ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un prieten mi-a spus că războiul se va opri atunci când numărul refugiaților va ajunge în jurul cifrei de 6 milioane, o „bombă” demografică greu de suportat pentru Vest din punct de vedere economic și social. Aceasta constituie în fapt „sancțiunea” pe care Rusia o transmite Occidentului, care la rândul lui, în cele din urmă, în a-i transmite lui Zelenski, prin diferite mijloace, că „e mai bine să fie bine”, decât să fie mai rău.
 
Vestul și Rusia nu se bazează pe principii, nu mor cu ele de gât, ci doar pe interese.
 
La început au fugit din Ucraina oamenii cu stare, având posibilitățile necesare, singurele bagaje fiind masinile de lux si cardurile bancare. După acest ”val de lux” a urmat și va urma în continuare cel al oamenilor obișnuiți care si-au luat în spate ce au putut, nu mare lucru.
 
Bombardarea orașelor într-un mod barbar își spune și își va spune în continuare cuvântul, odată cu toată teroarea instaurată.
 
 
 
 
Mulți nu cred asta, sunt invitați să facă o excursie prin aceste localități, că nu-i așa, totul este un fake si pot admira arhitectura oraselor, bând liniștiți o cafea pe o terasă din Mariupol de exemplu (foto). Mai pot schimba o vorbă și cu soldații ruși, care de fapt s-au dus acolo să planteze panseluțe în sensurile giratorii și să mai dea câte o rachetă în „cuiburile” de naziști, dar doar în ele, cu proverbiala precizie chirurgicală rusească.
 
Putin a început războiul din Ucraina într-un moment extrem de favorabil pentru el din punct de vedere socio-psihologic, anume acela în care majoritatea oamenilor din UE au, pe bună dreptate, o încredere extrem de scăzută în propriile guverne, pe fondul dictaturii sanitare ce i-a măcinat economic și umilit de-a lungul celor doi ani, cu măști, vaccinare obligatorie în multe situații, restricții aberante etc.
 
În Rusia așa zis anti-globalistă a fost la fel, ba chiar mai drastic ca în România de exemplu, vaccinarea fiind obligatorie pentru multe categorii profesionale.
 
Biserica Rusă a îndemnat la rândul ei la vaccinare, considerându-i păcătoși pe cei care refuză acest lucru. Au fost arestați monahi care s-au împotrivit vaccinării și au fost închise mănăstiri.
 
51% dintre ruși trecând prin schema completă, atestată tot prin Codul QR, obligatoriu inclusiv în mijloacele de transport în comun, nu mai vorbesc de spatii închise, instituții etc.
 
În Ucraina procentul este de 34%, desi si acolo au măsuri similare.
 
Nu stiu nici măcar dacă „plandemia” s-a terminat în Rusia sau dacă mai trebuie să-si facă norma de Sputnik, nu am văzut nicio stire care să anunțe anularea obligativității vaccinării în Rusia.
 
Deci cum salvează Rusia Ucraina de globalism?
 
Revenind la momentul psihologic ales de Putin pentru atac, fac referire la atmosfera din România, ca să nu mai mergem prin alte părți.
 
Propaganda rusă propriu-zisă, bineînțeles că există, își face treaba prin agenții mai mult sau mai puțin cunoscuți, ideea este că aceasta nu ar prinde mai deloc, dacă nu ar fi produsă pe un teren extrem de propice. Lumea are tendința de a vedea lucrurile doar în sfera antitezei, adică dacă cel rău spune ceva de rău de un om, înseamnă că omul respectiv este bun.
 
În aceste condiții, în care îi vedem pe televizoare pe toți reprezentanții propagandei dictaturii din ultimii doi ani, diabolizându-l pe Putin, se crează automatismul în subconștientul nostru, să-l credem pe Putin bun, pentru că îl critică tocmai cei care și-au bătut joc de noi atâta timp.
 
Păi dacă Stalin de exemplu a fost împotriva lui Hitler, înseamnă că Stalin a fost bun? Și invers, aceeasi situație. Inamicul inamicului meu nu este automat prietenul meu.
 
Deci când îi vezi pe Iohannis, Arafat, Cîțu, pe toți propagandiștii de pe televizoarele minciunoase care au susținut dictatura, criticându-l pe Putin, ai tendința de a-l susține pe acesta din urmă.
 
Faceți un exercițiu de imaginație si închipuiti-vă dacă acesti indivizi l-ar susține pe Putin și l-ar diaboliza pe Zelinski... Cum ați reacționa? Ați fi pro Zelinski?
 
Gândiți-vă mult la aceste aspecte.
 
Doamne ajută!