ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un poloist de 23 de ani a murit în timpul unei partide. Era în bazin și a fost scos din apă de ceilalți jucători. Medicii l-au resuscitat o oră. Degeaba!

Un arbitru de 41 de ani descoperă că are o arteră înfundată venită la pachet cu un infarct.

Tenismeni de talie mondială - Nadal, Halep, Muguruza - s-au retras din competiții după ce au acuzat diverse probleme de sănătate.

Fotbaliști morți pe teren în timpul jocului.

Politicieni morți în urma unor AVC-uri. Băsescu în stare gravă în spital, în Franța.

Care este numitorul lor comun?

Efortul și stresul. Nu are nici o legătură cu vreun ser cu ARN Mesager.

Dar ce se întâmplă cu un pilot care face acrobație aeriană și se confruntă cu suprasarcini de 9-11 G și căruia îi apare din seninul serului magic un mic cheag de sânge? Evident, suferă un AVC. Și, fiind singur la manșa avionului, se prăbușește.

Sau poate pilotul cu peste 16.000 de ore de zbor, instructor și pe Boing 737 și Airbus, se confruntă brusc cu o defecțiune tehnică a avionului de acrobație și moare la impactul cu solul.

Sunt convins că onorata Comisie de anchetă va face lumină și va pune batista pe țambal, nu de alta, dar mai sunt multe doze de administrat și maratonul televizionistic cu actorașul kaki din Kiev începe să-și dea obștescul sfârșit.