ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De ani de zile suntem prizonieri în Țara noastră aflată sub ocupație, invadată. Și fiind prizonieri, suntem biciuiți peste fețe, de ani de zile, cu cnuturi groaznice, pentru a nu încerca să ne eliberăm:
 
„sunteți proști, sunteți incapabili”, ni s-a tot spus, până ne-au sfredelit creierele și am și ajuns să credem că suntem proști și incapabili; „sunteți puturoși și hoți” ni s-a tot spus, până ne-au sfredelit creierele și am ajuns să credem că suntem puturoși și hoți; „învățământul vostru este vechi și trebuie schimbat”, ni s-a tot spus, până ne-au sfredelit creierele și am ajuns să nu ne mai dorim Școala; „sunteți niște curve”, ni s-a tot spus, până ne-au sfredelit creierele și am ajuns să credem că suntem niște curve; „țara voastră nu este atât de frumoasă” ni s-a tot spus, până ne-au sfredelit creierele și am ajuns să ne detestăm Țara; „patriotismul și naționalismul sunt sentimente urâte și interzise”, ni s-a tot spus, până ne-au sfredelit creierele și am ajuns să ne fie rușine să ne iubim și să ne apărăm Țara. „Credința voastră și Biserica sunt retrograde”, ni s-a tot spus, până ne-au sfredelit creierele și am ajuns să nu mai purtăm cruciulițe la gât și să nu ne mai închinăm la icoane; „sunteți și ați fost lași”, ni s-a tot spus, pînă ne-au sfredelit creierele și am ajuns să ne uităm Istoria; „în țara voastră vă este rău”, ni s-a tot spus, până ne-au sfredelit creierele și am pornit în pribegie, să fim sclavi pe plantațiile de sparanghel și să ștergem cururi occidentale.

Invazia continuă, ocupația devine tot mai cruntă, noi, cu creierele goale– tot mai sclavi, tot mai fricoși... Libertatea?! Ce-i aia?

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews