ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Stai ca mie acum mi-a picat fisa, asta Bogdan Oprea a fost purtatorul de cuvant al lui Vlad Omul cu Ciorba Rece pe coltul biroului zis si Vladut Magicianul Milionarul, ministru al sanatatii. Se rotesc securistanii intre ei in ritm ametitor, acum l-au trimis la inaintare pe Bogdanel asta si i-au pus in gura ca marul la suinul de Craciun de pe tipsie nu stiu ce raport despre efectele secundare ale crotalierii.

Trebuie sa ai inteligenta unui para meci ca sa crezi securismele astea de doi poli, sifonari controlate. Pentru ca:

1. cifrele sunt diferite intre rapoarte. In unele sunt 20.000, in altele 23.000, in asta 40.000. Cifra reala e bine ascunsa.

2. lui Bogdanel i s-a sculat parul din barba, cica cifrele arata infricosator. Daca arata asa de infricosator atunci de ce populatia a fost mintita ca vaccinul e sigur si eficient si pana acum numai o sifonaraie securistica a fost deversata in piata mare?

3. de ce Bogdanel nu a zis nimic cand medicamentele care ar fi putut ajuta nu se gaseau in farmacii si oamenii ajungeau in spital cu forme grave astfel incat sa se produca un efect maxim de isterie si mai mult septel sa ajunga sa ceara crotal?

4. Bogdanel nu are nicio parere despre faptul ca escrocilor in halate albe li s-a interzis sa dea in scris pacientilor ca nu au voie la vaccin daca au anumite boli? si escrocii le-au zis sa mearga sa se vaccineze in ciuda avertismentelor?

5. Bogdanel nu are nicio parere despre faptul ca pe perioada isterizarii populatiei ambulantele erau obligate sa umble cu sirenele pornite chiar daca nu aveau nicio urgenta si unele erau plimbate prin oras tot asa aiurea cu sirena pornita ducandu-se nicaieri ( a fost unul curios si a urmarit o salvare, era exact asa, nu se ducea nicaieri, doar umbla langa prin Bucuresti ). La fel, circul cu ambulantele care faceau coada in curte la spitale era de asemenea regizat.

6. ce parere are Bogdanel ca si in prezent pacientii sunt testati covid chiar daca vin cu ambulanta si sunt cazuri urgente si li se refuza asistenta sanitara pana vine testul negativ?

7. daca tineti minte, acum vreo 7 ani a fost o tragedie in judetul Arges cu mai multi bebelusi ajunsi la spital, vreo 11 din care trei au trecut in lumea celor drepti. A fost o ancheta si un raport al corpului de control al ministrului care a relevat ca numitorul comun a fost un vaccin administrat de curand copiilor. Ati auzit ceva de acel raport si de concluziile lui? Nu? Nici Bogdanel.

Asa ca mai lasati-ma cu securismele ca de manual puse pe sticla de astia. Probabil trebuie date de-a berbeleacul niste capete pentru ca lucrurile sunt nashpa si au inceput sobolanii sa faca penitenta in speranta ca vor fi iertati. La loc de frunte se afla avocatesa aia de zici ca tine degetele in priza tot timpul dupca cum e coafata, Alice Faicumana nu stiu cum dracu o cheama si cu Alexandreasca care promite ca face ea ordine cand vine de la ski dupa ce a convins-o Lady Arafat sa bage ser in ea si acum ii vine ciclul aiurea. Eu nu le cred pe astea ca s-au vacciant ci doar ca au facut spagatul la televizor pe bani, Alice Faicumana se plangea chiar ca nu ii mai ajung banii sa plateasca facturile la vila. Dizeuzele astea cred ca au avut instincte bune, la fel si aia de prin masonerie cu peretii plini de icoane care la fel vin pe sticla si zic ca s=au crotaliat dar impreuna cu toata familia s-au vaccinat toti la chiuveta dar v-au convins pe voi ca au facut-o.

Nu in ultimul rand, Oprica asta e si el userist dupa ce in prealabil a lustruit clanta la Basescu. Sa nu uitam ca userismul e patologie si ca patologia a fost in fruntea Ministerului Sanatatii exact cand era vorba de vaccin si certificat verde, deloc intamplator.

8. Știți cine are situația exactă cu efectele adverse și orice altceva? Pfizer. Fiecare doza are un cod de bare alocat. Fiecare pacient cu nashparleli are un card de sănătate. Singura entitate care are situația exactă e Pfizer pentru ca poate pune astea doua tipuri de date la un loc. Cărăbușii pe care ii vomita Oprica userica securica la televizor sunt comestibili și atât.

* * *

Apropo de hârtia aia cu antet de Casa Naționala de Asigurări de Sănătate care zice ca Astra Zeneca da tromboze și alte mascari: nicio hârtie nu zboară și nu e făcută publica fără ca cineva sa aibă interes in consecințele arătării acestei hârtii. Amintiți-va ca in Octombrie 2021 o neuroloaga făcea un AVC masiv după a treia doza de Pfizer și mass-media nu a avut voie sa spună nimic - în afară de activenews. Escrocii in halate albe colegii ei de la un renumit spital bucureștean au tacut un grup și cazul s-a mușamalizat. La vremea respectiva am scris despre cazul ăla și am pățit ce nu am mai pățit niciodată: m-am trezit cu o mulțime de securiști care ma iau cu binișorul ca sa retrag ce am scris. Situația era cu adevărat nasoala din moment ce Pfizer împreuna cu sistemul i-a tocmit pe ăștia ca sa ne intimideze sa retragem ce am scris.

Apropo și de raportul lui oprica securica userica. Raportul ăla valorează mai puțin decât hârtia pe care e tipărit. Cei care au situația exactă a ceea ce se întâmpla sunt aia de la Pfizer. Fiecare doza are un cod de bare și se știe pe baza de CNP cui a fost administrata. Dacă ăla a avut ceva sau a pățit ceva atunci cardul lui de sănătate împreuna cu CNP ul vor fi folosite. Din conexiunea acestor doua baze de date un timp real se vede care e situația. E de-a dreptul banal. Cu 2 IT-isti faci asta.

Apropo de baze de date, o prietena a mea CEO la o multinaționala e invitata la petrecerea de ziua naționala la ambasada țării de origine din care era multinaționala la care presta. Femeia a fost extrem de surprinsă sa constate ca pe invitatie era scris atât numele ei cât și numele soțului. Asta se întâmpla in urma cu mai bine de 15 ani. Aia de la ambasada știau cum îl cheamă pe barba-su. Femeia era cu toate datele personale la aia. Cu cine e măritată, unde sta, de-astea. In acest context e banal pentru aia de la Pfizer sa aloce pe CNP fiecare ce a pățit. Lăsați-l pe oprica userica cu raportul lui. E Nutreț.

PS: Doua întrebări pentru escrocii in halate albe: dacă exista contraindicații pentru vaccin și au pacienți cu afecțiuni in care vaccinul e contraindicat de ce nu dau pacienților in scris chestia asta?

Și a doua întrebare: de ce la orice internare pacientul e întrebat de statutul vaccinal? Diferă cumva protocoalele de tratament între cei vaccinati și cei ne? Mai au pe stoc saci negri? Care e treaba cu asta ca nu e ceva in regula aici.

Citiți și: Adriana Rușățeanu: GÂNDURI

Sunt cu mama la Urgenta sa ii fac internarea.

A făcut triajul, a fost întrebata dacă a avut covid și dacă s-a vaccinat. Eu și ai mei am avut de doua ori și nici unul nu a făcut vaccin. Când mama a spus ca nu s-a vaccinat, răspunsul asistentei a fost unul neașteptat: ,,foarte bine ați făcut!"

Ma întreb și eu retoric de ce atunci când oamenii erau terorizați, forțați sa își faca vaccinul vieții pt a nu-și pierde locurile de munca, marginalizați, batjocoriți ca sunt antivaccinisti, conspiraționisti, prosti, idioți și cum le mai venea la gura unora, de ce doctorii și asistenții nu ieșeau sa spună ce spun acum?,, Foarte bine ca nu v-ati vaccinat!" Poate ca dacă luau atitudine situația ar fi fost alta.Ma refer doar la acei care aveau aceasta convingere.
Poate ca le a fost frica asa cum i-a fost frica unei doctorițe a mamei, care i-a spus ca, la ce boli are, nu are voie sa se vaccineze." Când i am cerut sa îmi dea în scris mi-a zis ca nu are voie. Deci dacă mama ar fi fost cumva constrânsa sa facă vaccinul nu avea dovada ca de fapt pt ea este interzis datorita bolilor. Câți au murit pt ca la bolile lor vaccinul era contraindicat? Tuturor ne a fost frica în acea perioada, pt ca asupra noastră s-a dezlănțuit teroarea și constrângerea. Frica face multe victime pt ca ii ia omului capacitatea de a acționa cum trebuie.

Erau și doctori care au fost ferm convinși ca vaccinul este soluția și au acționat pe baza convingerilor.

Ce păcat ca ceilalți au ales sa taca în timp ce media baga spaima în noi pe toate canalele.

Eram în plandemie și proces de vaccinare când a izbucnit războiul și brusc nimeni nu a mai discutat de vaccin, de covid, parca nici nu au fost vreodată. Când se va termina etapa războiului, ce ni se pregătește?

Am prieteni care s au vaccinat pt ca asa au considerat ca e bine. Este alegerea lor și le-am respectat-o. În jurul meu însă au murit mulți de morți subite, iar mulți mi au spus ca regreta ca au făcut vaccinul.

Eu am decis sa nu ma supun, sa nu merg cu turma și sa îmi asum decizia și riscul de a face exact ce îmi dictează conștiința pe baza informațiilor aflate din toată lumea. Sa ramai în picioare împotriva tuturor are consecințe, desigur.

În ce ma privește am aflat cu adevărat cine îmi era prieten și cine ma respecta cu adevărat atât încât sa îmi lase libertatea de a alege fără sa ma insulte. Între cei vaccinați am prieteni pentru ca toți am avut bunul simt sa acceptam decizia celuilat. Pe ceilalți i-am șters din lista. Timpul este prețios și este bine sa fii atent cu cine îl petreci. Nici acum nu ii judec pe cei care s au vaccinat. Este o constatare privind lipsa lor de toleranta cu privire la deciziile celorlalti.

Niciodată răutatea nu și-a aratat și nu și-a înfipt mai bine colții ca în aceasta plandemie. Omenirea a dat tot ce a avut mai rău în ea. A împroșcat tot veninul de care era capabila pt simplu fapt ca deși suntem în secolul 21 nu am evoluat atât încât sa ne respectam și sa respectam libertatea de decizie a celuilalt.

Din păcate este doar începutul pentru ce urmează sa vina.

Unii dintre voi știți exact la ce ma refer. Atunci se vor vinde unii pe alții, atunci se vor sfâșia ca niște hiene.

Știți ca se cauta sânge de nevaccinati? Oare de ce? Am avut ocazia sa aflu asta. Nu generalizez.

Cred ca fiecare din noi, după dezastrul plandemiei avem întrebări și meritam răspunsuri pt a înțelege. Dar cine sa ni le dea?

Sunt doar gânduri amare într-o dimineața ploioasa, în timp ce aștept la spital sa fac internarea mamei. A devenit atât de mica de parca ar fi fetita mea. O fetita cu riduri și dureri pe care as vrea sa i le vindec cu mângâieri.