleaguri indepartate. Da, m-am intors ca sa raman. De unde pana unde?

Pai unul din motive sunteti voi, cei ce scrieti aici. Cum? Nu a fost usor, dar a fost scurt! Un fel de Blitzkrieg (razboi fulger) interior, care mi-a adus in fata ochilor (mintii) crunta realitate despre ce inseamna "viata in vest" (nu ma refer la conditiile de trai, ci la gandirea majoritara, la valori, la idealuri si la cam tot ce tine de credinta si incredere). In ultimii doi ani m-am redescoperit si totodata am aflat dupa ce tanjea sufletul meu: dupa Dumnezeu (deci Credinta) si dupa adevar care era atat de bine ascuns incat a trebuit sa sap adanc sa-l descopar.

E adevarat, am descoperit o Romania saraca (periferia tarii este extrem de deprimanta: case cazute sau abandonate, campuri cu tone de gunoaie, o atmosfera prafoasa si neingrijita, oameni necajiti si saraciti "pana la os", drumuri proaste, servicii si mai proaste, etc.), o Romanie pe care o stiam destul de necajita si dinainte de a o parasi, dar pe care acum, dupa pandemie, am gasit-o obosita de suferinta.

Sincer, atmosfera nu m-a facut sa dau inapoi sau sa regret ca m-am intors si asta pentru ca a compensat dorul de acasa si oamenii deosebiti pe care i-am lasat in urma cu ceva vreme. Inca mai am incredere si speranta, chiar de nu sunt (poate) justificate.

Ceea ce ni se coace acum tuturor vine din occident si cu siguranta tot de acolo va incepe, pentru ca acolo se accepta fara carcnire (vezi teleghidarea vaccinarii de acolo, comparativ cu cea din Romania).

Stiu clar ca NWO va incepe de acolo (de fapt a inceput) si se va extinde ca o molima peste tot ce este viu si pentru elite "inutil", dar prefer sa lupt de acasa.

Stiti ce am facut la prima mea iesire in Bucuresti, dupa 9 ani de "departare"? M-am dus la biserica si I-am multumit Lui Dumnezeu ca m-a adus acasa si ca inca mai imi da speranta ca va fi bine! 

Aveam nevoie de mirosul de tamaie din Casa Domnului.

Restul va veni de la sine si se va face doar cu voia Lui.

Inca mai sper!

Sa ramanem cu credinta, e tot ce ne-a ramas si din credinta vine si speranta!

Va imbratisez pe toti, cei de care am fost alaturi in vremuri atat de grele si langa care m-am simtit acasa.

In sfarsit acasa! Si nu regret! 

Autor: (hannah)
 
NN: Bine ați revenit Acasă! Hristos a înviat!