ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Două precizări. Curcubeul este al nostru, al creștinilor, căci este semnul Legământului lui Dumnezeu cu lumea pământeană. Atenție la jocul dintre Primăria București și asociația Accept! Parada nu a fost anulată!

Dubla sfidare fără de margini a „comunității” lgbt, constă în însușirea acestui simbol și în încăpățânarea ei de a se mândri public, tocmai în postul Sfintei Marii.

Citiți Activiștii homosexualilor amenință Primăria că vor mărșălui ilegal pe Calea Victoriei pe 14 august călcând în picioare bucureștenii de la evenimentul de week-end „Străzi deschise”. Replica Primăriei Capitalei

Parada lor din 14 august, cu o zi înainte de marea sărbătoare creștină, nu a fost de fapt anulată de Primăria București. Luni după amiază, reprezentanții asociației sunt chemați la comisia de avizare pentru noi discuții, negocieri. Deja liderii Accept au dat semne de ”intrare în legalitate” în privința marșului, anuntând 500 de participanți, căci nu-i doare gura să declare asta. În realitate vor fi cu mult mai mulți, tocmai datorită acestui ”joc” Primărie-l@bt, care-i potențează pe ei de fapt și-i demobilizează pe cei care voiau să protesteze împotriva paradei. Eu cred că nici traseul nu va fi modificat radical și că până la urmă se va da aviz pozitiv pe o linie cuprinsă între Piața Victoriei și Universitate. Așa zisa interzicere, atât de intens mediatizată, are rolul de a-i victimiza, de a le mări audiența și bugetul care vine de dincolo și de a-i mobiliza în număr mai mare pe 14 august, cu acest prilej primind si oaspeți din Europa, care vor veni la București să-i ”apere” pe cei ce sunt ”asupriți” în România. Mai convenabil de atât nici că se putea!

Politicianul Nicușor Dan începe să crească puțin în sondaje, deja mulți încep să-l laude si astfel toată lumea este mulțumită.

Cu acest prilej bineînțeles că se vor găsi unii de prin UE care să ne sară din nou în cap, iar în urma unor presiuni, "dragii" noștri politicieni care oricum fac exces de zel în multe lucruri si fără ”presiuni”, se vor pregăti să adopte tot felul de legi atât de ”acute” pentru România, printre care si cea a parteneriatului civil, cireașa de pe tort fiind implementarea educației sexuale în școli, care se va putea face si fără o lege trecută prin parlament, așa cum am și spus la mitingul din 24 iulie, când o doamnă s-a supărat pe mine, neînțelegând bine sensul limbii române, probabil fiind cu atenția concentrată spre învățarea unor limbi străine.

În fine, agenda neomarxistă, eu o numesc de-a dreptul comunistă, continuă, dar continuăm și noi, cu ale noastre, cele românești!

Doamne ajută!