ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sâmbătă, 2 septembrie 2023, la fix o săptămână după dezastrul de la Crevedia, fostul pompier în vârstă de 50 de ani și-a pierdut viața într-un accident ciudat produs într-un poligon pentru motociclete din comuna Ulmi, județul Dâmbovița.

Se pare că Bogdan Pușcoi făcea școala moto, iar ieri se afla împreună cu instructorul său pe motocicletă când, la un moment dat, a pierdut controlul direcției și a intrat în plin într-un zid.

Sunt convins că anchetatorii deja au verificat camerele de supraveghere, așa cum le-au verificat și pe cele din Crevedia.

Ciudat este faptul că de o săptămână nu știe nimeni nimic de salariații care erau prezenți în ziua exploziilor dar nici nu au fost dat dispăruți. Adică nu s-au pulverizat nu? La decedați nu sunt trecuți, deci trăiesc, asta este bine. Nu sunt menționați în rândul răniților, probabil sunt sănătoși și asta iar este bine. Mă gândesc că ar trebuit să fie pe acolo șoferi, manipulați, paznici etc. Iar prea multe informații din anchetă........ știți voi....unele se bat cap în cap.

„Am încercat de la primele momente în care am ajuns la locul intervenției, chiar de pe drum, cu colegii de la Inspecția de prevenire care cunoșteau locul, să luăm legătura cu patronul sau administratorul, cu unul dintre ei, telefoanele închise, nu am avut cu cine să discutăm”, a afirmat reprezentantul ISU Dâmbovița, duminică, într-o conferință de presă, potrivit News.ro.

Deci.... înțelegeți.......

Bine....acum nu întreb .....bine întreb

Oare ce s-ar fi întâmplat dacă locația era administrată de un cetățean oarecare?

Dumnezeu să îl ierte pe Bogdan. Ce putem face pentru el și familia lui este să ne rugăm.

Arafat: Omul care a ridicat licența stației GPL de la Crevedia, martorul-cheie în dosarul incendiului, a avut parte sâmbătă de o moarte violentă. ARAFAT: ”SĂ NU INTRĂM ÎN CONSPIRAȚII acuma să spunem că cineva a făcut ceva”