ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalista Anca Alexandrescu și-a arătat concis și vocal solidaritatea cu ActiveNews, la fel ca maestrul Ion Cristoiu, prezentând problemele noastre și îndemnându-și publicul de la Realitatea Plus să ne susțină. Redăm îndemnul său colegial, ocazie cu care colegul nostru Victor Roncea își face mea culpa pentru tratarea prea caustică a unor situații legate de perioada pandemiei. Poziția sinceră a colegei noastre de presă ne-a copleșit (VIDEO mai sus).

De asemenea, redacția ActiveNews a primit din partea scriitorului Ion Cristoiu, chiar de ziua Unirii Basarabiei cu Țara, un echipament tehnic ultraperformant, după cum promisese cu promptitudine, pentru a fi folosit atât de la birou cât și din mers, la viitoarele demonstrații de protest anti-guvernamentale sau, cine știe?, anti-Canalul Bîstroe, cum a mai fost odată. Totodată, reporterul ActiveNews a făcut o incursiune în exclusivitate la pupitrul Hi-Tech de comandă al maestrului Ion Cristoiu. Vom prezenta separat filmarea din laboratoarele secrete ale conducătorului „rețelei” presei de bun simț, cât a mai rămas din ea în România. VIDEO cu primele dezvăluiri, despre ActiveNews:

Ne bucurăm să reproducem și alte mesaje, ale cititorilor noștri, cărora le mulțumim pentru sprijin și îi asigurăm că, în acest moment, cu ajutorul lor și al Domnului, începem să ne redresăm. Ne vom lămuri în câteva zile și vom anunța public situația. Suntem recunoscători tuturor, pentru susținerea venită de la cititorii care au contribuit cu „bănuțul văduvei” până la organizații ale societății civile românești care au sărit frățește pentru noi, de la toți cei care s-au oferit să doneze mijloace tehnice până la ajutorul neprețuit venit de la Sfinte Mănăstiri, unde, de altfel, vor fi pomeniți toți cei care au donat pentru cauza unei prese românești libere.

Cei care doresc să ne susțină o pot face AICI.

Mulțumim nespus tuturor!

Câteva din mesajele cititorilor ActiveNews:

Tabără Octavian-Adrian 20.03.2023 19:35:
 
  • Dumnezeu face minuni, prin oameni. Recunosc, fără ajutorul articolelor de pe site, nu aș fi putut traversa pLandemia. Dar, a fost doar începutul...
  • Doamne ajută. Sinceritatea ziarului e zdrobitoare. Mulțumesc că existați.
 
Lucian Dumbravă 20.03.2023 23:49:
 
  • Una dintre variantele frumoase ar fi fost să scoateți o revistă. M-aș abona imediat pe un an de zile. Și mulți alții, cu siguranță. Astfel, ați depinde, în primul rând, de cititori.

INJECTIA FINALA 21.03.2023 09:49:

  • Lucian Dumbrava: Voi realiza un virament lunar. Ca bun cititor și recunoscător.
  • Pentru tot ce'a făcut ACTIVENEWS, pt toate vredniciile și jertfele sale. Pt ajutorarea și salvarea Creștinilor și Românilor.
  • Un virament permanent este o bază a perenitatii și independenței ziarului nostru drag.
  • La Mulți Ani, ACTIVENEWS!
  • Mulțumim din inimă, fraților!

Alexandru Blaga 21.03.2023 13:05:

  • Am donat cat am putut in aceasta luna pentru presa libera din Romania! Doamne ajuta! PS: pe langa sfatul cu donarea procentului din venit folosind formularul 230 catre dvs (sugerata deja de alti cititori) v-as mai recomanda si o stransa apropiere de zonele care apara si sustin radacina romaneasca: BOR, Academie, organizatii de profil. Toti doresc sa sprijine o presa libera ca o garantie a libertatii noastre si, in felul lor, va vor da sprijinul adecvat. Toate centrele economice,civice si spirituale sustinatoare ale valorilor romanesti trebuie sa fie astazi constiente ca numai strans uniti, impreuna, putem impune libertatea noastra si o directie romaneasca a acestei tari. Sa ne ajute Dumnezeu sa fim uniti si sa izbandim !

Dragnea Leontin 21.03.2023 15:04:

  • Donat 30 euro. O vad ca pe o obligatie morala. Fara site-ul dvs., fara IPS Teodosie, fara medicii curajosi si protestatari (aici ma includ), multi ne-am fi pierdut slujbele pentru refuzul zemei lor imputite savant denumita tehnologie mARN.

Ionut Melinte 21.03.2023 16:27:

  • V-am trimis adineauri 50 lei de pe un card CEC Bank :)
  • Sa va fie de bine si de folos. Cu DUMNEZEU INAINTE ;)

Tic 22.03.2023 11:53:

  • Cum am avut abonament zeci de ani la Magazin istoric, Lumea, România Mare, tot asa consider și citirea paginilor voastre, zilnic. Asa ca, mi-am onorat datoria de abonat!
  • Am trimis acum. As fi virat mai înainte, dar nu am citit cu atenție ca putem trimite și direct în cont. Am citit doar Paypal și Card și m-am blocat, căci noi nu folosim.
  • V-aș fi trimis prin mandat poștal ca să sărim băncile, dar nu suntem acasă. Am acoperit cei doi ani din urma de când am devenit cititorii voștrii. De acum veți primi regulat de la noi. Iertare ca nu am făcut mai devreme (am scris mai sus motivul).
  • Dragi colaboratori activenews și dragi comentatori, nu știți ce bucurie îmi face întâlnirea cu voi, cum articolele și comentariile voastre deschid ochii multor cunoscuți de-ai mei în toată lumea! Unii sunt de alte neamuri și le traduc întâi. Când am vreme dimineața ii spun soțului meu ca ma duc la cafea cu prietenii, adică, VOI toți!
  • Fiți binecuvântați! Trăiască Nația! Sus cu dânsa!
  • Doamne ajută!

Xenia 22.03.2023 12:34:

  • Prima dată când mă trezesc,mă rog la Dumnezeu , apoi deschid activenews ul.Nu-mi pot imagina diminețile fără acești curajoși care au fost pe perioada neagră a pandemiei o oază de adevăr spus cu orice risc din dragoste de Dumnezeu și de aproapele.Sunt eroii noștri, nu-i putem lăsa de izbeliște. Fiecare din mai multul nostru sau din foartele puținul nostru să facem o mică jertfă financiară pentru ca ei să rămână pe baricadele Adevărului răcnit din toți rărunchii. E cea mai mică jertfă pe care o putem face .

Coronoia 22.03.2023 20:45:

  • V-am trimis si eu ceva in contul BT si o voi mai face.
  • Ar fi pacat sa dispara AN din peisaj si sa ramana doar cu raspandacii de propaganda globalista pe post de "jurnalisti".
  • AN, ati contribuit la sanatatea mea mentala din ultimii 3 ani pe care i-am trait inconjurata de covidisti. Va urez sa apucati multi ani de-acum incolo si sa va mearga bine.

Quo vadis 22.03.2023 21:21:

  • Am donat. Dragi romani, puneti umarul sa mai putem avea lumina! Altfel ne va inghiti intunericul globalist.

Carlo 22.03.2023 23:58:

  • Gata. primul transfer, nu ultimul. Ma gandesc sa vad cum mai pot ajuta. Multumesc ActiveNews RO pentru tot ce ati facut in vremurile de teroare maxima. A trebuit sa dau de greu ca sa va ascult cu adevarat. Alaturi de Nasul si de ActiveNews.

Barba-albastra 23.03.2023 07:39:

  • Am donat si eu! Va multumesc pentru sustinerea psihica din timpul pandemiei si pentru obiectivitatea cu care va faceti treaba! Bravo si Dumnezeu sa va ajute sa treceti peste acest obstacol.

Cotco-emy 24.03.2023 09:43:

  • Am donat!
  • Rezistati! Suntem împreună!
  • Active News, sunteți ostașii apărători ai ADEVARULUI si nu vom permite să dispareti pt ca asa vor serpii veninosi!
  • Asteptam sa infiintati Asociația si va direcționam din impozit automat,lunar,va intra banii,depunem declarația aceea la anaf,stiti.
  • HRISTOS este cu noi!
  • Doamne ajuta!
  • P.S. Va iubiiim!

Hannah 25.03.2023 20:17:

  • Draga ActiveNews, ai fost alaturi de noi in cea mai neagra perioada a noastra din ultimii ani. Ne-ai sustinut si incurajat, ne-ai dat dat speranta prin simpla ta existenta, atunci cand credeam ca suntem singuri importiva restului lumii. Prin tine am comunicat si cu altii ce gandesc la fel cu noi si am format o mica familie, cu membrii ce cred in valorile lasate de Bunul Dumnezeu. Poate daca nu erai tu (ActiveNews) prin cei ce au scris articolele si cei ce le-au comentat, as fi luat-o razna, intr-o tara straina ce se minuneaza ca porti cu tine o Icoana (la propriu) si-i cauti cel mai "curat" si vizibil loc din casa. Sper sa nu dispari si sa ramai pe mai departe aceeasi sursa de adevar si sustinere sufleteasca pentru noi, cei ce te "rasfoim" zilnic la cafeaua neinjectata, ce o bem dimineata. Va doresc sa existati pentru voi, pentru noi, pentru adevar si sa ramaneti aceiasi crestini, indiferent de vremile ce va sa vina. Ca urmare a prezentei si sustinerii voastre vis a vis de noi si noi va sustinem asa cum putem si cand putem cu tot dragul, asa cum se sustin membrii unei familii. Desi eu imi prind total urechile in transferuri de bani si in general ce tine de banci (dar nu si de bani cash), tot va las un pliculet cu ceva banuti in contul vostru (noroc ca am un sot ce stie sa "mestereasca" intr-ale transferurilor). Sa va ajute Cel de Sus!

Augusta 25.03.2023 21:29:

  • Eu as dona cu mare drag, drag de voi, iubitorii si purtătorii adevărului în lumea asta intrată in putrefacția minciunii instituționalizate. Dar sunt somera de 1 an si jumatate, nu mai am nici conturi bancare, le-am inchis pe toate; erau mâncătoare de bani, banii pe care nu-i mai am. Nu mă vait, nu că aș tanji după ei, căci ajungi la un moment dat să devii sclavul consumismului, muncești ca să consumi mai mult, toot mai mult din orice.
  • Vă cer iertare că nu pot dona, meritati, cu prisosință!
  • Dar îl rog pe Domnul Hristos Adevărul, să vă binecuvânteze pe fiecare dintre voi și pe toți laolaltă, în toate zilele vieții voastre, iar pe Împărăteasa noastră să vă acopere de tot răul, pe voi și pe familiile voastre! Amin!
 
Sdv 27.03.2023 04:38:
 
  • M-a impresionat comentariul tau....si imi pare rau sa aud de o asa situatie.Nicio grija, am donat noi ceilalti care putem si in numele tau! :)
  • Am simtit nevoia sa scriu pt ca esti unul din numele care mi-au ramas in minte dintre cei care comentam aici pe Activenews in ultimii 2 ani si ceva, mai ales cand erau vremurile acelea f grele.Sper sa te descurci si sa depasesti cu bine perioada asta!
  • Activenews, probabil ca ar fi bine sa lasati active toate modalitatile astea prin care va putem trimite fiecare cat, cand si cum poate in continuare.Eu cred ca va fi bine pt ca unindu-ne puteti merge mai departe.
  • Doamne ajuta si numai bine redactiei Activenews si tuturor!

P.M. 27.03.2023 07:47:

  • Deoarece sunteți singura publicație care aduceți în discuție morțile subite, morți care în cea mai mare parte sunt de la așa zisele vaccinuri, voi dona și eu.
  • Aceste morți trebuiesc contabilizate deoarece încă nu am scăpat de obligativitatea vaccinării obligatorii;acest proiect de lege de o cruzime ieșită din comun, încă se află în sertarele politicienilor străini de neam și patrie;el poate fi scos oricând și pus pe ordinea de zi și votat ziua, ca spurcații.
  • Cum la sfârșitul acestui an se încheie prima etapă din experimentul cu „vaccinurile” pentru guvid, iar la sfârșitul anului viitor a doua etapă și ultima din acest experiment monstruos, mă aștept ca din 2025 să fie promulgat acest proiect criminal.
  • Chestia nasoală este că spurcații au dat lege contra protestelor și există pericolul real să nu ne mai putem aduna la protestele contra acestui monstruos proiect de lege;de aceea trebuie insistat la puținii politicieni care încă au conștiință, să facă cumva să elimine definitiv acest malefic proiect de lege, lege care va duce la exterminarea poporului român.

Ion Dorin 27.03.2023 19:10:

  • Am donat. Succes! Sunt un cititor fidel si va felicit pentru acuratetea datelor prezentate, in special in domeniul detinutiilor politici si a luptatoriilor anti-comunisti din munti (anii 50-60 ). Tot asa!

Dr. Geanina Hagimă (foto sus cu Anca Alexandrescu): Susțineți ActiveNews! Este o oază de Libertate și Adevăr!

Mulțumim, din nou, tuturor! Nu ne lăsăm! Doamne, ajută!